Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja234343

Dostalam pierscionek zareczynowy za 600 zl : (

Polecane posty

Gość gość
prowoooo aż mnie jebło w leb

Gość alicja234343
Dobra macie niektorzy inne podejscie ok. Ale niech ktos w koncu napisze co mam teraz zrobic!

Gość gość
Kopnąć dziada w dooope. Tylko nie zapomnij oddać tego "szajsu". I szukaj nowego narzeczonego, bogatszego, z gestem. Rocznik '60 powinien być ok.

Gość gość
moja sraka smierdzi gooooownem

Gość gość
zejszczalem się

Gość gość
mówiłam że to prowo pijaka24 nie podniecajcie sie tak

Gość alicja234343
MMartha Podziekowalam z zacisnietymi zebami. Wystarczy? Po wizycue u jubilera mialam szklanki w oczach ale oczywiscie mu tego nie dalam odczuc. Dla was to nie ma znaczenia, a ja sie czuje jak drugorzedny przedmiot.

Gość gość
To się nie popisał.... Po ślubie będzie tak samo...

Gość gość
Rozumiem, że jak zobaczyłaś pierścionek zaręczynowy to przecież się ucieszyłaś ? I przyjęłaś oświadczyny :) A jak sprawdziłaś cene to Ci sie już nie podoba ? To jest działanie złego ducha, który poprzez wartość pierścionka chce zniszczyć Twoje zaręczyny i Twoją miłość. Bo szatan nienawidzi miłości. Nie daj sie. Kandydat na męża ma być wartościwym człowiekiem a nie wartość kawałka metalu :)

Gość gość
Co to wogole za pomysl, zeby z pierscionkiem zareczynowym chodzic na wycene do jubilera? Jak by Ci sie jakis przypadkowy facet oswiadczyl z pierscionkiem za 20 tys zl, to przyjelabys bez wahania, bo drogi... dno :/

Gość gość
A ja nawet autorkę postu rozumiem. Pierścionek zaręczynowy dostaje się, co do zasady, raz w życiu i wydaje mi się, że facet naprawdę powinien się postarać i chwilę poodkładać na pierścionek. Głupio by mi było dostać pierścionek za 600 zł, jeśli wiedziałabym, że facet zarabia kokosy i tyle miesięcznie przepuszcza na pierdoły. Rozumiem też Panie, które same chciały tańsze pierścionki - kwestia podejścia. Dziwię się tylko, że wszystkie którym odpowiadają cyrkonie w srebrze wyzywają te, którę wolą brylanty w złocie od materialistycznych pustaków.

Gość alicja234343
Nie. Nie podobal mi sie zbytnio od poczatku bo ma maly a raczej mikroskopijny kamien. Poszlam i sie nie pomylilam ze to tanie i beznadziejne. Ma orawo mi sie nie podobac! Po to sa rozne pierscionki zeby byl wybor. A on wypalil z takim szambem, rozumiecie????

Gość gość
A co na to Twój narzeczony? Wie?

Gość gość
sraka w d***e mnie swedzi

Gość gość
Owszem są różne pierścionki. Ale Twoj narzeczony wybrał taki. To jest jego dar serca. Jest takie przysłowie: darownemu koniowi nie zagląda sie w zęby. Po prostu bierze sie to co dają.

Gość gość
i z tyłka mi jedzie, co mam zrobić ?

Gość gość
Do autorki - nie wiem, co Ci w takiej sytuacji doradzić. Chyba nic innego jak zrobić dobrą minę do złej gry. Minie trochę czasu i Ci przejdzie. Zafundujcie sobie może jakieś bardziej okazałe obrączki?

Gość gość
Ciesz sie. Będziesz miała oszczędnego męża.

Gość gość
To jest jego dar serca. xxxx dajcie już spokój, wysilacie się a ktos sobie jaja robi ze az wali gooonem na odleglosc, w rzeczywistosci kazda laska nawet za tanszy pierscionek chce sie zesrac zeby doczekac sie oswiadczyn

Gość gość
Zafundujcie sobie może jakieś bardziej okazałe obrączki? xxxx to jeszcze obraczki, juz nie macie na co kasy wydawac tylko na jakies gooowniane swiecidelka, a podobno w polsce bieda.

Gość gość
Solon - przyjęła i po fakcie spr że jest za 600zł I jest nieszcześliwa bo wg niej za tani

Gość alicja234343
On nic o tym nie wie. Zareczyny przyjete. Chyba wiem co zrobie. Po slubie zdejme pierscionek i bede nosila tylko obraczke:) Po prostu zapomne o tym ponizeniu.

Gość gość
a gooowno mi z tylko spadlo

Gość gość
Przestańcie hejtować. Naprawdę nie wszyscy w Polsce żyją za pensję minimalną. Nie powinno się nikomu zaglądać do portfela, ani krytykować za bardziej wystawny styl życia. To, że Wam brakuje nie znaczy, że Ci którzy mają więcej powinni mimo wszystko klepać biedę.

Gość gość
zareczyny przyjęte :) niezla beka

Gość gość
To, że Wam brakuje nie znaczy, że Ci którzy mają więcej powinni mimo wszystko klepać biedę xxxxx mozna klepać doooopy