Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze kupić przenośny klimatyzator, prosze pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość
To se wygoogluj jakieś forum.Są setki forów. poświęconych totalnym bzdurom a tym bardziej klimat yzatorom.

Gość gość
gość dziś to juz ty powiedziałeś, że jestes amatoremxxNigdzie tak nie powiedziałem...

Gość gość
dobra firma to taka, która zarabia na produkcji i sprzedaży klimatyzatorów i fakt czy sa one dobre czy nie jest najmniej istotny. moga być nawet z gooofna z nawtykanymi weń patykami i szyszkami. wązne żebyś wierzył w jej moce chłodzące

Gość gość
Dzięki za rade już wygooglowałem ale nic mądrego z tych postów nie wynika.Dlatego tutaj chciałem zasięgnąć języka ale jak widze to było bez sesnu skoro nikt nie potrafił merytorycznie odnieść się do tematu topika.

Gość gość
gość dziś dobra firma to taka, która zarabia na produkcji i sprzedaży klimatyzatorów i fakt czy sa one dobre czy nie jest najmniej istotny.moga być nawet z gooofna z nawtykanymi weń patykami i szyszkami. wązne żebyś wierzył w jej moce chłodzącexxI tu się mylisz. Dobra firma to firma produkujaca dobry sprzęt.

Gość gość
na moją propozycję zmontowania klimatyzatora we własnym zakresie odpowiedziałeś, ze nie potrzebujesz amatorskiego sprzetu z czego wynika, że jestes amatorem.

Gość gość
Gdybym był amatorem to właśnie bym przystał na twoją propozycję.

Gość gość
nie. dobra firma to taka, która zarabia na swojej działalności co defacto jest warunkiem jej istnienia. wiekszośc firm zarabia obecnie na produkcji kiepskiego sprzetu

Gość gość
to wypiertalaj na antarktyde gwałcić pingwiny i nie truj doopy

Gość gość
Dobra firma to firma produkująca dobry sprzęt. Cena jest nieważna.Ale to prawda, ze większosć firm produkuje byle jaki sprzęt al tego nie robią dobre firmy.

Gość gość
Dodam, że to kompletnie nie moja branża dlatego chciałem zasięgnąć opinii tutaj na forum.Z widocznymi skutkami....:O

Gość gość
a skąd wiesz co jest dobre skoro jestes laikiem co wynika z tego, że sam sie nie zabierzesz za zmontowanie tej prostej konstrukcji?

Gość gość
Odpowiedź w poście - Shatyn dziś

Gość gość
mylisz sie to twoja branża bo zajmujesz sie podgrzewaniem atmosfery co jest ściśle powiązane z technologiami jej ochładzania

Gość gość
dziwny ten twój gabinet. z tego co wiem tego typu gabinety wyposazone sa w układy podtrzymujące stabilną temperature i wilgotność

Gość gość
Jestem fotografem głównie a czasami również informatykiem w bardzo małym zakresie oczywiście...

Gość gość
gość dziś dziwny ten twój gabinet.z tego co wiem tego typu gabinety wyposazone sa w układy podtrzymujące stabilną temperature i wilgotnośćxxTo przeczytaj mój post w którym o tym napisałem... To się dowiesz.

Gość gość
czego sie dowiem?

Gość gość
Że ten "gabinet" nie jest dziwny.

Gość gość
to dlaczego napisałeś gabinet w cudzysłowiu skoro nie jest dziwny?

Gość gość
ps: zimne powietrze jest suche bo ma słabą zdolność absorbcji wilgoci dlatego pomysł z wentylatorem nad miską z wodą jest dobry:) z tym, że ja umieściłbym wentylator raczej pod tą miską

Gość gość
ewentualnie samą miskę gdzieś wyżej i wentylator nie byłby potrzebny ze względu na naturalną cyrkulacje powietrza spowodowanego róznicą tempreratur

Gość gość
Bo to nie gabinet w pełni tego słowa znaczeniu.Teraz słowo "gabinet" czesto dotyczy pomieszczeń w których wykonywany jest konkretny zawód jak np gabinet lekarski czy dentystyczny.Mój "gabinet" to moje pomieszczenie, mój pokój, itp.Dlatego tak go napisałem..:D

Gość gość
Sorry ale interesują mnie tylko klimatyzatory...

Gość gość
nie byłby potrzebny wentylator jako częsć klimatyzatora, który tworzy razem z miską z lodem:)

Gość gość
shatyn, masz dzieci?

Gość gość
w przypadku umieszczenia rzeczonej miski w górnych warstwach atmosfery gabinetowej wentylator nie jest potrzebny jako cześć generująca kontrolowaną cyrkulacje powietrza bo powietrze chłodniejsze ciągnie zawsze dołem i na dół a cieplejsze górą i do góry. jaśniej?

Gość gość
gość dziś shatyn, masz dzieci?xxA co cie to obchodzi?