Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze kupić przenośny klimatyzator, prosze pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jaka wilgoć? Schładzane jest wtedy powietrze, deszcz nie pada xxAle schładzane jest dzięki kostkom z lodu które się rozpuszczają/ parują... I to wtłaczane mogłoby być do komputera..

Gość gość
gość dziś a tym da się trochę ochłodzić temperaturę w pokoju xxNie da się.Jedynie można spowodowac ruch powietrza który przez człowieka odbierany jest jako chłodny ale tak naprawde ma tyle samo stopni jak cała reszta.

Gość gość
Oh już nie badz taki drobiazgowy.Klimatyzator przenośny czy tam wytwórnica...wiadomo o co chodzi.Dziś znów najprawdopodobniej bedziesz próbował zaaplikować tu kolejną dawkę jakichś toksycznych bzdetów spod szyldu których tak wielbisz i kochasz.

Gość gość
no i tu się mylisz cwaniaczku, zrobiłem kiedyś eksperyment, gorączka w h'u'j w pokoju prawie 30 stopni, włączyłem klimatyzator na full, kręcił się kręcił, a ja zamknąłem drzwi i wyszedłem do drugiego pokoju, po 2 godzinach nie wiele bo nie wiele ale 3 stopnie spadły, gdzie w drugim pokoju nadal było ze 30

Gość gość
to może cylkulator kupić ?

Gość gość
Zresztą to że wrocisz do lizania po to kwestia czasu. N.Pl nie wejdą do parlamentu.Całe szczęście zresztą.

Gość gość
gość dziś Oh już nie badz taki drobiazgowy.Klimatyzator przenośny czy tam wytwórnica...wiadomo o co chodzi.Dziś znów najprawdopodobniej bedziesz próbował zaaplikować tu kolejną dawkę jakichś toksycznych bzdetów spod szyldu których tak wielbisz i kochasz.xxJakich drobiazgowych?To ty napisałeś o czym założyłem temat...:DI zadnych bzdetów toksycznych nie aplikuję tutaj.Ale może? Kto wie.A więc zacytuj taki bzdet i uzasadnij opierając się na ogólnie dostępnych źródłach, swoją ocenę.I zobaczymy jak to jest naprawdę i czy nie jest tak jak w twoim poprzednim poście...:D:D:D

Gość gość
Jakże ty zresztą musisz cierpieć ze zmienił się prezydent. To dla ciebie gorsze niż miesiąc siedzenia w komórce w ktorej panuje 50 stopniowy upał.

Gość gość
Nie cierpie z powodu kłamczuszka prezydenta a w "komórce" jest w tej chwili 28 stopni.

Gość gość
A tak swoją drogą... Konczy się druga strona topiku i nikt nie potrafił podac ani jednego sprawdzonego przez siebie klimatyzatora...:D

Gość gość
"komórka" "gabinet" te sprawy :classic_cool::D

Gość gość
Obce dla ciebie... Jak widze...

Gość gość
Klimatyzator przenośny ma "rurę" odprowadzająca powietrze gorące poza obiekt.

Gość gość
wiesz jak działa lodówka?

Gość gość
Wiem.

Gość gość
Shatyn wie wszystko.To specjalista od wszystkiego.Nie obca mu jest nawet konstruktorska wiedza na temat samolotów a co dopiero lodówek.On nawet swego czasu po wódkę latał odrzutowcem.Aż dziw że prosi o porady na temat klimatyzatorow.Taki geniusz powinien zrobić sobie takie urządzenie sam. Chmm to musi byc jednak jakiś jego słaby punkt.No cóż.Nie ma ludzi doskonałych.:classic_cool:

Gość gość
to se zmontuj jakąś chłodziarke z nadmuchem schłodzonego powietrza

Gość gość
Konkretnie powietrze chlodzace skraplacz. Ale taka rure jakos trzeba wyprowadzic na zewnatrz, nie wpuszczajac goracego powietrza do pomieszczenia. Wiec konieczne jest jakies szczelne przejscie .xxDokładnie.Pomieszczenie jest do tego przygotowane.Potrzebuję tylko dobrego klimatyzatora przenośnego ale nikt nic na ten temat tutaj nie wie...:O

Gość gość
gość dziś to se zmontuj jakąś chłodziarke z nadmuchem schłodzonego powietrzaxxJak to się ma do tematu tego topika?

Gość gość
jakbym nie był nygusem i nie zajmował sie czymś innym to w dwa dni zbudowałbym sobie jakąś chłodziare z czegokolwiek sie do tego nadającego

Gość gość
"komórka" "gabinet" "rura" :classic_cool:

Gość gość
tak sie ma, że jak chcesz miec coś zrobione dobrze to zrób to sam

Gość gość
No to spróbuj zrobić samolot pasażerski do lotów miedzykontynentalnych.Sprawdzimy po tym jak się ma twoje twierdzenie do rzeczywistości.

Gość gość
Shatyn by zrobił.Co to dla niego. Jeszcze by go w komórce zmieścił.:classic_cool:

Gość gość
gość dziś jakbym nie był nygusem i nie zajmował sie czymś innym to w dwa dni zbudowałbym sobie jakąś chłodziare z czegokolwiek sie do tego nadającegoxxA ja potrzebuję dobrego klimatyzatora, dobrej firmy i cicho pracujacego.

Gość gość
samolot jest trocxhe wiekszy od lodówki w dodatku wiele lodówek wyrzuca się ze sprawnym agregatem. dlatego nie trzeba włozyc w to tyle pracy co w budowe samolotu bo jest jest to juz prawie gotowe. kwestia kilku przeróbek.

Gość gość
OK. To jasne ale ja, jak powyżej napisałem, potrzebuję profesjonalnego sprzętu a nie amatorskiej robótki.

Gość gość
zdefiniuj "dobry klimatyzator" i "dobra firma" a wyjdzie ci, że te dwa pojęcia sie wykluczają

Gość gość
Dobry klimatyzator to sprzęt pracujący wydajnie, zużywający mało energii i cichy.Dobra firma to taka która posiada duże doświadczenie w budowie takich urządzeń.Nic się nie wyklucza.

Gość gość
to juz ty powiedziałeś, że jestes amatorem