Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

była dziewczyna wparowała na wesele mojego brata i skłamała

Polecane posty

Gość gość

w pewnym momencie gdy wszyscy tanczyli do sali weszła osoba która była niezaproszona na to wesele czyli była mojego brata. Nie są ze sobą już od 2 lat ale z tego co wiem to ona nie może o nim zapomnieć, bo rozpowaida o tym ludziom. No więc: weszła do sali, my gały n wierzch i powiedziała "Widzę że się fajnie Państwo bawią szkoda że nie wiecie że pan młody jest ze mna w ciąży. Wszyscy się zdziwili, moja mama mało zawału nie dostała, pnna młoda zaczela płakać, nie muszę chyba mówić że brat od razu się wybronił, nazwał tamtą wariatką i wywalił za drzwi, wytłumaczył się do mikrofonu że to jego była i że jest zawistna i że przeprasza za nią wszystkich zebranych. Ale mimo tego cała imporeza już była do d**y, wszyscy mieli skwaszony nastrój, to było 2 tyg. temu i nadal panna młoda nie moze sie otrząsnąć, mój brat jest wściekły i smutny zarazem. masakra, co byście zrobiły> ja bym idiotkę na policję podała

Gość gość
żałosne

Gość gość
niezla szajbuska;/

Gość gość
Mi tu czasowo cos nie styka!1 To ile czasu twój brat jest związku już z obecną zona, jeśli jego eks jest w ciązy? wychodzi ,ze po zerwaniu z bylą kilka miesięcy pochodzil z nowa i jzu slub? Od ilu sa w związku?

Gość gość
o widzę, że pan młody lubi pobzykać na boku, skoro przyszła i powiedziała, że jest w ciąży to pewnie jest. Za kilka miesięcy będzie widać to się przekonacie

Gość gość
Mi tu czasowo cos nie styka!1 To ile czasu twój brat jest związku już z obecną zona, jeśli jego eks jest w ciązy? wychodzi ,ze po zerwaniu z bylą kilka miesięcy pochodzil z nowa i jzu slub? Od ilu sa w związku? tu nie chodzi o to, że zerwał z jedną i zaraz ożenił się z drugą tylko oni nie są już razem od 2 lat, a pan młody mimo, że się żenił nadal pukał swoją byłą

Gość gość
gosciu z 18:11-tylko,ze zadnej ciazy nie ma, czytaj ze zrozumieniem, ta byla poprostu chciala popsuc wesele, nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale u mojego brata tez sie podobna sytuacja zdarzyla, choc nie na weselu ale niedlugo przed, tez humor brat i bratowa mieli bardzo popsute przez to, a co z dziewucha zrobic?ja nie wiem, moze mozna na policje o znieslawienie?sytuacja przykra bo wiadomo, ze wesela sie juz nie powtorzy

Gość gość
'pan mlody ze mna w ciazy'-chyba jednak odwrotnie, bo jescze zadnego pana mlodego w ciazy jak zyje nie widzialam;-)

Gość gość
ale skąd wiecie, że ona nie jest z nim w ciąży? Przecież przez kilka pierwszych miesięcy brzucha nie widać, poczekacie kilka następnych i się okaże.

Gość gość
bardzo często się zdarza, że faceci jak są w nowym związku to nadal bzykają się z ex

Gość gość
rownie czesto sie zdaza ze zazdrosnice chca rozwalic cudzy zwiazek... ile normalnych kobiet zrobiloby takie wejscie na czyjes wesele nawet zakladajac ze to prawda

Gość gość
" gość dziś bardzo często się zdarza, że faceci jak są w nowym związku to nadal bzykają się z ex " to chyba tylko w twoim otoczeniu, bo ja zadnego takiego faceta nie znam.

Gość gość
Nie, to nie o to chodzi że on zdradzał narzeczoną...znam mojego brata, wydaje mi się że kto jak kto ale on by takich rzeczy nie robił. Po prostu była nie może znieść faktu że on się żeni, że nie z nią. On już z nią 2 lata nie chodzi a ona nadal od czasu do czasu nachodziła go w domu, wydzwaniała, wypisywała maile. Zablokował jej nr ale skądś zdobyła nowy... niezła szajbuska jak się później okazało. A tak w ogól mój brat ją rzucił bo się w porę skapnął że to kretynka zakłamana.

Gość gość
Autorko może ona faktycznie jest w ciąży z twoim bratem? twój brat, ile po zerwaniu z ex, zaczął być z przyszłą żona ? Co jak co ale babka przegiela

Gość gość
wiec jak się dowiedziała o tym ślubie to go postanowiła zepsuć.

Gość gość
niemożliwe...on zerwał z nią 2 lata temu i z nową osobą jest od 1,5 roku, to skąd nagle tamta jest w ciąży? nawet brzucha nie widać, chybato by był maks. 3 miesiąc

Gość gość
matko ale jesteście nierozumne... trzeba tłumaczyc jak dzieciom...

Gość gość
kurna ktos tu jakas telenowele ogladal .Dzieci idzie juz do szkoly i skonczcie z zalosnymi prowokacjami :).

Gość gość
Dokładnie. Ktoś palnie głupotę a wy się nakręcacie i wdajecie w jalowa dyskusje. Pomyślcie logicznie, ludzie nie wkraczają na wesela od tak i jeszcze Pan młody miałby się tłumaczyć do mikrofonu... Poza tym błąd, w którym pada info, że młody jest z nią w ciąży mówi sam za siebie

Gość gość
Dobre prowo

Gość gość
jak to nie wkraczają na wesela? a mało to świrniętych zawistnych bab łazi? przecież drzwi lokalu nie są zaryglowane a w malej miejscowosci kazdy wie kto ma danego dnia wesele w lokalu jedynym we wsi :/

Gość gość
Lokal jedyny we wsi... A tak poza tym, co Wy tacy zestresowani byliście? Jakbym była świadkową, zarządziłabym toast na cześć i tu imię exlaski. A potem jeszcze jednego i jednego. Muzyka Żono moja serce moje na full i trzeba było tym bardziej się cieszyć i śmiać, że ktoś tak zazdrości. Jej tylko o to chodziło :(

Gość gość
Dokładnie jak wyżej. Ale rozumiem, że zepsuła tn dzień -bo i o to jej chodziło. Zła i zawistna osoba.