Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto Cię intryguje

Polecane posty

Gość gość
i sie zrobił korek analny:(

Gość gość
Odwaga? Przy tylu możliwych nickach? Śnisz czy o drogę pytasz?

Gość gość
Opowiadanie i opowiadanie... Monotematyczna.

Gość gość
Dobra, ja spadam :) Idę wziąść kąpiel, bardzo długą :O Mimo wszystko Dobranoc :)

Gość CzwarteImperium
Po pierwsze- pójdę spać jak będę chciała. Po drugie- amnezja tez choroba, cofnij się te X stron o czym pisaliście, bo jak nie o tych "Czterech" , to już nic nie wiem. :) Po trzecie- "babciu", skarbie, to tylko poświadcza, że nic nie wiesz Po czwarte- też Cię kocham 👄 Po piąte-liczyłam na to, że mnie przelecisz przed północą. No trudno. :(

Gość gość
mnie sie jej opowiadania bardzo podobają. widać, że ma wyobraźnie i talent już pomijajac tematyke

Gość gość
Jedziesz mała... Nie wstydz się pokaż co ci w duszy gra :classic_cool:

Gość gość
w zasadzie to podobał mi sie równiez pomysł, który z wytrwałościa wprowadziła w zycie z pomoca samansary i in spe aby urozmaicic troche eortyczny odrobina poezji. ogólnie super sprawa. jeżeli w łózku tez jest taka pomysłowa to chciałbym sie z nia przespać

Gość CzwarteImperium
Dziękuję gościu :) - pewnie powiedzą, że napisałam to sama sobie z pomarańczy. ;) Najzabawniejsze, że miejsca na tym forum jest dość...tylko umysłu zbyt ciasne... Dyskusja zakończona. Przynajmniej dla mnie... Dobranoc 🖐️

Gość blednygosc
o matko bosko kochano fredro się skumał z zosienką co to ją prusaki rypnęli ksieciu wielkopolskiemu. zosienka owa miała piekny tylek i lubiła nim ruszać. Ksiąze wielkopolski z drugiego miotu zaraz po wpływowym królu kozackim co to go z wojny na rekach nosili za odbicie księżnej rosiji poprzysiągł zemstę na prusakach i tak się w tym rżnięciu zapomniał ze kazdą dupę pruską przetrzepał osobiscie. Jednak wojarze wyczerpały księcia i zamiast miecza ostała mu się finka. Fredro mimo że przechodzony towar dostał z wtyrnego obiegu oszalał na punkcie zosienki. Mianował ją swą królową co odbiło się na jego twórczości. Zosienkę jednak odbił mu napoleon widząc w niej niezbadany potencjał. Począł uczyć zosienkę francuskiego. Ta zasięgła była tego języka i wykładałą w każdym dworze. raz po raz rzucając na kolana co większych władców. Niestety fredro powziął zemstę a że mieczyk zamienił na pióro ... e tam co ja was historii bedę uczył

Gość gość
Seksbomby nie siedzą o tej porze na Ero ..wyrywają w realu lub uprawiają seks z mężem lub kochankiem :) Niech się zajmie mężem nie lójami z forume .

Gość gość
.49 i bez tego by ci dała 😭

Gość gość
napoleon był masonem

Gość gość
23:52 wygląda na to, że jesteś jakimś kaszalotem skoro tu siedzisz o tej porze. Szmaty trollowe jesteście tak ułomne, że nawet sami sobie ubliżacie. :D

nie prawda. mason był wojakiem szwejkiem. szwejkował sobie po lasach doputy mu sie ubranko nie zdarło. Jednak kiedy mu sie zdarło (przypadkiem wędrował wówczas po górach polskich) zajebał ino jednego górola by mu zaperdolić ubranko. Okazało się jednak że owy górol był rozbójnikiem i tak oto nasz Mason przywdział imię Janosik.Janosik wziął w posiadanie grupę trzymajaca władze w górach i odnalazł zosienkę pewnego pieknego popoludnia. .. no chyba wiecie co było dalej nie?

Gość gość
to sie nawet trzyma kupy

no wiem bo zosienka wykształcona była i chciała siegnąć szczytu. tak zawedrowała do Janosikai tak długo szczytowała aż na jej czesc nazwano gore. Musicie wiedziec ze w górach posługiwałą sie innym imieniem. Snieżka. Pisali o niej bajki, legendy, ale prawdą jest ze nikt tak pieknie jak łona nie wznosi się coraz wyzej i wyzej i wyzej. do dzisiaj kazdy zdobywa snieżkę i bedąc na górze mysli ze jest w niebie. taki dar zosienki

Gość gość
Bledny Ty się tu nie mędrkuj tylko ino pod kołderkę marsz. Tylko łapki trz na wierzchu co by mieczyk ostrości nie stacił. A cosik Ci się przyśni w formie bajki jutro mi możesz opowiedzieć :)

Gość gość
Pchły na noc :)

Gość gość
Szczypawy :p

Gość gość
błędny, won pomiocie kurfy i pedau :D

Gość szczyt
Kafeteryjna gwiazda kreująca się na Sashę Gray obraziła się bo liczyła na poklask. Nie każdy z czytających będzie twoim fanem. Widzę że się nawet odmłodziłaś. Mężowie tyrają znudzone żony szujają wrażeń. Tamta 3 ok ale Wilk :-D:-D:-D:-D Założył chociaż krawat?

Gość gość
wracając do tematu: Giaa i Samansara. :)

Gość bol dópy
Jeden mądrzejszy od drugiego. Tępe dzidy.

Gość gość
Wracając do tematu ... wszyscy prócz aseksualnej Samansary i wulgarnej Giaa która jest facetem :/

Gość Le troll
Dwie kafeterianki które piszą rzadko. :o