Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto Cię intryguje

Polecane posty

Gość gość
no dalej

Gość gość
blednygosc dziś no a ze to one bedą kąsac to powtórzęsmiech.giflubie cie malenkai juzjezyk.gifxAż mi emotek zabrakło ;) 🌻 :D

Gość gość
Błędny, będziemy się trzymać ramy to się nie... wiadomo :P 🖐️

gość dziś Otóż to gościu, czub widmo spamował, wyzywał, ćpał, zastraszał pobiciem, typek aspołeczny zaburzony psychopata i ja bałbym sie z tym czymś rozmawiać w real, ale najlepsze laski przyciągnął do siebie. ja p*****le, że kobiety takich psycholi lubiąsmutas.gif X Przezabawny komentarz leszcza, który nie może sobie porùchać, bo psychopata i ćpun nie daje mu poderwać fajnej laski. Typowa pízdeczka potrafiąca jedynie frustrować się z pomarańcza.

Gość gość
Porzucileś swoją ksiezniczke rycerzu oo siedmiu boleści czy ona cuebie olała?

Gość gość
Androgen dziś Kiedy mężczyzna mówi kobiecie, że będzie dobrze, to nie pozostaje nic jak wierzyć 😴 ;)

Gość gość
Mama mi mówiła, żeby nie ufać mężczyźnie, bo on chce tylko jednego 😴 ;)

Eve, mądrą masz mamę. Tak, chcę tylko jednego. Obiecuję, że nie będę kłamał o ślubie i miłości na całe życie. Chcę się tylko bzykać, zaufaj mi ;)

Gość gość
Androgen dziś Ale o mężczyznach, którzy chcą tylko jednego i wprost się do tego przyznają, Mama nic mi nie mówiła 😴 No i co z takim począć? :classic_cool:Smof, piwo ostatecznie mogę przynieść, schabowy już odpada ;)

Gość gość
Znowu to samo ,leszczy na dziesiątych z kolei nikach intrygują k*****idełka na dziesiątych z kolei nikach.Cyrki, tani burdel:classic_cool:

Gość gość
Midsummer Eve dziś Błędny, będziemy się trzymać ramy to się nie... wiadomo jezyk.giflapka.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Będzie dobrze Eve. I Tobie i mnie oczko.gif Androgen dziś gość dziś Otóż to gościu, czub widmo spamował, wyzywał, ćpał, zastraszał pobiciem, typek aspołeczny zaburzony psychopata i ja bałbym sie z tym czymś rozmawiać w real, ale najlepsze laski przyciągnął do siebie. ja p*****le, że kobiety takich psycholi lubiąsmutas.gif X Przezabawny komentarz leszcza, który nie może sobie porùchać, bo psychopata i ćpun nie daje mu poderwać fajnej laski. Typowa pízdeczka potrafiąca jedynie frustrować się z pomarańcza. edytowano dziś gość dziś Porzucileś swoją ksiezniczke rycerzu oo siedmiu boleści czy ona cuebie olała? Midsummer Eve dziś Androgen dziś Kiedy mężczyzna mówi kobiecie, że będzie dobrze, to nie pozostaje nic jak wierzyć spioch.gifoczko.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Eve, zaufaj mi usmiech.gif kurcze twoja mam byla madra kobieta, choc z liczebnikami na bakier demotywatory.pl/2279235/Ty-tez www.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24 edytowano dziś Androgen dziś Eve, mądrą masz mamę. Tak, chcę tylko jednego. Obiecuję, że nie będę kłamał o ślubie i miłości na całe życie. Chcę się tylko bzykać, zaufaj mi oczko.gif edytowano dziś Midsummer Eve dziś Androgen dziś Ale o mężczyznach, którzy chcą tylko jednego i wprost się do tego przyznają, Mama nic mi nie mówiła spioch.gif No i co z takim począć? cool.gif Smof, piwo ostatecznie mogę przynieść, schabowy już odpada

Gość gość
Midsummer Eve dziś Błędny, będziemy się trzymać ramy to się nie... wiadomo jezyk.giflapka.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Będzie dobrze Eve. I Tobie i mnie oczko.gif Androgen dziś gość dziś Otóż to gościu, czub widmo spamował, wyzywał, ćpał, zastraszał pobiciem, typek aspołeczny zaburzony psychopata i ja bałbym sie z tym czymś rozmawiać w real, ale najlepsze laski przyciągnął do siebie. ja p*****le, że kobiety takich psycholi lubiąsmutas.gif X Przezabawny komentarz leszcza, który nie może sobie porùchać, bo psychopata i ćpun nie daje mu poderwać fajnej laski. Typowa pízdeczka potrafiąca jedynie frustrować się z pomarańcza. edytowano dziś gość dziś Porzucileś swoją ksiezniczke rycerzu oo siedmiu boleści czy ona cuebie olała? Midsummer Eve dziś Androgen dziś Kiedy mężczyzna mówi kobiecie, że będzie dobrze, to nie pozostaje nic jak wierzyć spioch.gifoczko.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Eve, zaufaj mi usmiech.gif kurcze twoja mam byla madra kobieta, choc z liczebnikami na bakier demotywatory.pl/2279235/Ty-tez www.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24 edytowano dziś Androgen dziś Eve, mądrą masz mamę. Tak, chcę tylko jednego. Obiecuję, że nie będę kłamał o ślubie i miłości na całe życie. Chcę się tylko bzykać, zaufaj mi oczko.gif edytowano dziś Midsummer Eve dziś Androgen dziś Ale o mężczyznach, którzy chcą tylko jednego i wprost się do tego przyznają, Mama nic mi nie mówiła spioch.gif No i co z takim począć? cool.gif Smof, piwo ostatecznie mogę przynieść, schabowy już odpada

Gość gość
k/u/r/w/i/d/e/ł/k/a:classic_cool:

Gość gość
gość dziś O przepraszam, mnie intrygują na pierwszym nicku 😴xAndro, już niestety za mną to coś przylazło, bo pewnie ubzdurało sobie, że mnie uwodzisz 😴 Normalnie nie spamuje innych tematów, niż tematy ciotek, ale to wydarzenie wyciągnęło ją z nory jak widać nawet tutaj :) Ale miło się gawędziło, jak zawsze 🌻 ;)

Gość gość
Androgen dziś Ulegnij Eve. Ulegnij.xZnamiennie, że na pierwszy rzut oka przeczytałam "uklęknij" :D

Gość gość
smiech.gif nie szata zdobi człowieka, ale kazdy kiedyś musi sie ubrać blednygosc dziś smiech.gif nie szata zdobi człowieka, ale kazdy kiedyś musi sie ubrać Midsummer Eve dziś Błędny, będziemy się trzymać ramy to się nie... wiadomo jezyk.giflapka.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Będzie dobrze Eve. I Tobie i mnie oczko.gif Androgen dziś gość dziś Otóż to gościu, czub widmo spamował, wyzywał, ćpał, zastraszał pobiciem, typek aspołeczny zaburzony psychopata i ja bałbym sie z tym czymś rozmawiać w real, ale najlepsze laski przyciągnął do siebie. ja p*****le, że kobiety takich psycholi lubiąsmutas.gif X Przezabawny komentarz leszcza, który nie może sobie porùchać, bo psychopata i ćpun nie daje mu poderwać fajnej laski. Typowa pízdeczka potrafiąca jedynie frustrować się z pomarańcza. edytowano dziś gość dziś Porzucileś swoją ksiezniczke rycerzu oo siedmiu boleści czy ona cuebie olała? Midsummer Eve dziś Androgen dziś Kiedy mężczyzna mówi kobiecie, że będzie dobrze, to nie pozostaje nic jak wierzyć spioch.gifoczko.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Eve, zaufaj mi usmiech.gif INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII a moze Androgen dziś Będzie dobrze Eve. I Tobie i mnie oczko.gif

Gość gość
gość dziś k/u/r/w/i/d/e/ł/k/axZ Tobą się k***ić nie będę na pewno, więc w czym problem? :classic_cool:xAle trzeba przyznać, że spamik już nie taki (skrócili ci co nieco? o, jak mi przykro :D )

Gość gość
Ty mnie stara krupo Eve vel sto kilka innych szatek interesujesz tyle co zeszłoroczny śnieg.Tu pisała laska przy których wy wyglądacie i jak tombak przy złocie najwyższej próby.Co intrygujące te najładniejsze laski najmniej się wożą

Gość gość
smiech.gif nie szata zdobi człowieka, ale kazdy kiedyś musi sie ubrać blednygosc dziś smiech.gif nie szata zdobi człowieka, ale kazdy kiedyś musi sie ubrać Midsummer Eve dziś Błędny, będziemy się trzymać ramy to się nie... wiadomo jezyk.giflapka.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Będzie dobrze Eve. I Tobie i mnie oczko.gif Androgen dziś gość dziś Otóż to gościu, czub widmo spamował, wyzywał, ćpał, zastraszał pobiciem, typek aspołeczny zaburzony psychopata i ja bałbym sie z tym czymś rozmawiać w real, ale najlepsze laski przyciągnął do siebie. ja p*****le, że kobiety takich psycholi lubiąsmutas.gif X Przezabawny komentarz leszcza, który nie może sobie porùchać, bo psychopata i ćpun nie daje mu poderwać fajnej laski. Typowa pízdeczka potrafiąca jedynie frustrować się z pomarańcza. edytowano dziś gość dziś Porzucileś swoją ksiezniczke rycerzu oo siedmiu boleści czy ona cuebie olała? Midsummer Eve dziś Androgen dziś Kiedy mężczyzna mówi kobiecie, że będzie dobrze, to nie pozostaje nic jak wierzyć spioch.gifoczko.gif Nie wychodź z lunaparku, dziewczynko... Androgen dziś Eve, zaufaj mi usmiech.gif INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII a moze Androgen dziś Będzie dobrze Eve. I Tobie i mnie oczko.gif

Gość gość
gość dziś Ty mnie stara krupo Eve vel sto kilka innych szatek interesujesz tyle co zeszłoroczny śnieg.Tu pisała laska przy których wy wyglądacie i jak tombak przy złocie najwyższej próby.Co intrygujące te najładniejsze laski najmniej się wożąxWypunktujmy. Nick jest pierwszy i ostatni (nie mam najmniejszego zamiaru go zmieniać). Czy jestem "stara", to kwestia ocenna, Ty mojego wieku nie znasz i nie poznasz zapewne, podobnie jak żadnych innych informacji na mój temat (poza bredzeniem pomarańczy na nasz temat, którego tu pełno). Nie odmawiam urody nieznajomej, o której wspomniałeś, ani żadnej innego kobiecie tutaj, więc nie rozumiem, po co ta zupełnie zbędna uwaga. Szczególnie, że nie pamiętam, bym kiedykolwiek sugerowała coś odnośnie własnej atrakcyjności, podobnie jak inne dziewczyny, a spokojnie mogłyby. Mój post sugerował Ci jedynie, żebyś się odwalił od mojego prowadzenia się, bo guzik o nim wiesz i tak pozostanie. Nie jest w orbicie moich zainteresowań koleś, który o kobiecie mówi "ku/r/w/i/de/łko", "stara krupa" itp., NIC o niej nie wiedząc. Ja nie jestem w orbicie twoich, więc zajmij się swoim złotem najwyższej próby, jeśli jej nie przeszkadza, jak traktujesz inne, zupełnie nieznane sobie kobiety, nie mając nawet odwagi się podpisać pod swoimi wyzwiskami, anonimie 🖐️

Gość gość
I jeszcze drobna uwaga: nie "woziłam" się tu, nie po to tu weszłam rok temu, siedziałam spokojnie i cicho z ludźmi, których bardzo lubiłam, pisałam milusio, kto chce może poczytać tematy sprzed miesięcy. Fala tego bagna w postaci takich jak ty sprawiła, że teraz to miejsce jedynie do wożenia się nadaje, bo na pewno nie do miłej egzystencji. Te, które się nie "wożą" to może te, których nie wyzywasz od "ku/r/w/ideł", więc miały i mają spokój (palant :O ).

Gość gość
A nie myślisz eve że 23.25 to najlepszy czas na sex?Chce ci się tu o tej porze tak śledzić wpisy,kopiować te o tobie i odpisywać elaboratami?Jesteś żenująca i strasznie już nudna w tej twojej wielkiej mądrości i wspaniałości.Nie musisz kopiować.Zrób wyjątek.

Gość gość
Androgen...wiem,że wybór teraz na ero żaden,ale Eve?:-o:-o:-oWspomnienia mi depczesz.:-pLepiej powspominaj.:-p

Gość gość
Dzień dobry goście. Ależ miły klimat robicie od rana. 👄