Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Jakie meki, jakie bole ? (2)

Polecane posty

Gość gość
małżeńska prostytucja- co to kurna jest?jakis wymysł facetów ? zasłanianie się - tłumaczenie ze zwykłego koorestva i niewierności?jakie trzeba mieć wartości wżyciu żeby z własnej woli przysiegać a potem te przysięgi łamac?to już w życiu nie ma nic pewnego? miłości? zaufania? tylko koootafon swedzący?

Gość gość
o koorfa żonka nawet nie zajmuje się domem, czyli płaci jej ewidentnie za regularne nadstawanie się w normalnym związku kobieta nic nie jest "winna" facetowi, bo i niby za co? albo sama pracuje i nie musi się nadstawiać aby mieć na waciki czy buciki albo zajmuje się całym domem jeśli facet tego oczekuje i wtedy utrzymuje ją za to, a nie za nadstawianie się na jego żądanie

Gość gość
res weź się nie ośmieszaj bo to zawsze jak dyskusja ci pada to plujesz jadem i udajesz że musi cos tam robić. to gdzie ta wyimaginowana żonka skoro całe dnie na kafe siedzisz? kiedy ja bzykasz? między literkami?

Gość gość
dziś - odpuść sobie to ty idiotko, te żałosne robienie za jego adwokata, bo nie pierwszy raz napisał po co mu żona

Gość gość
555, ty po prostu kretyn jesteś i jako kretyn nie masz pojęcia o uczuciach . Prawda oczywista dla wszystkich, tylko nie dla ciebie. Każdy kretyn ma swój skrzywiony świat w którym żyje, nie uznający innych argumentów, płaszczyzn i komorów, poza widzianymi przez siebie. Współczucia dla każdej kobiety, z którą w jakikolwiek sposób nawiązałeś jakiekolwiek relacje.

Gość gość
A moze ona jest ubezwlasnowolniona i dlatego nie ma nic do gadania. Wcale by mnie to nie zdziwilo.

Gość gość
No, pal dalej głupa, pal. Ożenił się po to aby płacić kobiecie za wystawianie się na jego żądanie i owy model "związku" przerzuca na innych. Nie wiem czy naprawdę tak tępy jesteś czy to prowo znudzonego debila.

Gość gość
W dodatku kretyn każdego nie-egoiste, który szanuje kobiety i rozumie, że nie są one jego prywatną seks-maszyną nazywa "prawikiem". Dajcie spokój, przecież to prowo. To już nawet wilk nie jest tak tępy w tych swoich wynurzeniach.

Gość gość
po/je/b do kwadratu :O

Gość gość
Debilny autor pisze z niebieskiego i z gościa. Stary numer, hahaha.

Gość gość
gość dziś dziś - odpuść sobie to ty idiotko, te żałosne robienie za jego adwokata, bo nie pierwszy raz napisał po co mu żona X Przykro mi, ze ci się nie układa w życiu, ale przenoszenie emocji z własnego związku na innych tez ci nie pomoże :( I będę robić cooo tylko zechce boooo mogę :p R

Gość gość
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby ten Rescator był wytworem kafe do nabijania odsłon. Żaden inny czub by nie założył kilkadziesiąt takich samych tematów dostając co chwila plaskacza.

Gość gość
mnie też zawsze rozwala ta jego durna śpiewka z tymi prawikami i dziewicami :D tiaaa każdy kto nie ma za zony utrzymanki i nie płaci jej za seks (bo w innych wypadkach żona nie wystawia się potulnie na każde zawołanie mężulka) jest "pravikiem" :D

Gość gość
I jeszcze proboszcz :D

Gość gość
nadszedł ten moment- ciężko mi resa skomentowac...boje się że jego głupota sprowadzi mnie do jego poziomu

Gość gość
autor - ameba umysłowa nie może pojąć tego, że tylko ze względu na kasę, te wszystkie utrzymanki tak chętnie się nadstawiają na każde zawołanie, jakby skończył się dopływ kaski to te wystawianie "z miłości" (hahahha!) by się prędko skończyło jakim kretynem trzeba być żeby nie zdawać sobie sprawy z tak prostej zależności ja się pytam? litości to już gimbaza wie na czym takie "układy" polegają

Gość gość
ale jaka kasa? za 5h wykładów w tygodniu? ile on zarobi? 2000 tys? dlatego siedzi na kafe i całe dnie klepie- bo nie dość że zacofany umysłowo to biedny

Gość gość
Panie i panowie- to kretyn. Idziemy stąd - zniżanie się do poziomu kretynizmu jest uwłaszczające. Kretynie!- nie żegnam.

Gość gość
20:58 Ależ patetycznie... bye :) R

Gość gość
radzę ignorować jego następne tematy, w końcu się trollowi znudzi jak nikt mu nie będzie odpisywał, jego "faneczki" nie wliczam

Gość gość
21:01 Mrauuuuu ...nie wliczaj absolutnie :D R

Gość gość
gów/nem to jest twoja żonka, usługiwaczka i prywatna szmata

Gość gość
Znowu inwektywy? Despeeeerat :D

Gość gość
jakie "hejterstwo" amebo? sama prawda, a to, że dosadniej to co z tego? sam wyzywasz rozmówców i prowokujesz, więc potem kretyńsko się nie dziw

Gość gość
Cały dzien tu przesiedział, niech się uda na spoczynek, napracował się :D

Gość gość
Pamietacie jaki niby zajęty byl rano i sie zegnal? Tymczasem caly dzien tu przesiedzial no-life :D

Gość gość
hah, prawda boli, dawanie w zamian za roochańsko, ale znowu kretyn założy kolejny temat i będzie to "miłością" nazywał hahahahaha żenada

Gość gość
CAAAŁE DNIE NA KAFE.. PRAWDZIWY MEN ROOOCHACZ:d

Gość gość
dawanie kasy*

Gość gość
"Do widzenia, zycze dobrej nocy i zapraszam na kolejny temat o porownaniu odmowy seksu i zdrady" x :D:D:D no debil, po prostu debil