Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem gorsza przegrana Nie mam szans na godne zycie i zarobki

Polecane posty

Gość gość

Bo skończyłam LO dla dorosłych, wieczorowo ? Z przyczyn losowych. Czy to oznacza, ze nigdy nie będę dobrze zarabiać , ze będę tylko klepac biedę ? Dodam, ze mieszkam w uk, nie wyobrażam sobie całe zycie pracować za minimum...

Gość wolf87
głowa do góry :) kiedy byłem po maturze nie przypuszczałem, że dzisiaj będę zarabiać 13kroć najniżej krajowej, a tak się stało.

Gość gość
Nie narzekaj , zawsze mogłaś trafić gorzej jak np ja. Przez cały okres nauki miałam czerwone paski a teraz tyram za 5 zł na godzinę . Wychodzę z domu o 6 rano , wracam o 19 , wydaje sporo na dojazdy , nie mam już żadnych znajomych bo praca tyle czasu mi zabiera . Zarabiam mniej niż tysiąc złotych na miesiąc a od zimy to ja mam utrzymać moją rodzinę. Nie daję już rady i totalnie się załamuję. Ciesz się że nie masz tak jak ja

Gość gość
Na dobre studia sie nie dostaniesz, ale coś wypadałoby zrobić, samo LO, a tym bardziej wieczorowe fatalnie brzmi dla potencjalnego pracodawcy

Gość gość
Nikt w PL nie zarabia 5 zł na godziny ty tępa prowokatorko. Gnij UKa smieciu.

Gość gość
Głupia prowokatorka, nikt w PL nie zarabia 5!zl na godzinę. Gnij w UKa emigracyjny smieciu.

Gość gość
Autorko przeciez nikt ci nie karze zarabiac całe zycie minimalna ! :) Nie musisz tez poprzestac na LO.. Tylko od ciebie zalezy jak potoczy sie twoje zycie. To truizm , ale tak jest :) Nikt za ciebie nie podejmie decyzji, nie prezyje twojego zycia, nie dokona wyborów. Nie ma co zwalac tego na kogokolwiek, tylko byc dorosla i.. zyc :) Pocieszajace jest toi , ze mieszkasz w UK, masz o wiele wiecej mozliwości niz w Pl :) Wykozystaj to !

Gość gość
Znowu ten palant wiecznie wracający do Pl.. Znasz stawki calego społeczenstwa w PL ? Nie ? Więc nie osmieszaj sie i nie pisz tu prawd objawionych, emigracyjny śmieciu :)

Gość gość
W UKa macie większe mozliwosci jako zmywaki. Nikt w PL nie zarabia 5 zł, gdyz minimalna wynosi 7 zł na rękę, poyeby emigracyjne.

Gość gość
Taaaa zwłaszcza na czarno , 1/4 etatu cczy na smieciówce :D poyebie eigracyjny :P

Gość gość
Jesli ktoś skończył taka szkole to na dobre studia nie ma szans, taka prawda. Zawód jakiś do tej pory tez wypadałoby już zdobyć. Trzeba było myślec wcześniej

Gość gość
jest gorsza przegrana . Pracować ciężko za minimum i niszczyć przy tym zdrowie

Gość gość
Emigracyjne smiecie z brytyjskiego zmywaka. Społeczny margines na wyspach.

Gość gość
o!!!! paroowa wróciła!

Gość gość
Wole brytyjski zmywak niz polskie biuro i nie chodzi o pieniadze tylko o mentalnosc takich smieci jak ten emigracyjny smiec czyli niemota gość wczoraj . Dobrze ze wraca do Pl :) :D

Gość gość
Ja po LO wieczorowym w 3 lat za granicą weszłam na stanowisko kierownicze i zarabiam świetne pieniądze, więc wszystko zależy od tego, nie jakie masz wykształcenie a jak pracujesz :)Ale ja do anglii wyjechałam 13 lat temu, teraz jak się tam jedzie za pracą to jest zwyczajnie cięzko, Polaków jest masa. Jak chciałam załatwić jakąś pracę dla taty to nic nie znalazłam.

Gość gość
gość dziś Wole brytyjski zmywak niz polskie biuro i nie chodzi o pieniadze tylko o mentalnosc takich smieci jak ten emigracyjny smiec czyli niemota gość wczoraj . Dobrze ze wraca do Pl usmiech.gifsmiech.gif Xxxxxxx No to ZMYWAJ ZMYWAJ ZMYWAJ EMIGRACYJNA SZMATO

Gość gość
"nie wyobrażam sobie całe zycie pracować za minimum..." oooooo jakie wymagania :D zachlanna lajzo powinni takich jak ty ktorzy sa w uk tylko dla pieniedzy szybko deportowac (z malymi wyjatkami ale nie bede debilom tlumaczyl o co chodzi), a po powrocie do pl minimalna albo niewiele wiecej w pl, albo bezrobocie, niewdzieczne gowna!!