Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać kobiety do trzymania dziewictwa jak najdłużej?

Polecane posty

Gość gość

jak przekonać kobiety?

Gość gość
Muszą odbyć praktykę przed małzeństwem.Dziewictwo to skansen.

Gość gość
a po mialyby trzymac?

Gość gość
Wg feministek puszczalstwo kobiet to coś fajnego. Zobaczcie, że im bardziej cywilizowany kraj tym bardziej rozwinięty feminizm, bardziej puszczalskie kobiety, więcej tzw. "niemęskich mężczyzn". Kobiety mają zbyt dużo praw a zbyt mało obowiązków. Mężczyźni szczególnie w takich krajach jak Polska powinni więcej wymagać. Powinno zlikwidować się fundusz alimentacyjny oraz obowiązek alimentacyjny ojców może to by nieco otrzeźwiło kobiety. Kobietom wiele rzeczy uchodzi na sucho bo zawsze mają na kogo zwalić winę lub/i obowiązki. Większość kobiet uważa, że obowiązkiem faceta jest utrzymywanie jej a zajmowaniem się dzieckiem spada na dziadków. Pozwoliliśmy kobietom na zbyt wiele i teraz to odbija się przeciwko obu płciom. Faceci narzekają na brak porządnych kobiet a kobiety narzekają na to, że mężczyźni nie tolerują "wyzwolonych" kobiet.

Gość gość
e tam, nudzisz, ide sie bzykac z moim nowym lovelasem :* :* Dziecko u dziadkow, to moge sie wyrwac hehe, zaszaleje za alimenty od takiego frajera jednego, buziaki paaaa

Gość gość
tylko muzulmanie moga jeszcze zaprowadzic porzadek z kobietami, popieram ich przyjazd do Polski!!!!!!

Gość gość
A ja dlugo mam jeszcze trzymac? Mam 65 lat, dostane jakas nagrode?

Gość gość
siedze w kraju islamskim (Francja) wiec nie mam sobie nic do zarzucenia. martwie sie o ojczyzne wiec modle sie o zrzuty muzulmanow na teren Polski!!!!!!!