Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja234343

Dostalam pierscionek zareczynowy za 600 zl : (

Polecane posty

Gość gość
13:03 sama s********j jak ci temat nie pasuje

Gość gość
skarbie. kup sobie sama pierscionek za 5tys. takijak ci sie podoba i noś oba.

Gość Narzeczony Alicji
Ja ten pierścionek kupiłem za 1500 zł, nie wiem gdzie znalazłaś cenę 600 zł. No i oczywiście dzisiaj mi się odwdzięczysz (anal + lodzik z połykiem)

Gość gość
Pierscionek jest pierscionkiem i to zareczynowym. Za 600 zl to biedak moze zaszaleć a nie bogacz

Gość gość
sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .sraka w dooopie no i temat poszedl sie ....bać .

Gość alicja234343
Mial ktos podobny przypadek ze sknerstwem w jakiejs wyjatkowej sytuacji? Jak sobie z tym poradzilyscie?

Gość gość
To prawda jak daje taki tani to znak ze żałuję kasy i nie kocha bardzo

Gość alicja234343
Nie twierxze ze to bogacz! Po prostu stac by go bylo na cos lepszego. Na swoje wydaje a tutaj... Akurat tutaj musial mnie zawiesc. Prosze o nie spamowanie i kulture w temacie, chyba ze jej nie macie. .

Gość atbfan
A ja rozumiem autorkę, jak planowaliśmy z moim mężem zaręczyny, to on wiedział, że mniej niż za 2,5-3 tyś pierścionek to przypał dać dziewczynie. Po prostu wcześniej gadaliśmy o pierścionkach jakie dostawały nasze znajome i znał moje zdanie, że 600-1000zł to za mało jak na rzecz, która jest jedna na całe życie! Poszliśmy razem, wybraliśmy ogromny 1 karatowy pierścionek i ani mąż, ani ja nie żałujemy - nigdy go nie zdejmuję, baaaardzo często mu za niego dziękuję, jaram się nim okropnie, mimo, że mam go już ponad półtora roku. A poradzić autorce mogę tylko jedno - nie oszczędzaj na obrączce dla siebie, są czasem obrączki podwójne z takim jakby zaręczynowym do pary, więc kup sobie taki z dużym kamieniem i noś, a tamten kiedyś przekażesz córce jako prezent na 16 urodziny lub coś takiego.

Gość gość
Albo nie zna dobrych manier i nie wie że w przypadku pierscionka to grosze

Gość sknera_jaki_malo
a tamten kiedyś przekażesz córce jako prezent na 16 urodziny lub coś takiego. xxxxx przekaż mi hahaha

Gość gość
Właśnie to przypal dac taki dziewczynie ja bym się ze wstydu spalil

Gość gość
alicja234343 dziś Nie popadajmy w durna paranoje! Nie kupujmy nic drogiego bo mi palec odetna i strace pierscionek tiz to nienormalne... A on moze jezdzic nowym audi? Zlodzieje kradna tylko mercedesy?? No prosze was... Zalowal kasy i tyle. Nie ma zadnej filozofii. xx Ha ha ha. Czyli udało mi się ciebie sprowokować, abyś się przyznała, że jesteś z nim tylko i wyłącznie dla kasy. Wcześniej nie widziałaś jego skąpstwa? Po pierścionku dopiero? Sorry, ale takie rzeczy widzi się wcześniej. Po prostu ci wstyd, że taki krezus, a taką taniochę przed koleżankami musisz nosić. A może on cię po prostu sprawdza co? Nie pomyślałaś o tym? Albo te 1000 zł droższe mu się po prostu nie podobały? Albo po prostu się na tym nie zna? Pierścionek to dla niego pierścionek. Nie zdaje sobie sprawy, że wielkość kamienia dla niektórych kobiet, ma takie samo znaczenie, jak ilość koni pod maską? Jak głupia nie widziałaś oznak skąpstwa u niego wcześniej, to się nie rzucaj o "tani" pierścionek. Widocznie jesteś zbyt ślepa, on z resztą też.

Gość gość
Prowokacja :DProwokacja :D Prowokacja :D Prowokacja :DProwokacja :D Prowokacja :D Prowokacja :D Prowokacja :DProwokacja :D Prowokacja :D Prowokacja :D Prowokacja :DProwokacja :D Prowokacja :D Prowokacja :DProwokacja :D Prowokacja :D Prowokacja :D

Gość gość
nigdy go nie zdejmuję, baaaardzo często mu za niego dziękuję, jaram się nim okropnie, mimo, że mam go już ponad półtora roku. x Jarasz się pięknem pierścionka, czy ceną?

Pierwsza moja myśl to "ja p*****le, jaka materialistka". Ale potem sobie tak pomyślałam, ze gdyby facet zarabiający 15 tys. miesięcznie dal dziewczynie pierścionek za 600 zl, jak on tyle wydaje w jedna noc w restauracji czy klubie, no to faktycznie można zrozumieć, ze mogłaby sie ona poczuć niedoceniona czy cos. Jednakże jesli zaręczyny byly fajnie zorganizowane i facet na co dzień jest dobry, to trzeba byc idiotka, żeby robic z tego problem. x "Pierścionek zaręczynowy nie należy do narzeczonej." Jak nie należy? Sorry, ale to jest prezent, nie ma czegos takiego, ze się facet rozmyśla i mówi, ze to jego, bo juz nie sa razem. Oczywiście jesli jest to wina dziewczyny (np. zdrada) to powinna oddać pierścionek i jest to w dobrym tonie, ale nie można tego żądać, co, za kolacje/kino tez ma oddać? A gdyby moj narzeczony mi się z kimś puścił, tobym mu w zyciu tego pierścionka nie oddala, żeby kochance sie nim oświadczył, tylko wypieprzyla go do jeziora albo sprzedala i dala kasę na jakiś szczytny cel...

Gość gość
duzo sie mozna dowiedziec o "kobietach"

Gość atbfan
Jarasz się pięknem pierścionka, czy ceną? x jak widzisz w swojej wypowiedzi nie napisałam jego ceny, a pisałam o tym jak bardzo mi się spodobał i jak mi się podoba nadal. Pomyśl logicznie człowieku, przecież go sama wybierałam, to nie cena tu grała rolę, tylko konkretny model.

Gość gość
dużo się również można dowiedzieć o mężczyznach, po tym jaki pierścionek dają

pierscionek jest pikny:)) moze byc z tombaku :)Wazne zeby mial Taki piekny wyglad;)

Gość klara108
a wgl dol ma gruby czy taki chudy bzdet? bo ja sie o kazdy martwie ze peknie i pogrubiam

Gość gość
to nie cena tu grała rolę xxxxxxx ooooooooo czyżby ? x x dużo się również można dowiedzieć o mężczyznach, po tym jaki pierścionek dają x że kupują tanie nie świadczy jeszcze tak o charakterze osoby jak o osobach ktorzy takie prezenty wytykają, poza tym autorko czemu przyjelas oswiadczyny jak taki zly narzeczony, nie masz honoru ?

mi wystarczy jak mezczyzna odda sie cialem i duchem:))pierscionek to nic w porownaniu z wladza nad meska plcia:)):))

Gość gość
mi wystarczy jak mezczyzna odda sie cialem i duchem xxxxxx a mi wystarczy co tutaj przeczytalem, znowu wyrobiolem zle zdanie o was... jednak materializm tak przysrał do kobiet ze za 100 lat bedziecie z tym kojarzone

Gość gość
Prawdopodobnie pierścionek nie wytrzyma do 16 urodzin córki. Szkoda ze tak slabo cie ceni. Mialam podobny problem ale cena pierścionka byla 3 razy większa niz twój. Jednak za mniej niz 4 tys sie nie oddam. Po co mam tracic swoja wolność dla sknery ;)

Gość gość
ciesz się że wgl dostałaś piersionek bo mogłaś co najwyżej dostać kopa materialistko wredna .... jakby cie nie kochał nic by ci nie dawał ale widać dla ciebie liczą się tylko pieniądze . Ja bym kupił i nawe t za 500 zł i daję ci słowo że by się ucieszyła a ty lepiej zwijaj manatki od niego bo tylko będziesz mu życie zatruwać. Tyle na ten temat. Nie zamierzam rozwijać tego dalej...

Gość gość
Hej chlopczyku u góry. Współczucia dla twojej kobiety i tych nedznych ochlapow ktorymi ja karmisz. Pierscionek za 500zl dostalam majac 10 lat. No sorry ale w takiej cenie to kupi sie male byle co. Mam nadzieje ze ona odwdziecza sie byle jakim obiadem lub seksem.

Gość atbfan
ooooooooo czyżby ? x No tak, bo cena była z góry ustalona przez mojego chłopaka - powiedział, że mogę wybierać, to co mi się podoba, do X zł. (specjalnie nie piszę kwoty, bo byś się udławił własnym jadem, sknero). I jeśli rodzice faceta nie nauczą, że pierścionek zaręczynowy jest jeden na całe życie i kobieta go potem nosi przez 40-50lat (i przez te lata może albo facetowi go wypominać, albo się nim cieszyć i chwalić) to potem są takie kwiatki. Są pewne sytuacje w życiu, gdy facet, musi stanąć na wysokości zadania.

Gość gość
"Dostalam pierscionek zareczynowy za 600 zl : (" ... świetnie ... mi koleś nie dość że pierścionka nie dał to jeszcz zdradził kłamał i 600 zl pożyczy i poki co jeszcze nie zwrocił