Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Osoby, które ciągle powtarzają, że nie lubią dzieci są niedojrzałe

Polecane posty

Ja też niezbyt przepadam za dziećmi, nie lubie ich towarzystwa, ale jestem pewna, że do swoich własnych będe miała inny stosunek. Za to zupełnie nie rozumiem osób, które twierdzą, że "nienawidzą" dzieci, albo ciągle muszą pokazywać swój negatywny stosunek do nich. Dziecko to człowiek, czyli taka osoba nienawidzi gatunku ludzkiego, w dodatku jego najbardziej bezbronną i niewinną częśc. Dzieci moja mizantropia nie obejmuje, bo małe dzieci to tabula rasa, nie wiem czy są głupie, czy nie, czy dobre, czy złe, bo to sie dopiero okaże. Gatunku ludziego nie lubie przede wszystkim za głupote, której wyrazem jest m.in. to "nienawidzenie dzieci".

Gość gość
nie chce mi się czytać tych głupot :O idz juz spac prowokatorko, nudna jestes jak kupa g****a w szambie 🖐️

Autorka całkiem mądrze napisała, nie rozumiem oburzenia.

Gość gość
chyba pierwszy raz się z tobą zgodzę

Ja wychowywalam sie z mlodszym rodzenstwem w zwiazku z czym bardoz lubie dzieci a dzieci lubia mnie :) masz duzo pomyslow na rozsmieszanie ich i zabawe ale chyba tylko takimi powyzej 2 latek bo z takim malym niemowlaczkiem nie mialam jeszcze zbyt duzej stycznosci :) sama chcialbym miec trojke dzieci :D

Ghost_young dziś Ksen x jakie oburzenie? Ja tylko napisałem, że dzieci poniżej i powyżej wieku 5-9 lat, są porażką i obrzydzeniem dla mnie x A może to strach, przed ich reakcją, postrzeganiem naszej osoby przez nie.

Gość gość
zgadzam się, ja np. nie znoszę pewnego gatunku zwierząt, ale nie mam potrzeby ciągłego informowania o tym całego świata i szukania w tek kwestii jakiejś aprobaty i tych, którzy podzielaliby moją antypatię :O jak dla mnie te osoby mają już jakąś nerwicę, bo ta ich nienawiść czasem jest już naprawdę chora

Gość gość
nie widze absolutnie zadnej przyjemnosci w posiadaniu bachora, sa to tylko same obowiazki, wiec jak komus sie nudzi niech sobie zrobi nawet 5tke jesli maja srodki!! bo to tez kosztuje i to realizm, nie nienawisc, to po pierwsze. za to po drugie, nienawidze ludzi ktorym tylko ruc/hanie we lbach, ale nie maja srodkow ani warunkow do wychowania bachorow, gnija tacy pozniej w jednym pokoju z kilkoma bachorami i co? zero myslenia i tylko sie mecza, bachory tez na pewno nie beda szczesliwe w takich warunkach, ile to sie slyszy o takich patologiach. a dodatgkowo wku/rwiaja mnie rodzice ktorzy nie robia absolutnie nic zeby pomoc w zapewnieniu dobrej przyszlosci dziecku i tylko licza na to ze sobie poradza sami. a tu gowno, towarzystwo wychowa alkoholikow, cpunoiw i terrorystow bo zje/bani rodzice sie nie zainteresuja

Ghost_young dziś Xen x sorki, ale ja nie jestem jeszcze w wieku do ojcostwa. Bo jak można lubić takiego niemowlaka, który tylko sra i beczy? Jak można mówić, że dziecko wyjęte prosto z brzucha, jest piękne i śliczne? Przecież to paskuctwo. I wszystkie takie są. A dopiero przy 5 roku życia, nabierają tej 'słodkości' i śmieszności, która tak przyciąga. A od 9 lat, stają się tak samo rozwrzeszczonymi bachorami, kiedy byli niemowlęciem. x Skoro tak, poczekaj na swój czas. Dlaczego zajmujesz się tematem, który nie dotyczy ciebie i nawet nie obchodzi. Musisz dorosnąć psychicznie, bo skoro piszesz tutaj nie masz 12 lat, jednak nie myślisz pozytywnie o dzieciach. Po co zawracasz sobie tym głowę?

Gość gość
ghost young - jesteś kolejnym półmózgiem powtarzającym bzdety po tych sfrustrowanych kafe-idiotkach ty też srałeś i beczałeś jako niemowlę, to NATURALNY stan rzeczy, jeśli masz problem z zaakceptowaniem ludzkiej natury to idź do psychologa i mylisz się myśląc, że niemowlę tylko to robi, oprócz tego uśmiecha się, śmieje i gaworzy, rozpoznaje osoby itd. jest z nim jakaś interakcja

Nie chodzę i tego nie powtarzam, ale tak naprawdę to nie lubię dzieci, bo mnie irytują. Dopiero z takimi z podstawówki potrafię się dogadać, wszystkiego co młodsze unikam jak dżumy. Ale ja jestem z tych co nawet psa woleli wziąć dorosłego, bo szczeniaki są głupie, a co tu dopiero mówić o dzieciach. Jeszcze cudzych.

Gość gość
ooo haze to jesteś wyjątkiem, bo większość bab sra nad szczeniakami z zachwytu :D

Gość gość
Osoby które wstydzą się rudych włosów też do dojrzałych nie należą.

Gość gość
Kaśka chyba stracila cnote bo zaczela o dzieciach mysleć:-P