Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze kupić przenośny klimatyzator, prosze pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość
a ja nie mam do ciebie w ogóle szcunku i zycze ci zebyś trzy razy dziennie wchodził w psie gooofno a raz dziennie sie na nim poślizgnął aż do czasu aż se nie rospiertolisz łba i nie umrzesz:) powodzenia:)

Gość gość
Shatyn na znak poparcia dla ruchu lgtb depiluję swój o***t. Spr. und potw. :classic_cool:

Gość gość
Shatyn tylko pamietaj o systematycznym oczyszczeniu sprzętu klimatyzującego albowiem bez tego stanie się on niczym więcej jak rozsadnikiem grzybów.Produkowane przez ich zarodniki neurotoksyny doprowadziły już zapewne do degradacji twój poziom umysłowy czego świadectwem są twoje poglądy polityczne.Niestannie od lat wychwalasz pod niebiosa i lizesz rowa najgorszym pachciarzom i tandeciarzomjacy wspólnym wysiłkiem pragną uczynić z naszej ojczyzny kuwetę.Czyść to swoją pedalską klimę zebysmy tu nie wyczytywali twoich chorych i poy****ych wklejek o gownie.:classic_cool:

Gość gość
POdnoszę w imieniu nowoczerstwej:classic_cool:

Gość gość
Shatyn ma zagrzybiona kore mózgową.

Gość gość
Shatyn nasraj na komputer to się schodzi w sam raz ty kitomanie zaebunny.

Gość gość
Prosi, to pomóżcie.

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego klimatyzatora na lata to zwróć uwagę np. na Electrolux. Ja taki właśnie mam, kupiłam go w http://www.centrowent.pl/ ok. 1.5 roku temu i do dziś działa świetnie.

Gość gość
on już nie szuka, stracił posadę i raczej musi dogrzewać się paląc starymi egzemplarzami Gazety Wyborczej, którą kiedyś tak kochał, a tak straszliwie go zwiodła.