Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja234343

Dostalam pierscionek zareczynowy za 600 zl : (

Polecane posty

Gość alicja234343
Ale zrobie mala zemste na jego urodziny. Kupie mu taki haczyk do liny wspinaczkowej, ale... Plastikowy ze sklepu smyk:) Przeciez liczy sie gest:) Troche mi juz lepiej

Bedziesz zawiedziona zyciem z nim ,oczekujesz wiecej anizeli moze on tobie dac? nie tedy droga:)

Gość gość
jakby facet odwolal zareczyny to autorka zesralaby sie w miejscu :)

Sory ale jeśli takie rzeczy jak wartość błyskotki, bardzo symbolicznej zresztą ma decydować o Twoim szczęściu jest bardziej istotna to mówi samo za siebie. Najwyżej nie pochwalisz się koleżankom, człowiek się liczy bo to z nim będziesz dzielić życie....... i jego intencje. Czasem nie wiem czy szukacie szczęścia czy bogactwa, same chyba nie wiecie do momentu takiego jak ten choćby. ..

Gość alicja234343
Ale nie musicie mnie straszyc, ze z nim brdzie tylko gorzej. Chyba nie zrobi mi kolejnego numeru i wyskoczy z pomyslem wesela w remizie, bo taniej...?:( Znowu zaczynam swirowac

Gość gość
ooo kuurka wooodna dupa mnie swedzi

szukaj odpowiedniego partnera , do swoich oczekiwan:))w ten sposob zmarnujesz jemu i sobie zycie:)

Gość gość
autorko/autorze dobrze sie bawisz robiac lud******akao ?

Gość gość
jeszcze pospamuje zebys mial/a duzo odpowiedzi d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace d**y w srace

Gość gość
alicja234343 dziś Ale zrobie mala zemste na jego urodziny. Kupie mu taki haczyk do liny wspinaczkowej, ale... Plastikowy ze sklepu smykusmiech.gif Przeciez liczy sie gestusmiech.gif Troche mi juz lepiej x Tak gest, tylko, że tym gestem pokażesz, że ci nie zależy na jego bezpieczeństwie. Zapomniałaś o jednej ważnej sprawie. Pierścionek zaręczynowy nie należy do narzeczonej. Jeśli zaręczyny zostają zerwane, to pierścionek się zwraca. O co ci tak naprawdę chodzi? O to, że nie możesz się pochwalić koleżankom jaką drożyznę nosisz? I pomyśl trochę, może to nie skąpstwo narzeczonego, ale troska, im większy kamień tym większe ryzyko napaści rabunkowej i utraty palca. Tak jak ty wiesz, że ta, a ta torebka kosztuje 700zł tak dobrze zorientowany bandzior zna się na cenach biżuterii.

Gość alicja234343
Nigdy nikogo nie zna sie do konca. A potem takie numery wychodza. Tego nie da sie przewidziec. Trzeba z tym zyc. Tylko dlaczego ja?

Gość gość
Kopnąć dziada w dooope. Tylko nie zapomnij oddać tego "szajsu". I szukaj nowego narzeczonego, bogatszego, z gestem. Rocznik '60 powinien Dokładnie.

Gość alicja234343
Nie popadajmy w durna paranoje! Nie kupujmy nic drogiego bo mi palec odetna i strace pierscionek tiz to nienormalne... A on moze jezdzic nowym audi? Zlodzieje kradna tylko mercedesy?? No prosze was... Zalowal kasy i tyle. Nie ma zadnej filozofii.

Gość alicja234343
A ty spamerze nie smiec mi tematu tym czyms. Idz gdzie indziej.

Gość gość
Ja mam 31 lat, ładna, szczupła, byłam w kilku związkach i nigdy nie dostałam pierscionka nawet za 60 zl, nigdy mi sie nikt nie oświadczył nawet. Poza tym sprawdzanie ceny prezentu jest słabe. ..

Gość gość
Słabo, ja bym nie przyjęła.

Gość spamer_smiec
A ty spamerze nie smiec mi tematu tym czyms. Idz gdzie indziej. xxxxxx ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

Gość gość
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok

Gość gość
Hahaha padlam

Gość gość
nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy nuuuuuuuuuuuudy

Gość alicja234343
To dlatego ciezko wam zrozumiec sytuacje, bo moze jestescie na nieco innym piziomie zycia. Jednych stac na to innych na co innego. Wyobrazacie sobie jakby ukochana Justina Bibera distala odpustowy pierscionek jak stac go na kosmiczny brylant? Szanujmy sie i okazujmy sobie milosc na jaka nas stac. A nie zanizac poziom w takiej wyjatkowej sytuacj!

Gość gość
Autorko on jezdzi nowym audi????? No to rzeczywiscie porażka , juz cie lubie, pierscionek powinien kosztować minimum 1500. Taka prawda. Chuj bogaty jest, sknera j****a w takim razie. Moj by mi kupil za 6 tys nawet ale ja nie lubie bizuterii

Gość gość
sprdl idiotko, ile jeszcze bedziesz walkowac te nuuudy

Gość gość
pierscionek nie ma znaczenia jezeli koles nie ma 1 DOMU i 2 dobrego SAMOCHODU to pierscionkiem moze se dooope podetrzec

Gość gość
On powinien kosztować nie 1500 minimum, pomylilam sie, piwinien kosztować minimum 3,4 tys :) jeszcze raz powtórzę: j****a sknera . Ale sie w****ilam jak napisalas ze jezdzi nowa bryka za kupe szmalu. Sobie śmieć nie zaluje a tobie tak. Chuj z nim