Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćklt

jak dlugo trwaja w waszych zwiazkach tzw ciche dni

Polecane posty

Gość gośćklt

jak dlugo trwaja w waszych zwiazkach tzw ciche dni

Jesteśmy razem pięć lat, najdłużej się nie odzywalismy 2 dni, ale to byl większy kryzys, dwa lata temu

Gość gość
jesteśmy razem już 7 lat od 3 dni nie rozmawiamy ze sobą i ciagle się klocimy. Stan ten trwa już ponad rok

Gość gość
Nie mamy cichych dni, bo ani ja ani mój facet nie jesteśmy idiotami, którzy puszczają fochy. Jak coś jest nie tak, to rozmawiamy.

Gość gość Cycucha
U nas nie ma cichych dni. Jak sie poklocimy to potem sie pogodzimy. Zwykle po 2 godz wraca juz spokoj. Staz 6 lat malzenstwa i 1 dziecko.

Gość gość
Jak się macie kłócić to lepiej się rozejść. Dwóch wariatów pod jednym dachem to tragedia.

Gość gość
ja mam właśnie tzw. głośne dni.

Gość gość
Jak się macie kłócić to lepiej się rozejść. Dwóch wariatów pod jednym dachem to tragedia.

Gość gość
jak mamy się rozejsc jeśli mamy 2 dzieci do wychowania? kazda rozmowa konczy się klotnia. Teraz dopiero spadly mi rozowe okulary :( maz wszystkiego czego dotknie to sp/ie/rdoli doszczętnie.

Gość gość Cycucha
U nas nie ma cichych dni. Jak sie poklocimy to potem sie pogodzimy. Zwykle po 2 godz wraca juz spokoj. Staz 6 lat malzenstwa i 1 dziecko.

Gość gość
lepiej miec ciche dni niz powiedziec cos za duzo a potem tego zalowac!

Gość gość
My mamy ciche dni od 3 miesięcy :( nie kłócimy się i to jest chyba najgorsze, bo po kłótni następuje jakaś część dalsza albo zgoda, albo kompromis, albo rozmowa, albo się to puszcza w niepamięć i żyje dalej, a u nas od 3 miesięcy susza :o Mój mąż jest zawiedziony życiem ze mną to znaczy, że już nie jestem taka piękna jak przed urodzeniem dziecka, że nie poświęcam mu tyle czasu, że zgasłam a wiadomo jak to przy półrocznym dziecku i całym domu na głowie faktycznie zgasłam ale to jego podejście jeszcze bardziej mnie depcze :o zero wsparcia wiecznie niezadowolony ale obiadek chętnie opędzluje w czystym domu, w nocy smacznie śpi podczas gdy jak sypiam po 3 godziny na dobę :o ech..... :o

Gość gość
najdłużej chyba 2 tyg traktowaliśmy się jak powietrze. Dwoje obcych ludzi pod jednym dachem. A tak zazwyczaj 3, 4 dni. Czasem do tygodnia.

Gość gość
Nie mamy cichych dni. Jak sie pokłócimy kazdy idzie do siebie ale góra po godzinie rozmawiamy i sie godzimy na spokojnie. Mamy 1 dziecko 1,5 roku i jestesmy 4 lata po slubie.

Gość gość
14:13 Dzieci szybko rosną :) i zapamiętaj to uczucie ono pomoże ci w walce o siebie. Cudowny mobilizator do pracy nad sobą. Powodzenia

Gość gość
już nawet klocic się mi z nim nie chce bo to nic nie daje. Jest schemnat który zawsze się powtarza. Wszytsko się wali i jest do dupy na dodatek jeszcze mamy remont, brakuje nam kasy a 2 dzieci niedługo do szkoły pojdzie a jamam pustke w portwelu, jego rodzina mnie wkurwia tak , ze jak sobie o nich pomysle to już awantura gotowa. Moglabym tak wymieniac do usranej śmierci. CO ROBIC

Gość gość
Nie ma u nas czegos takiego jak ciche dni, w ogole bardzo rzadko się kłócimy i jak już to od razu sprawę przegadujemy (razem 5 lat, 1 dziecko)

Gość gość
już nawet klocic się mi z nim nie chce bo to nic nie daje. Jest schemnat który zawsze się powtarza. Wszytsko się wali i jest do d**y na dodatek jeszcze mamy remont, brakuje nam kasy a 2 dzieci niedługo do szkoły pojdzie a jamam pustke w portwelu, jego rodzina mnie w*****a tak , ze jak sobie o nich pomysle to już awantura gotowa. Moglabym tak wymieniac do usranej śmierci. CO ROBIC

Gość gość
już nawet klocic się mi z nim nie chce bo to nic nie daje. Jest schemnat który zawsze się powtarza. Wszytsko się wali i jest do d**y na dodatek jeszcze mamy remont, brakuje nam kasy a 2 dzieci niedługo do szkoły pojdzie a jamam pustke w portwelu, jego rodzina mnie w*****a tak , ze jak sobie o nich pomysle to już awantura gotowa. Moglabym tak wymieniac do usranej śmierci. CO ROBIC

Gość gość
U mnie pół roku...

Gość gość
pol roku? to co zrobil ten Twój maz?

Gość gość
uprawiam seks tylko z prostytutkami więc nie mam takich głupich problemów jak ciche dni :)

Gość gość
Nie trwają wcale. Nawet jak się kłócimy, to po chwili kiedy emocje już opadną rozmawiamy. Ciche dni są bez sensu.

Gość gość
My tez nie umiemy się dlugo gniewac, czasem jedno drugiemu coś powie, ale cisza trwa 5 minut i znow rozmawiamy normalnie, szkoda nam czasu na gniewanie się. Razem 11,5 roku, 7 tygodniowy syn.