Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_92

Metoda 1000 słów nauka angielskiego opinie

Polecane posty

Gość AnkaPrzytulanka
A ja się uczę 2000 słówek z fenomenalnej strony www.speakingo.pl Bardzo przyjemnie mi się tam uczy online, polecam!

Gość gość
powiem tak. Pracowałem w Polsce za marne grosze, kumpel załatwił mi prace za 9000zł miesięcznie ale angielskiego nie znałem i sie bałem jechać bo wiecie jak to w pracy jest, żona kupiła mi kurs z tej strony https://leadn.pl/p_uri/PnWjgqpZzmQrR014JAOa/e5kqy7h/?parametr= szczerze nauczyłem sie mówić komunikatywnie w 7 dni ale naprawdę zapieprzałem bardzo dobry kurs polecam oczywiście w pracy było ok i sobie dałem rady co ułatwiło mi to życie i miej stresu

Gość pietross
Odkąd oglądnąłem na youtube materiał https://youtu.be/oYsYjvCy5B4 moje podejscie do nauki angielskiego calkowicie sie zmienilo wychodzi na to ze najwazniejsza w nauce jest rozmowa teraz szukam w swoich miescie takich wlasnie osob do wspolnej nauki mam nadzieje ze w nastepne miesiace naucze sie plynnie mowic bo szykuje sie wyjazd do Anglii

Gość Krzysiek

Ja uczę się w szkole językowej Tutlo i mogę ją szczerze polecić polecić. Nauka odbywa się za pośrednictwem specjalnej platformy - nauczają profesjonalni lektorzy. To co tą szkołę wyróżnia to fakt, że naucza języka w taki sposób, w jaki uczą się swojego ojczystego języka dzieci, dzięki czemu sposób ten cieszy się ogromną skutecznością.

Gość Imgaaa
Dnia 26.06.2019 o 21:25, Gość Krzysiek napisał:

Ja uczę się w szkole językowej Tutlo i mogę ją szczerze polecić polecić. Nauka odbywa się za pośrednictwem specjalnej platformy - nauczają profesjonalni lektorzy. To co tą szkołę wyróżnia to fakt, że naucza języka w taki sposób, w jaki uczą się swojego ojczystego języka dzieci, dzięki czemu sposób ten cieszy się ogromną skutecznością.

Ja już jestem dzięki poleceniu po lekcji próbnej i mega mi się spodobało :)

Gość Sakewa

ja sie zdecydowałam na zajecia w szkole jezykowej. Akurat podpasowała mi Pi School w Warszawie, grupy niewielkie, zajęcia intensywne - także widzę pierwsze efekty! opłaca się!

Gość Annkana

Dzieki za polecenie platformy TUTLO - świetna sprawa, można uczyć się z domu, w przystepny sposób, warunki sa jasne, taka nauka to sama przyjemność.

Gość Ricco

A w jaki sposób można się zapisać i jak szybko mozna to ogarnąć, chciałbym jak najszybciej zacząć się uczyć

Gość Helena

a czy ktoś może się wypowiedzieć o angielskiej wiosce? gdzies mi nignela ich reklama w necie i jestem ciekawa jak to wygląda.

Gość AnnaKala

Nie słyszałam, ale już widzę ja dostaję wole i wyjeżdżam na tego typu kurs... chyba nie w tym życiu. Tutlo to wygodna opcja, swobodnie można uczyć się z domu, a i szybko można osiągnąć oczekiwane efekty.

Gość Szyymon

Tutlo to super opcja, ja korzystam pierwszy miesiąc, wszystko jest jasno tłumaczone, jasne zasady. Same lekcje świetnie prowadzone, ja efekty czuję

Gość Kamillo

Jak długo korzystacie z tej platformy Tutlo? czy jest sens zapisać się tam ze względu np na maturę - żeby zdać egzaminy jak najlepiej?

Gość Annkana

Moim zdaniem jak najbardziej jest sens, szczególnie jeśli chodzi o ustna maturę, nabiera się takiej swobodny posługiwania tym językiem.

Gość OlgaOlgaOlga

Tak czy tak na dobre wyjdzie, im więcej kontaktu z językiem tym lepsze efekty.

Gość izaaabela

zobacz sobie po kwartale, jak się czujesz i możesz przecież jednego dnia odbyć więcej a drugiego mniej zajęc, Tutlo jest elastyczne

Gość anonim
6 godzin temu, Gość izaaabela napisał:

zobacz sobie po kwartale, jak się czujesz i możesz przecież jednego dnia odbyć więcej a drugiego mniej zajęc, Tutlo jest elastyczne

a czy ta szkoła jezyków obcych Tutlo oferuje zajęcia z native speakerami w weekendy? Bo doczytałam, że są oni dostepni od 7 do 22, ale zastanawiam się czy od pon do pt czy również obejmuje to weekendy