Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wydepilowane są ładniejsze

Nie wymagam od kobiety pełnej depilacji ale te mniej wygolone to zwykle brzydule

Polecane posty

Gość Wydepilowane są ładniejsze

Pracujące w korporacjach, zgrabne, chodzące na fitness, do kosmetyczki i regularnie do fryzjera, oszałamiająco ubrane, przebojowe kobiety zazwyczaj mają wydepilowane okolice intymne. A owłosione zazwyczaj to typowe szare myszki, których uroda tak nie poraża. Trudno sobie wyobrazić, że typowa gwiazda z najmodniejszych klubów, która jeździ nowym Audi bogatego ojca, mogłaby mieć futro pod majtkami.

Gość gość
Masz bardzo słabą wyobraźnię w takim razie

Gość gość
Pracuję w korporacji, mam super ciuchy bo dużo zarabiam, chodze na fitness i jestem dzięki temu zgrabna, do fryzjera raz na miesiąc albo dwa miesiące... kosmetyczka raz na miesiac na maseczki itd. I nie depiluję się a jedynie podgalam po bokach i przystrzygam resztę i mam w doopie co myśla o mnie takie prawiki jak ty

Gość do gość
musisz byc w duzej mniejszosci.

Gość gość
gość dziś A dałabyś swojemu ukochanemu do wylizania ?

Gość do gość
ale pewnie tez nie jestes jak typowa szara myszka, ktora nosi bluzki na ramiaczkach jak nie ma swiezo ogolonych/wydepilowanych pach i widac wtedy u niej odrastajace wloski.

Gość gość
gość dziś Mój ukochany nie jest zboczeńcem

Gość gość
,,która jeździ nowym Audi bogatego ojca'' x Ta to jest prawdziwy rarytas ;)

Gość do gość
i okolic miedzy posladkami rowniez nie golisz?

Gość gość
Moj ukochany mi liże bardzo chętnie :D to po pierwsze. Co do drugiej sprawy: pachy mam zawsze wydepilowane, podobnie jak nogi i ręce

Gość gość
To jak nie golisz groty Nestle, to co robisz z rodzynami ? Wyskubujesz po kawałku czy szorujesz gąbką do oporu aż zostaną na niej bonusy ?

Gość gość
Miedzy posladkami akurat golę :) bo tam wlosy akurat wygladaja ohydnie

Gość do gość
czyli rece jednak depilujesz, jak typowa modna klubowiczka sluchajaca muzyki tanecznej ;)

Gość do gość
a nie zdarzylo ci sie nigdy, ze kuse majtki nie zakrywaly calego zarostu i co nieco na wierzchu zostawily?

Gość gość
Po prostu jestem brunetką i niestety natura obdarzyła mnie ciemnymi włoskami na rękach. Więc je depiluję dla estetyki. Gdybym była blondynka i miala biale wloski na rękach, to miałabym na to wyj****e. Nie rozumiem tej mody na golenie rąk, jeśli ktos nie ma ciemnych włosków

Gość gość
Kończę tę dyskusję, bo coś mi się wydaje, że użytkownik "do gość" właśnie sobie robi dobrze pod to co ja piszę :O w*********j zboku

Gość najgorzej jak kobieta klaki
na udach zostawia

Gość do gość
po prostu mnie ciekawi, jakie sa kobiety z korporacji. kojarza mi sie z totalnie wydepilowanymi.

Gość gość
No to tak: nigdy mi nic nie wystaje z majtek :D jak już mówiłam golę się wkoło. Po prostu nie golę się na zero. Chyba, że jadę na wakacje nad morze. Wtedy dla wygody golę się na zero żeby się nie zastanawiać na plaży, czy mi coś wystaje spod majtek czy nie

Gość gość
Ja sobie ucinam na lato żeby mi z kąpielówek na plaży nie wyłaził jak jakąś fajną d**eczkę zobaczę ;) W zimie mi odrasta jak ogon jaszczurce i na kolejne lato znów mam z nim ten sam problem ;)

Gość do gość
a jak bylas singielka i umawialas sie na randki z roznymi facetami lub na seks bez zobowiazan, to tez mialas taka sama "fryzure" jak obecnie i nie golilas sie na zero?

Gość gość
Może się umawiała tylko na seks z zobowiązaniami :)

Gość do gość
podobno na pierwsza rozbierana randke z nowym facetem kobiecie najbezpieczniej ogolic sie na zero

Gość do gość
ja akurat nie mam nic do owlosienia i uwazam, ze do schludnego, podcietego zarostu pasuje seksowna, koronkowa bielizne z przeswitem

Gość gość
Nie umawiam się na seks bez zobowiązań to po pierwsze, a po drugie miałam tylko jednego partnera w łóżku, z którym jestem do dzisiaj już od 10 lat, a od 2 lat w małżenstwie :)

Gość do gość
a gust muzyczny moze masz ambitniejszy od radiowej, popowej papki? ;)

Gość gość
uwielbiam lata 80 i 90 :D

Gość do gość
i wychodzi na to, ze te ktore nie maja obsesji na punkcie calkowitej depilacji maja czesto lepiej w glowie poukladane i sa porzadniejsze od puszczalskich dupodajek z dyskoteki

Gość gość
a ty jesteś zawsze tam dokładnie wydepilowany czy tylko wymagasz tego od kobiet?

Gość gość
do gość dziś i wychodzi na to, ze te ktore nie maja obsesji na punkcie calkowitej depilacji maja czesto lepiej w glowie poukladane i sa porzadniejsze od puszczalskich dupodajek z dyskoteki x Mnie z tej dyskusji nic takiego nie wyszło. Widzę natomiast wyraźnie że te blądynki to jednak żeczywiście som gupje ;)