Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Polacy za granicą koniecznie chcą spotykać się z Polkami

Polecane posty

Gość gość

jak tam mają duży wybór dziewczyn z całego świata, które są często wyższej jakości kulturalnej, wizualnej , a co ważne dla młodych:finansowej.

Gość gość
bo nie znają angielskiego!!!

Gość gość
bo większość Polakow za granicą nie zna zadnego języka obcego, a jesli znają to łamany angielski czy niemiecki w stylu Kali chcę jeść, Kali jedzie do sklep :O druga sprawa to brak wykształcenia, kultury, wiedzą ze nie mają szans, trzecia i najwazniejsza sprawa...Polacy nie są atrakcyjni i nie podobają się Hiszpankom, Włoszkom, Brytyjkom etc

Gość gość
bo nikt ich nie chce?

Gość gość
bo szukają kogoś podobnego kulturowo. owszem są fajne doopy innych nacji ale jest problem kulturowy, poglądowy, często religijny, kulinarny, poglądowy itp. Kto nie miał laski z innego kraju ten nic nie wie. Ja miałem wiele różnych i jednak bariera jest, pomijam język.

Gość mariuszuk
Ja się im podobam.

Gość gość
Ja miałem wiele różnych i jednak bariera jest, pomijam język x bo nie jestes elastyczny, jestes typowym Polakiem z betonowym mózgiem, tacy jak Ty są w dzisiejszym swiecie na straconej pozycji, kto sie nie potrafi zaaklimatyzować do zmian ten zginie jako ciemniak i debil :) life is brutal

Gość gość
bo większość Polakow za granicą nie zna zadnego języka obcego, a jesli znają to łamany angielski czy niemiecki w stylu Kali chcę jeść, Kali jedzie do sklep pechowiec.gif druga sprawa to brak wykształcenia, kultury, wiedzą ze nie mają szans, trzecia i najwazniejsza sprawa...Polacy nie są atrakcyjni i nie podobają się Hiszpankom, Włoszkom, Brytyjkom etc Dokładnie. Wybierać wsród obcokrajowców to moga Polki.

Gość gość
Obcokrajówki są fajne na randki i ruc/hanie, ale nie jako partnerki do życia. Kto był i ruc/hał ten wie co mówie. Dla polek obcokrajowiec to egzotyk, i tak samo na chwile, max parę lat, bo potem różnice są tylko źródłem konfliktów.

Gość gość
bo sa tańsze:)

Gość gość
Ruch/ałem laski z wszystkich kontynentów, i choć polki są blisko dna w sypialni i ruch/aniu ogólnie, to jako żony są blisko szczytu, są zaradne, gospodarne, i jak dobrze trafisz to są w miarę ładne/zgrabne i inteligętne, oraz jak naprawde dobrze trafisz to są w miare oszczędne

Gość gość
dlaczego wolą Polki? bo Polki można gnoić, bić, poniżać, wykorzystywać do wszystkich prac domowych, można je bezkarnie okradać, nie płacić im na dzieci, można im wmawiać,że są nikim, że są pasożytami, śmieciami i że powinny Bogu dziękować że taki wspaniały facet raczył ją w ogóle do łóżka wpuścić

Gość gość
Lubie polki bo po zdobyciu ich nie odejdą nawet jak im sie pierze morde, są naprawde na dobre i na złe

Gość gość
po chu/j szukać wroga obcokrajówki jak można mieć swojego już znanego

Gość gość
Bo to k********y są.

Gość gość
Polki to fajne kobitki, i mają ciasne pipki.

Gość gość
Bo Polacy to Patrioci!

Gość gość
Bo są najtańsze.

Gość niepłodny ogier
Lubie spuszczać się w ciasnych pipkach rodaczek, jestem niepłodny więc mówie im że chce z nimi bachora i wszystkie na to lecą, szczególnie po 30stce, istny raj.

Gość gość
Niekoniecznie chcą się spotykać tylko z Polkami, więc pytanie bezsensu

Gość gość
niekoniecznie chcą - ale nie mają innego wyjścia z taką mentalnością i nieznajomością języków!

Gość gość
dziś ... i jak dobrze trafisz to są w miarę ładne/zgrabne i inteligętne, xxxxx inteligENtne, tumanie

Gość gość
Bo polki mają fajne tyłeczki, zgrabne i jędrne

Jak dla mnie kazdy kandydat lepszy od Slowianina :) chociaz trafiaja sie wyjatki. Co do zdania mezczyzn z Polski to nie wiem, ale Polaczka nie chce jak wiekszosc dziewczyn :(

Gość gość
julkakoszulkaa dziś A co twój ojciec polaczek to g****o?

Gość gość
Rokita poślubił niemkę. Boli cię teraz poezda, co?

Gość gość
Z powodu różnic kulturowych. Pomyśl co będzie z dzieckiem p rozwodzie. Takie małżeństwa nie są tak proste, jak wydaje się to gimbusiarom z kafeterii. Polak nie chce być zniemczony, np. i pragnie kiedyś powrócić do Polski. Z Polką zawsze masz opcję pracować w obcym kraju, a w razie zmiany planów powrócić do kraju. Jak zwykle debilny trollik musi ubliżać polakom. Sam bym wolał polkę, a nie potem męczyć dzieciaka problemami tożsamościowymi.

Gość gość
wszyscy Polacy jakich spotkalam w czasie 5 letniego wkrotce zcasu emigracji byli zainteresowani jedynie kolezenstwem i wypadem np na koncert razem (bo samemu sie nie chce, nudno, itp.)oni tez mnie nie interesowali, jedynie jako znajomi na wypad do klubu.co ciekawe, zadna z moich kolezanek nie chce Polaka, chocby byl b. przystojny.Ja mam odczucia jakby kazdy byl moim kuzynem, bo podobienstwa narodowe ujawniaja sie za granica

Gość lola32
Bo facet wie co dobre ;) Tylko Polki szukają egzotyki za granicą a potem płacz .