Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy też macie takie małe łazienki? :O do mieszkających w blokach

Polecane posty

Gość gość
owszem małe.

Gość gość
"A niektorzy to nawet pralke trzymaja w lazience pechowiec.gif a powinna byc w kuchni" x chyba tylko u wieśniaki mają pralkę w kuchni i jakie "niektórzy" zdecydowana większość ludzi ma pralkę w łazience

Gość gość
11.58 bo trzeba mieć większe ambicje niż mieszkanie 60 m dla rodziny nawet z 1 dzieckiem.

Gość gość
"musi być z Ciebie niezła locha smiech.gif albo wielki babochłop. " ani jedno ani drugie :) po prostu była tam straszna ciasnota, wolę jednak więcej swobody

Gość gość
"11.58 bo trzeba mieć większe ambicje niż mieszkanie 60 m dla rodziny nawet z 1 dzieckiem." yyy lecz się na łeb

Gość gość
sama sie lecz kobieto bez ambicji, ktorej najwiekszym marzeniem jest mieszkanie w blokowisku dla plebsu na 60 m kw. :o

Gość gość
gość dziś "A niektorzy to nawet pralke trzymaja w lazience pechowiec.gif a powinna byc w kuchni" x chyba tylko u wieśniaki mają pralkę w kuchni i jakie "niektórzy" zdecydowana większość ludzi ma pralkę w łazience X Ooo, czyżby wielki powrót topiku o pralce w kuchni? :D

Gość gość
ciekawa jestem czy ciebie stać na to mieszkanie choćby 60 m, pewnie z mamusią i tatusiem mieszka na ich garnuszku

Gość gość
Ty od tej "ambicji" sprawdż najpierw co znaczy to słowo i skończ się ośmieszać. Mieszkania 60-metrowe ogólnie uznawane są za średnie/duże, mało nas obchodzi co jakiś snob o tym myśli.

Gość gość
ja mam mieszkanie 36 mkw , dwa małe pokoje, mała kuchnia i malutka łazienka i jestem z tego bardzo bardzo dumna, bo jest moje, ciasne ale własne, kupione bez żadnych kredytów, za pieniądze zarobione moją ciężką pracą

Gość gość
a po uj małej rodzinie 100 metrowe mieszkanie? po to żeby mieć więcej do sprzątania? po co mam więcej płacić za coś co mi nie jest do szczęścia potrzebne? 60 metrów to albo 3 pokoje (1 duży, 2 mniejsze) albo dwa duże pokoje - w zupełności wystarczą dla 2 dorosłych osób bez dziecka czy z jednym dzieckiem (a nawet 50m by wystarczyło jak tak patrzę po znajomych)

Gość gość
Same jesteście wiesniaki, miejsce pralki jest w kuchni 🖐️

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
dobra, idż już wieśniaku z pralką w kuchni

Gość gość
kibel pewnie też ma w kuchni

Gość gość
Ja nowe mieszkanie znalazłem dzięki Super Nieruchomościom http://www.super-nieruchomosci.com/nowe-mieszkania/ Wszystko wcześniej ustaliliśmy, jaki metraż, lokalizację, rozkład pomieszczeń, piętro i wiele innych. Są bardzo pomocni niestety sąsiadów nie sprawdzają, a łazienki w blokach są bardzo podobne.

Gość gość
też mam małą łazienkę, ale dzięki dobrze przygotowanej wizualizacji łazienki, która zrobił dla mnie www.sanitarplock.pl jest przestronna i wszystko co potrzebne sie w niej zmiescilo, w tym sklepie w płocku kupiłam w dobrej cenie płytki, kabinę prysznicową umywalkę itp

Tak mam małą łazienkę i ciągle się o coś obijam. A do tego ciągle się kłócimy, bo męska część rodzinny chce prysznic. Z opresji wyratowała mnie córka podsyłając mi to inspiracja do łazienki wanna prysznic 2w1. Aż podskoczyłam z radości i pokazałam mężowi stronkę http://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/wanna_czy_prysznic_a.html I to jest rozwiązanie dla nas. A do czasu remontu mam mieć zainstalowany być parawan nawannowy.

Gość gość
ja mam całkiem sporą łazienkę jak na mieszkanie w bloku - i to przy 30m mieszkania - wszystko się mieści i jeszcze jest wolny kąt. A co do wielkości ogólnie mieszkania to, całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym 240m2 sama z rodzicami - jestem jedynaczką - i powiem Wam że brakowało mi tej przytulności małych mieszkań w bloku - teraz mieszkam z narzeczonym właśnie w 30m - więc duża zmiana i brakuje mi tylko odzielnej sypialni - nawet takiej wiecie przysłowiowej klitki , w której sam materac ledwo by się mieścił - bo mam dość spania na rozkładanych sofach i narożnikach - nie wiem jak ludzie mogą spać na czymś takim całe życie i kupować takie "łóżka" dzieciom do sypialni - na resztę nie narzekam - 30 m to takie minimum żeby wszystko zmieścić dla 2 dorosłych osób bez robienia graciarni do tego mam mały ogródek z tarasem tylko tej sypialni brak :)

Gość gość
A ja mam tak maleńką łazienkę że karaluchy muszą spać jeden na drugim :(