Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TYCIE PRZED I W TRAKCIE MIESIĄCZKI

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam ze przed okresem grubne coraz bardziej a w czasie jego trwania to jestem o połowe grubsza niz zwykle . moje miesiączki są długie a po nich waga spada .ogłólnie to mam problemy z tą miesiączką musze wywoływac duphastonem bo ostatnio to nawet pół roku nie miałam .... jak robie badania to progesteron mam podwyższony troche .. od czego to tycie ?? co mam zrobic ?? czuje sie jak chodzące monstrum !!!!!! może to nie z okresu ani z duphastonu tylko tak poprostu przytyłam ???

Gość gość
to zatrzymana woda

Gość gość
to jak temu zaradzic ?? może hydrominum ? bo cos czytałam

Gość gość
czemu się trujesz lekami jakbym nie miała przez pół roku miesiączki to bym się cieszyła w sumie co w tym złego?

Gość gość
wiesz ja mam 15 lat mam dopiero 3 okres w swoim bujnym zyciu. a pierwszy to byl krwotok i do tego cysta na 5 cm . moze masz racje i jestem jakas walnieta z tymi lekami xD ale pindolca dostaje bo jakos taka spuchnieta sie czuje xD i tak wygladam xd nie wiem juz nawet co na siebie wlozyc xDD

Gość gość
W organizmie zbiera się woda, stąd tyjesz. Poza tym w tym okresie jelita często gorzej pracują, stąd wzdęcia. Musisz w tym czasie dużo pić, unikać soli i słonych przekąsek, możesz też spróbować naparu ze skrzypu lub bratka, które maja działanie moczopędne.

Gość gość
Boże autorko jak jesteś 15letnim dzieckiem to normalne że możesz nie mieć miesiączki przez pół roku przestań się truć gdzie twoja matka jest jak dorośniesz ci się ureguluje

Gość gość
może faktycznie to ta woda w organizmie bo wzdecia tez mam okrutne . spróbuje tych naparów bo lubie herbatki ziołowe ;) dzieki za rady . a co do powyższej odp . to moja matka jest i chodze z nia do gina :* to on mi kaze wywoływac zebym zaczeła miec regularnie ;*pozdro

Gość gość
aaaaaa i tam na początku wspomniałam ze mam podwyższony hormon, Ale zaden progesteron tylko prolaktyne haha pomyłka xDDDDD

Gość gość
No, łączę sie w bólu, też mam wzdęcia, wygladam jak w zaawansowanej ciąży. :(

Gość gość
heh no widzisz niekiedy ja mam brzuch jak piłka normalnie . powiem tak ; te ulgixy max espumisany i inne d**erele i tak nic nie dają . więc nie pij nie warto ;)