Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni sa zaniedbani robcie sobie peelingi i maseczki na twarz

Polecane posty

Gość gość

dokladnie tak mezczyzni

Tak, dbam o siebie. Jest to potrzebne dla zachowania zdrowego wygladu i nie tylko:P

Gość gość
Dokładnie. I golcie nogi, pachy oraz cipki.

Gość gość
Ja bym chętnie zadbał o siebie ale nie wiem jakie kosmetyki mam kupić i od czego zacząć,bo mam 40 lat.:)

Gość ladyMi
jak to szybko dżendery sie upubliczniają :D Lubie prawdziwych macho, jara mnie zapach potu, markowej whisky, grubego cygaro :classic_cool: tak mam wyglądać prawdziwy facet a nie babo-chłop, o jakim marzy autorka

Gość gość
Mój kochany nosi luźne, niemodne spodnie (zwykłe jeansy, nie zwężane, nie wiszące do kolan...), zwykłe, luźne tshirty. Nie różowe, nie obcisłe, nie te najmodniejsze. Ma spracowane dłonie, nie goli się po kilka dni. Ale jak się goli, to tylko na twarzy. Nie robi manicure, pedicure, nie nakłada maseczek ani nie robi peelingów. I uwaga... wcale nie śmierdzi. Jest czysty, kąpie się, używa perfum, myje zęby. Można być czystym, męskim i nie metroseksualnym, a jednak nie zaniedbanym. :)

Gość Aneta Fiesta
Mój mąż regularnie oczyszcza sobie twarz peelingiem z firmy Biocosmetics-Polska i nie widzę w tym nic dziwnego, że o siebie dba

Gość gość
Weź sprdlaj i nie reklamuj tępa kretynko. Jak chcesz to mogę tobie zrobić maseczkę ze spermy...