Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

.Mama jest bsytka. i powiedzial 2latek . Niektórzy faceci to dno społeczne.

Polecane posty

Gość gość

Jak można mówić małemu dziecku, że "mama jest brzydka", "mama jest niedobra". Dlaczego faceci mówią takie rzeczy swoim malutkim, jeszcze nie mówiącym synom i córkom? Później taki maluch ma swoją matkę za g.wno. Jeśli taki polak wyjeżdża za granicę robić siarę nam polakom, to niszczmy ich w zarodku - tutaj w PL. Bo wstyd przynoszą. Pozdrawiam.

Gość gość
Gdyby ojciec mojego dziecka tak by powiedział do niego, dostałby momentalnie w pysk.

Gość gość
a dla mnie nie tak dawno taka kilkuletnia dziewczynka powiedziała: Ale pani jest ładna,jak ja bym chciała mieć taką ładną mamę>Matka tej dziewczynki stała obok,udawala,że nie słyszy.Żal mi się zrobiło dziecka,bo kobieta była młoda ale otyła,zaniedbana,naprawdę brzydka.

Gość gość
A może to mama tak o sobie mówi. Znajoma powiedziala przy dziecku "ale mam celulitis" i dziecko przez dwa tygodnie chodziło i powtarzali.

Gość gość
A ja swojej matki nie znam zdradzala mojego ojca i odeszla od nas do gacha ktory ja zapylil a potem kopnal w doope mialem 1.5 roku jak odeszla i w ogole nie chciala nas znac. Podobno jak bylem maly i ja zobaczylem to zaczalem krzyczec ze chce do mamy moja przybrana babcia mnie jej wcisnela niby wziela mnie na rece z niechecia ale jak zobaczyla gacha natymiast odstawila mnie na chodnik i jakby nigdy nic poleciala do tego frajera a ja podobno zaczalem plakac... Tak mam ta qrwe je/bana za najwieksze goowno swiata.

Gość gość
Różne są sytuacje. Niektórzy ojcowie odchodzą na wieść, że dziecko będzie, lub, że urodzi się bardzo chore. Nie można uogolniac! Tylko negować przypadki zdegenerowane.

Gość gość
trzeba być lapsem żeby w patologii wychowywać swoje dzieciaki :/

Gość gość
Ktoś przed takimi tatusiami kopytka rozkłada, prawda? Gwałcić was chyba nie gwałcą.. I jeszcze jedno, skoro faceci są ogólnie ojcami do d u p y to kto wychowuje dzieci? Kto wychowywał ojca waszego dziecka? Same w glorii boginii matki wychowujecie taką niezdolną do życia w społeczeństwie patologię

Gość gość
Nie uogólniaj. Piszę o wyjątkach. Normalny ojciec mówi swojemu dziecku że mamusia jest kochana.

Gość gość
coś w tym jest debile są wśród nas

Gość gość
Up :)

Gość gość
po1 nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora po2 kobiety by ukarać ojca dziecka potrafią zrobić gorsze rzeczy gdy chodzi o rozwód alimenty i przyznanie opieki nad dzieckiem po3 tego ojca - mężczyznę kobieta WYBIERA więc widać kogo wybrała po4 dlaczego w tym poronionym kraju matkę zawsze uważa się za tą dobrą i idealną a ojców za złych? Chore stereotypy! po5 dlaczego wina zawsze zganiana jest na ojców - mężczyzn?

Gość gość
Mówisz aby nie uogolniac, a sam uogolniasz (patrz ad. 5 - wina ZAWSZE jest ojca) ;) Brawo brawo. Przecież kobiety też zdradzają. Ale kuź.wa temat tyczy się przyzwolenia przez matkę takiego siebie traktowania O.o