Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego przy normalnym seksie nie mam orgazmu a przy analu zawsze?

Polecane posty

Gość gość

kto mi to wyjaśni? mąż to chyba zauważył, ale jest zwolennikiem tradycyjnego seksu, a ja nie chce wyjśc na nienormalna i prosić go aby wsadzał w drugą dziurkę :0

Gość gość
duzo kobiet woli anal to nic nienormalnego. eksperymentujcie żebyś sie nie przyzwyczaiła do jednego sposoby doznawania orgazmu

Gość gość
miałem tak kiedyś z jedną. twierdziła że do normalnych odczuć (bo zakończeń nerwowych jest tam tyle samo co w pochwie) dochodzi jeszcze lekkie poczucie perwersji, co ją kręciło ;)

Gość gość
Ponoć większość kobiet ma ten punkt "G" właśnie w odbycie, ale to sprawa indywidualna chyba. Ja mam orgazm wielokrotny i tak i tak więc nie bardzo mogę ci powiedzieć skąd u ciebie ta "różnica".

Gość gość
po prostu zboczenie, są jednostki doznające orgazmu podczas gwałtu albo morderstwa

Gość gość
sex analny to całkiem normalna rzecz a nie zboczenie, już dawno udowodniono, że sex analny bardzo zbliżą partnerów i sprawia, że pożycie sexualne jest bardziej emocjonujące, tu dochodzi jeszcze aspekt psychiczny który bardziej pobudza wyobraźnię i stąd większa łatwość u kobiety na osiągnięcie orgazmu.

Gość gość
Moja żona też tak ma. Jak twierdzi dla niej cipka moze nie istnieć.

Gość gość
Jaki tam orgazm nie oklamuj sie,-musialabys przy kazdym sraniu go miec,a pozatym to prowokacja. Facetom sie to podoba i proboja manipulowac.

Gość tez mam problem
A ja mam taki problem ze dochodzę tylko od tyłu (na leżąco) przy jednoczesnym dotykaniu łechtaczki ręką, w żadnej innej pozycji nie dam rady, już mnie to wkurza, mojego męża pewnie też :( co ja mogę zrobić żeby mieć orgazm w innych pozycjach?

Gość gość
No widzisz chodzi o lechtaczke , bez tego mozesz sie tylko mylic jakies inne doznania z orgazmem.

Gość gość
nie ma analnego orgazmu pedały

Gość tez mam problem
Przecież w innych pozycjach tez mogę się dotykać, ale nawet jeśli to robię to i tak nie mam orgazmu, chciałabym to jakoś "wyćwiczyć" zeby móc dojść w innych pozycjach.

Gość gość
nie ma analnego orgazmu

Gość gość
glupoty piszesz ,wez wibrator lechtaczkowy ,zawsze odlot! nie szkoda ci d**y na stare lata bedziesz w pieluchach lazic. A NIUNIUS I TAK BEDZIE BZYKAL KOGOS INNEGO ;NAWET FACETA:

Gość gość
Jest analny orgazm debilu.

I co masz orgazm o******czy? :D Przeciez pkt g jest w pochwie. Tylko mężczyźni mają pkt G w odbycie stąd orgazmy u gejów. Czy mąż dodatkowo ci stymuluje ręką pkt g w pochwie lub może łechtaczkę. Jeśli łechtaczkę to masz orgazm łechtaczkowy.

Gość gość
Nie, drugi punkt G kobiety tez znajduje sie w odbycie

Gość gość
Moja kobieta gdy już dochodzi uwielbia pieszczoty analne wtedy normalnie odlatuje, ale nie zawsze, niekiedy ma takie dni że nie można ją tam pieścić .awet językiem. Każda pani która uprawia ten rodzaj seksu wie o czym piszę.

Gość gość
Jest analny orgazm debilu.

Gość gość
Analny orgazm maja mezczyzni .gdyz maja prostate-kobiety tylko udaja zeby sie facetowi przypodobac. No chyba ze myla orgazm z czyms innym. Chcesz kobiecie zafundowac prawdziwy orgazm -musisz stymulowac lechtaczke, jesli myslisz ze ona odlatuje z hujem w d***e to jestes dupkiem ,

Gość gość
BO JESTES FACETEM DLATEGO!

Gość gość
Ty jestes debilem, nie musze lechtaczki , moja nie musi debilu

Gość gość
Doopa jest od sr.an.ia a nie ******a/nia pieprzone zboki

Gość gość
Sex analny -to upodlenie kobiety ,jesli sobie na to pozwalaja to potem choruja ,bo te zarazki z d**y wszedzie maja -w pecherzu w przewodzie pokarmowym ,zgnija zanim zdechna.

Gość gość
Głupku, seks analny z dziewczyną jest cudowny , mega orgazm

Gość gość
Sama zgnijesz wywłoko :D