Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość xxx

związek, rozstanie a dziecko.... miłosc ojca do niego...

Polecane posty

Gość gość xxx

Hej. Wiec rozstałem sie z partnerka, neistety probowalimy w rozny sposob, nie powiodło się, powiedziałem koniec... nie ma sensu.... trudno ale panowie, powiedzcie sobie jak radzicie? Ja od meisiaca mieszkam, sam, akurat w wekend przez dwa dni miałem syna (4 lata) gdy musialem go odstawic do byłej, mam lzy w oczach, do teraz siedze i nei ptorafie docenic tego ze miałem go te dwa dni... jest mi zle, przykro, smutno, tym vbardziej jak mialem go zawieżc a on chciał zostac u mnie... niedawo jeszcze dzwonił czy przyjade do niego.... jest to niesamowicie silne obciazenie psychiczne, ciezko mi z tym, a kocham go nad zycie....

Gość gość
Panowie radzą sobie w różny sposób. Mój eks po roztsaniu tak się rzucił w wir zabawy z nową panią, że o dzieciach zapomniał, zdarzało się, że to ja wykręcałam numer do taty, żeby dziecko mogło z nim chociaż telefonicznie porozmawiać. Jak się wyszalał, to mu się przypomniało o dzieciach, tzn, bierze je do siebie dwa razy w miesiącu, poza tym nie zadzwoni, nawet w czasie choroby.

Gość gość
to wystąp do sądu o opiekę naprzemienną - zamiast się obsmarkiwać na damskim forum