Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja234343

Dostalam pierscionek zareczynowy za 600 zl : (

Polecane posty

Gość Zakochana_bez_pamięci
Mój narzeczony oświadczył mi się pół roku temu w łóżku wpleciony w mrok je objęcia bez kwiatów pierścionka i żadnych ceregieli i to były najpiękniejsze oświadczyny na świecie a nawet jeśli kupi mi pierścionek to powiedziałam że ma być srebrny i bez jakiś ogromnych ozdób bo to tylko dodatek do naszego zwiazku

Gość gość
Jesli ktos ma wątpliwosci w sprawach zycia uczuciowego, zawodowego polecam porady tarocistki Sofii. Ja korzystam systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze dostaję konkretna odpowiedź i okazuje się, ze znowu ona miała rację.Podaje Wam email. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Mój już teraz maż oświadczył mi się jak bylismy naprawde bardzo mlodzi, i pierscionek jaki mi podarowal byl bardzo bardzo skromny. kosztowal moze 200 zl Nie to mialo znaczenie, wazne bylo to, ze dal mi go z serca i z milosci. Teraz powodzi nam sie naprawde dobrze, niczego nam nie brakuje, ale ten pierscionek ma dla mnie ogromne znaczenie. A teraz inaczej przytocze, Mam 7letnia coreczke, ktora bardzo kocham. W dniu moich urodzin, obudzila mnie rano, dala mi piekna laurke, ktora sama dla mnie wykonala. Nic wielkiego, cos bez wartosci, ale warte wiecej niz milion dolarow. Dla takich chwil warto zyc. Widocznie Twoj milosc jest malo prawdziwa