Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie od rozpoczęcia penetracji wasi faceci się spuszczają?

Polecane posty

Gość gość

ile wytrzymują?

Gość gość
3 minuty

Gość gość
Ja wytrzymuję 10 minut.

Gość gość
To zależy, czasem 5 minut, a czasem i 20, a czasem w ogóle nie może dojść :) zależy od pozycji.

Gość gość
Kolo 15min, czasem 20-30 nawet. Powiem szczerze, ze dla mnie to męczące bo zwykle dochodzę szybciej, on to mógłby i godzinę hehehe

Gość gość
a ja mam tak że spuszczam się szybko ale mogę dalej dlatego tak długo się kocham aż ona nie dojdzie..., kobiety ze mną dochodzą bardzo szybko kwestia minut, czy to przez to że mam dość grubego i lekko zakrzywionego?

Gość gość
Mój zdecydowanie za długo, bo ja dochodzę po max 3 minutach, a potem seks jest dla mnie męczący póki trochę nie ochłonę, więc chłopak lekko ze mną nie ma :P

Gość gość
Aha bo się dziwiłem że kobieta w niecałą minutę dochodzi czasami ale jak to normalne to ok :)

Gość gość
Zgodnie z naturą wytrysk następuje średnio po 156.5 sekundach (+/- 80.7 sekund) od rozpoczęcia stymulacji prącia i ze względów zdrowotnych nie należy go sztucznie przedłużać, jeśli następuje szybciej można coś z tym robić ale nie przedłużać! Chyba, że chcecie się nabawić zapaleń nasieniowodów lub raka prostaty.

Gość gość
przed rozpoczęciem :(

Gość gość
gość dziś Chyba, że chcecie się nabawić zapaleń nasieniowodów lub raka prostaty. X Mudry sie znalazl. Tak sie misiu akurat sklada, ze wycwiczone miesnie dna miednicy oprocz mozliwosci przedluzania stosunku wplywaja rowniez na dobra kondycje prostaty.

Gość gość
Tylko po co to przedłużać, tak nas natura stworzyła i nie trzeba nic zmieniać. Dłuższe bujanie się nad partnerką niż 5 minut powoduje zmęczenie ramion i obniża przyjemność z sexu.

Gość gość
bo laski wolą dłużej

Gość gość
Dłuższe bujanie się nad partnerką niż 5 minut powoduje zmęczenie ramion x A to ty z tych co tylko na misjonarza? Do tego masz słabe ręce skoro po 5 minutach już wymiękasz :P

Gość gość
niestety średnio 2-3 minuty... :( z tego co wiem wiele koleżanek ma ten sam problem... A jeszcze patafiany są bezszczelne i piszą, że to kobieta jest w łóżku kłodą...

Gość gość
Dłuższe bujanie się nad partnerką niż 5 minut powoduje zmęczenie ramion i obniża przyjemność z sexu. x może dla faceta ale nie dla kobiety...żadna kobieta w ciągu 5 minut nie osiągnie orgazmu pochwowego.

Zgodnie z naturą wytrysk następuje średnio po 156.5 sekundach (+/- 80.7 sekund) od rozpoczęcia stymulacji prącia i ze względów zdrowotnych nie należy go sztucznie przedłużać, jeśli następuje szybciej można coś z tym robić ale nie przedłużać! Chyba, że chcecie się nabawić zapaleń nasieniowodów lub raka prostaty. <><><> Schowaj się z tymi pseudonaukowymi bzdetami wyssanymi z palca i przyznaj przed sobą, że po prostu cienki bolo z Ciebie w łóżku :P

Gość gość
Faceci są straszni... wymagają lodów, analu, połykania spermy itd...a sami nie potrafią 3 minut wytrzymać...żenada panowie ! Jak wy chcecie sprawić przyjemność kobiecie ?

Gość gość
A czemu to facet ma zadowalać kobietę? jest akt płciowy dwojga ludzi i każde powinno w tym czasie czerpać z tego przyjemność, facet się zadowala w kobiecie a kobieta się zadowala o faceta. jak facet się może zadowolić to kobieta tez może a nie czekać aż on ją zadowoli.

Gość gość
Bo skoro partnerka go zadowoliła to niech on też zadowoli partnerkę. Co to za sex w którym tylko jedna strona czerpie rozkosz ? To już nie nasza wina, że potrzebujmy więcej czasu by dojść niż wy. Jak Ty możesz wytrzymać 2-3 minuty to lepiej wal sobie konia a nie bierz się za kobiety... Ewentualnie można próbować wywołać w partnerce orgazm łechtaczkowy (choć to też trzeba potrafić)... ale kobieta nie ma szans na orgazm pochwowy nie ma szans podczas seksu z krótkodystansowcem :P

Gość gość
ostatnio 5 min i to w gumce, jestem po ciązy była zagrożona więc seksu było mało , przed naet 15 min, miałm cc wiec na dole jestem nienaruszona

Gość gość
człowieku 2-3 minuty to jest norma, gdyby potrzeba było więcej natura by nas zrobiła inaczej w czasie seksu facet się sam zadowala o сiрkę kobiety w tym czasie kobieta może się zadowalać o penisa faceta czemu to facet ma zmieniać w sobie naturalne reakcje równie dobrze to wy możecie coś robić aby dochodzić szybciej

Gość gośćszarik
Trzy odcinki M jak Miłość...z reklamom włoncznie...hehe nie używam nakolanników!

Gość gość
w tym czasie kobieta może się zadowalać o penisa x myślisz, że jakakolwiek kobieta zadowoli się penisem w ciągu 2 minut :P ? To chyba jesteś prawiczkiem znającym seks tylko z masturbacji albo miałeś kobiety, które świetnie kłamały :P

Gość gość
ale mnie podnieciliscie, mialam lekka chcice, a teraz ide sie masturbowac :D

Gość gość
myślisz, że jakakolwiek kobieta zadowoli się penisem w ciągu 2 minut ? To chyba jesteś prawiczkiem znającym seks tylko z masturbacji albo miałeś kobiety, które świetnie kłamały XXXXXXXXX to już jej problem

Gość gość
Buahaha ten gość co tak sie upiera, ze jak jemu wystarcza 2 min to już kobiety problem, ze się nie wyrobiła w czasie z orgazmem jest totalnie zalosny :P dobrze, ze mi się taki nie trafił tylko faceci przede wszystkim starali się zaspokoić kobietę a dopiero potem myśleli o sobie i swoich 2 min :P i tak jak pisałam wczesniej moj mąż to 15min minimum bo sie stara aby seks byl przyjemnością dla nas obojga a nie zwierzęcym pukaniem przez 2min i zaspokojeniem wyłącznie siebie...

Gość ruda_fryzjerka
My z mężem ostatnio trochę przesadziliśmy zaczęliśmy kolo godziny 22:40 a skończyliśmy kolo 00:30 także był we mnie kolo dwóch godzin ;)

Gość gość
ty ruda! i dlatego odkopalas ten stary top zeby sie tym pochwalic? :o widac ze gimgoofno w piatek sie nudzi:D

Gość gość
Średnio po godzinie, najdłużej po 5h i iluśtam minutach