Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość tylko spodnie

Mężczyźni, co was obchodzi ubiór kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Jakbys pokazywala cycki to tez byloby zle. Ostatnio wyszlam w sukience wlasnie...skutek? Jaki prymityw na mnie cmokal :/

Gość gość
dlatego ja kompletnie nie rozumiem noszenia duzych dekoltów, przecież jest sie wtedy obiektem prymitywnego zainteresowania

Gość gość
Jezeli ma sie spory biust to nawet zwykla koszulka na ramiaczkach daje dobry wglad na piersi

Gość gość
w przypadku małych piersi ta sama koszulka również daje świetny wgląd, z tym że nie na rów a na równinę. jak ktoś się ubrać nie umie to tak ma

Gość gość
jestem miła, uprzejma, wesoła, bardzo uczuciowa a przez to szybko się zawstydzam, smuce, ekscytuje, denerwuje, rozweselam, jestem też nieśmiała, jestem niska i drobnej budowy ciala, mam dziewczeca/kobieca buzie, jednak nosze tylko spodnie, koszulki i adidasy, trampki, czemu? bo uwazam ze tylko niektóre kobiety dobrze wygladaja w sukienkach, a ja do nich nie należę

Gość gość
A ja po prostu nie jestem dziewczeca, chociaz ladnie mi w sukienkach

Gość gość
gość dziś mówiąc szczerze to nie wiem czy mam ładną twarz czy figure... x Ty się o takie drobiazgi nie martw bo ja to fachowym okiem ocenię ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś mówiąc szczerze to nie wiem czy mam ładną twarz czy figure... x Ty się o takie drobiazgi nie martw bo ja to fachowym okiem ocenię oczko.gif x x x nie daje swoich zdjęć :P nawet nie mam żadnych :P więc nie trzeba ;) nie przejmuje się tym a nawet mnie to nie interesuje ;)