Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto Cię intryguje

Polecane posty

Gość gość
Wy mnie intrygujecie. :P

Gość gość
Otóż to gościu, czub widmo spamował, wyzywał, ćpał, zastraszał pobiciem, typek aspołeczny zaburzony psychopata i ja bałbym sie z tym czymś rozmawiać w real, ale najlepsze laski przyciągnął do siebie. ja p*****le, że kobiety takich psycholi lubią:(

Gość gość
psychopaci mają coś w sobie i widmo jest takim psycholem,że kobieta czuje sie z czubem wyjątkowa. Nie lubie debila, ale intrygowała mnie jego inność.

Gość gość
Werety to były najlepsze tematy w tym roku. Reszta to dno bez mułu

Gość gość
Też uważam, że Cynik był intrygujący na Wersetach, a nawet pociągający. Obecnie intryguje mnie Widmo. ;)

Gość gość
gość dziś Gościu, co Ci przyszło do główki? ;) Widziałeś kiedykolwiek, żebym z panem Trollem miała jakąkolwiek przyjemność? 😴Poza tym to niemożliwe, mną się nikt nie intryguje, w końcu moja aseksualność i wredność to uniemożliwiają :classic_cool:Osobiście intrygowały mnie niektóre osoby. Z częścią tego zaintrygowania coś zrobiłam 😴Z kobiet, których nie miałam przyjemności poznać poza forum, jedna mnie intryguje. Ale nie mówię Jej tego, żeby się nie podlizywać 😴 Mam też podejrzenie, graniczące z pewnością, że Ona ma takie rzeczy gdzieś :classic_cool:

Gość gość
16.23 bo kobieta myśli,że pogłaszcze łobuza i będzie grzeczny. Jak testosteron mu skakał z rana i wyzywał ludzi od najgorszych,to mamusia słodko winna przytulała łobuza i głaskała po główce. Kurwa, baby są p******e

Gość gość
Ojej, naprawdę masz podejrzenie graniczące z pewnością, ojej:D:D:D

Gość gość
Następna co ma podejrzenie graniczące z pewnością :classic_cool:

Gość gość
hrabina midsummer też lubi widmusia. czub k***a chory psychicznie psychol intryguj***abki. :OJesteście siebie warci. /🖐️

Gość gość
gość dziś Dokładnie gościu, lubię to powiedzonko, jest bardzo akuratne :classic_cool: Ale mi teraz dosrałaś, auć! :classic_cool: :DNie przejmuj się, na bank nie ty jesteś tą osobą :P

Gość gość
gość dziś Nie zazdrość, intryguj (też) :P ;)

Gość gość
A ja sie nie zaloguje ale poznalam Widmo na priv. Bardzo sympatyczny i inteligentny chlopak. Nie dorastacie mu do piet. I nie. Nie jestem Slodka. Odwalcie sie od niego. :O

Gość gość
gościu ja pisałam, że mid i cizia są intrygujące, choć mid jest wkurzająca, ale widać psychole jak widmo lubią takie hrabiny jak mid :D

gość dziś - no właśnie przypuszczam że na priv okazuje się zupełnie innym człowiekiem niż próbuje być na kafe .... i w tym problem

Gość gość
Kto to jest zerojedynka? Długo tu pisze?

Gość gość
to ten czub priwuje z laskami i go zachwalają ? :Oo k***a

Gość gość
A kto to w ogóle jest?

Gość gość
No i oczywiście intrygują mnie wszystkie niezalogowane spod gościa puszczające złośliwości (i margines facetów spod gościa), nie wierzę plotkom, więc między bajki wkładam te o kafeterii bez gości, ale śmiesznie by było to zobaczyć, jak potulnie siedzą w niebieskim i noska nie wychylają, a żółć nie wydostaje się zza ząbków, tylko spływa z powrotem do gardziołka :P

Gość gość
16.16 Imperium to Kobieta z Wachlarzem. Z dostatku i nadmiaru wolnego czasu przewraca jej się w dópie! Wyrywa facetów z internetu na dópake a w domu czeka z porożem mąż. Lubi w krawatach . X Samansara wulgarna aseksualna baba. Jak cwierkają wróbelki to przebrany facet. Want infantylne dziewuszysko z mózgiem wielkości orzeszka włoskiego i cycka w awku! VvvV GRATULUJE GUSTU! COZ KOMBINUJ POKI MASZ WAKACJE :-D

Gość gość
16:40 jak on sie zachowuje na priv ? jest normalny, nie wyzywa i nie zastrasza Cie ?? pliss napisz cokolwiek, bo nawet mi nie odpisał :(

Gość gość
Aha mucha goni :-O i ma teorię :-O

Gość gość
Żałosne są dla mnie osoby co ciągle sie wykłócają, jak eve i samansara, rzucają jadem po wszystkich tematach, gdzie tylko się coś pojawi na ich temat:O

Gość gość
Jest informatyczką? Może to ona zawiesza forum :D

Gość gość
Nie zdradze privu z Widmo. Gdybyscie byli normalni to by odpisal. Zostawcie go w spokoju.

Gość gość
aha, więc z kobiet intryguje was Giaa i Samansara najbardziej zarozumiałe i wulgarne kafeterianki, a z facetów Widmo cwaniaczek o wielu twarzach zaburzony psychicznie. Gratuluje.

Gość gość
gość dziś Powiedzmy, że jadem zaczęłam w pewnym momencie odrzucać 😴 Na początku byłam bardzo miłą użytkowniczką, życzliwą i radosną, na bacówce pojęcia nie miałam, co się tu dzieje i o co tu chodzi, to miejsce mnie zdeprawowało 😭 Gdybyś na przykład to samo kiedyś odważyła się napisać zalogowana, już by mi było lepiej, może nawet ujrzałabym tęczę :classic_cool: :D

Gość gość
Może w nowej kafeterii zlikwidują pchanie :P