Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpiszcie mi prosze bo czegos tutaj nierozumiem

Polecane posty

Gość gość

bylam w sobote na dyskotece, szykowalam sie cyba z tydzien na nia kupilam sliczna sukienke krociutka, zrobilam tipsy, bylam u fryzjera, kupilam nowe buty na szpilce, bylam pare razy na solarium. wszyscy mowili mi ze wygladam zabojczo, a przez cala impreze podszedl do mnie tylko jeden clopak w dodatku napakowany, wygladal jak 3-dzwiowa szafa. i najlepsze teraz, obserwowalam dwie dziewczyny z czego jedna w workowatych spodniach w butach na koturnie i bluzce na ramiaczkach, byla w miare modnie ubrana ale tak to do klubu a nie na dyskoteke. i do niej prawie non stop zagadywali a byla raczej przecietna. moze mi ktos wyjasnic o co tutaj chodzi?

Gość gość
chcialam napisac ze tak jak byla ubrana to na ulice a nie na dyskoteke.

Gość gość
Mysla ze tamta dziewczyna sprawiala wrazenie hhmm... Bardziej towarzyskiej? Mniej ich oniesmielala? Rozumiesz? Byc moze wstydzili sie do ciebie podejsc wlasnie dlatego bo wygladalas zbyt oszalamiajaco.

Gość gość
kurcze to musze zmienic styl ubierania chyba, tylko ze bylo jeszcze pare inych dziewczyn ktore ubrae byly podobnie jak ja i tez sie kolo nich krecili faceci.

Gość gość
[wygladal jak ''3-dzwiowa'' szafa.] Łomatko i córko, dbacie przesadnie o wygląd, a słownictwo leży...

Gość gość
To wszystko, przez tipsy, solarium i szpilki takie dziewczyny dla faceta nie są atrakcyjne

Gość gość
ludzie oceniają po wyglądzie tipsy i solara = pustak

Gość gość
no cóż tipsy, solarka, mini, mówią o dziewczynach z takim wyglądem, że można je zaliczyć w 5 min w toalecie, ale żeby się gdzieś pokazać na mieście to nie... gdy jeszcze chciało mi się gdziekolwiek wychodzić poza stadnina i dobrą kawiarnią, zawsze ubierałam się wg wskazówek kolegi:P

Gość gość
może źle zrozumiałaś słowo zabójczo ;)

Gość gość
powiem ci jako facet, dla mnie panna wygladajaca jak lalka barbie, z tipsami, po solarce i w jakiejsc kiecce jest dla mnie niezbyt atrakcyjna , po prostu wole normalne naturalniejsze laski, wystroilas sie jak choinka i sie dziwisz, a moze po prostu w tym calym pieknym opakowaniu nie jstes az tak atrakcyjna jak Ci sie wydaje, a znajomi sa malo obiektywni? jesli masz takie mniemanie o sobie ido tego pokazujesz to, to nic dziwnego,ze odpychasz facetow poszlas tam z nastawieniem,ze bedziesz rozrywana? haha a tu niestety zonk? widac nie wszystko zloto co sie swieci