Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może pierwsza zagadać do faceta, czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie się wydaje, że oni tego nie lubią. O co np. można zapytać na fejsie, żeby nawiązać kontakt ale żeby faceta nie spłoszyć?

Gość gość
mogą zagadać, teraz jest 2015 nie 1815

Gość gość
Jak na necie to nawet gdyby była niemową może zagadać ;) << Cześć. Dlaczego muszę pisać do ciebie pierwsza? ;) Zrób z tym coś bo czuję się jakbym cie podrywała ;) >> Albo coś podobnego co delikatnie skłoni go do tego aby przejął inicjatywę.

Gość gość
Jakbys byla zagranica to bys zostala w tyle .Bo tamlaski nie maja zadnego oporu podrywac facetow

Gość gość
Tak się tylko wydaje, a życie jest życiem. Z moich obserwacji wynika, że próby pierwszego kontaktu ze strony kobiety (mojej albo koleżanek) baaardzo rzadko kończyły się sukcesem.

Gość gość
Możesz też dodać: << przez tego typu twoje zaniedbania sie peszę >> Im głupsze tym lepsze w każdym razie ;)

Gość gość
Na necie to ja bym laskę od razu olał. Na żywo spoko. jedna taka do mnie zagadała na żywo, ale najpierw nwm o co jej chodzi, zdziwiłem sie i żeby się nie stresować odruchowo ją spławiłem. dopiero później sobie skojarzyłem, ze ona już mi wcześniej dawała jakieś "oznaki", a ja nie reagowałem, więc wzięła sprawy w soje ręce. Szkoda. Natomiat na necie to nie ma sensu, bo na necie można pisać ze sobą 7 mc i potem nic z tego nie ma. Nie wiadomo czy lasce się nudziło czy napradę coś chciała

Gość gość
Nie kończyły sie w większości sukcesem, bo w 2 stronę też się zwykle nie spotykaja z sukcesem

Gość gość
Mi nie chodziło o znajomość taką tylko z neta, że kogoś poznałam na czacie czy na jakimś forum. Chodzi o kogoś, kogo znam tylko na razie kontakt na żywo jest niemożliwy. On się dwa razy odezwał do mnie, a ja teraz myślę, czy mogę teraz ja się odezwać...

Gość Laura2777777
Mnie też wydaje się, że oni nie lubią tego. Wtedy jakoś kobieta traci w ich oczach. Uwieść faceta można tak żeby on myslał,że zrobił to pierwszy ;) Ale nigdy wprost Można go trochę pokokietować też spojrzeniem itd byle nie zbyt nachalnym np jak on się na ciebie patrzy to spójrz zalotnie przez 2, 3 sekundy i spusć wzrok , zrób tak dwa czy trzy razy.. A podrywanie facetów, może jestem staroświecka ,ale wg mnie nie jest dobre wiem na przykładzie moich koleżanek , tych nawet bardzo ładnych, jak one zaczynały latać za facetem to oni ich nie chcieli

Gość gość
19:42 dokladnie jak facet podrywa to tez 98% to odrzut ;)

Gość gość
Jak masz numer to się z nim umów 1. Zgodzi się albo poda inny dzień inne odpowiedzi znaczą, że NIE

Gość gość
Czy kobieta może pierwsza zagadać do faceta xx Nie, za to obcinają głowy.

Gość Laura2777777
19:53- no jasne ,że nie obcinają, ale przeważnie faceci tego nie lubią, ale oczywiscie rozbcie jak chcecie :)

Gość gość
Spróbuj i zobaczysz

Gość gość wyluzowany
Nowocześni faceci lubią być podrywani przez dziewczyny, a model że tylko facet podrywa jest stary i coraz mniej aktualny. Chyba tylko na wschodzie kobiety są bierne

Gość gość
Laura2777777 dziś Mnie też wydaje się, że oni nie lubią tego. Wtedy jakoś kobieta traci w ich oczach. x Masz rację. Tak ci się tylko wydaje ;)