Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mi zazdroszczą, plotkują i tym samym krzywdzą mnie

Polecane posty

Gość gość
Ja też tak mam w szkole to bardzo boli :-( idę teraz do klasy maturalnej więc będzie już ostatni rok. Obgadują mnie jak rzucam się w oczy i śmieją, a nawet jak siedze cicho to też :-( zazdroszczą mi wszystkiego po prostu: fajnych ciuchów, zgrabnej sylwetki, ładnej twarzy, wysportowania, lubią mnie nauczyciele, dobrze się ucze, mam oboje rodziców dobrze mbie traktujących (one nie mają)

Gość gość
3, 4, 5 linijka daje mi info, że "wyżej s.r.a.s.z niż d.u.p.e masz" - takich ludzi się nie lubi. Czyli według ciebie reszta to poł mózgi, niewykształcone pasztety. Poprostu jesteś niefajna i tyle.

Gość gość
11.33 do kogo to?

Gość gość
Ok, to czego ci te pielegniarki zazdroszcza, tylko tak konkretnie.

Gość gość
Przyzwyczaj się ludzie zawsze będą gadać bo są zawistni i zazdrośni kiedyś się przejmowałam tera zmam to gdzieś nie patrz na innych patrz na siebie czy ci się w życiu układa i nie przejmuj się tym co kto gada

Gość gość
Pewnie tego o czym pisałam w pierwszym poście. Dziękuję za słowa pociechy, próbuję śmiać się z tej sytuacji i się nie przejmować :)

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec, co robic, jak sie zachowac aby przestali plotkowac, napisz do mojej wrozki Sofii. Jest bardzo dobra. Podaje Ci namiary - tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Kochana, chcesz wykonywać zawód polegający na kontaktach z ludźmi, to naucz się współżycia z nimi. Jeśli wszyscy maja do ciebie wąty, to coś w tym jest. Weź wine na siebie i zmień się. Umiejętność przystosowania się do warunków mają osoby inteligente. Nieiteligentne mają z tym problem.

Gość gość
Ale to nie tak. Ja jestem miła dla wszystkich, staram się jak mogę na oddziale. I oczywiście, nie wszystkie pielęgniarki są takie ale jak trafią się takie dwie, cztery to i cała reszta tych "dobrych" blednie.

Gość gość
Umiejętność przystosowania się do warunków mają osoby inteligente. Nieiteligentne mają z tym problem. :D:D ile było takich sytuacji, że grupa uwziela się na jedna osobe? 1000000000000000000000....?

Gość gość
Na twoim miejscu pielęgniarkami w ogóle bym się nie przejmowała. Te mile i sympatyczne które spotkałam, mogłabym policzyć na palcach jednej ręki. Były miłe bo lubiły swój zawód i wybrały go z powołania. A takich ludzi jest mało. Piszę to z perspektywy pacjentki, która dużo czasu spędziła po rożnych szpitalach. Pielęgniarki lekarzom chyba zazdroszczą, a pacjentów po prostu nie lubią. Nie przejmuj się, jesteś młodą osobą, masz fajne studia i piękny zawód, dla wielu nieosiągalny. Nie daj się stłamsić.

Gość gość
Witajcie ponownie, już niedługo praktyki i znów stres...i znów będzie to samo...