Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzę teraz w samych majtkach i patrzę na swoje sadło. Jestem załamana :(

Polecane posty

Gość gość

niby nie jestem otyła ale mam tłuste fałdy na brzuchu, moge bez problemu to sadło złapać miedzy palcami, roluje sie jak siedze albo pochylam wtedy najbardziej to widac :( mam tez tłuste uda, trzesą sie jak garaleta :( cycki male, rece chude a brzuch jak u lochy :( chyba zrobie sobie diete 500 kcal bo nic innego nie dziala

Gość gość
Lubie takie cielice. Kiedy sie spodkamy?:-P

Gość gość
Och och no to musisz sie pochlastać, innego wyjścia nie ma :)

Gość gość
Niech tak zrobi bo to najgorsza trolica na kafeterii.

Gość gość
Jak możesz złapać sadło miedzy palce to koniec z tobą. Czeka cie dozgonna samotność i klęska na wszystkich frontach. :D

Gość gość
Zobacz jakie masz podpsicie

Gość gość
Trzeba bylo tyle nie zrec....

Gość gość
Jedz normalnie. Tylko zacznij ćwiczyć - polecam na sadełko callanetics - oryginalne filmiki na youtub Oraz na przyspieszenie metabolizmu slow jogging - czyli powolny bieg Albo w domu - tae bo z youtuba cwicz zawsze do lekkiego spocenia sie wowczas topi sie tłuszczyk powodzenia

Gość gość
mam podobnie jak ty. od tygodnia nie jem slodyczy,ograniczylam biale pieczywo,owocowe jogurty.ogolnie wystrzegam sie rzeczy typu niby nic wielkiego,ale tak naprawde majacych duzo cukru jak wspomniane wlasnie jogurty,deserki typu ryz na mleku ,napoje mleczne ,jogurty pitne owocowe,batoniki musli i widze ze cos drgnelo,spodnie luzniejsze.jak skoncza sie upaly dolacze cwiczenia. do takiej diety sklonil mnie nie tylko wyglad,ale rowniez fakt,ze zaczelam sie mocniej pocic odkad przytylam z 5 kg.

Gość gość
Nie przejmuj się, faceci lubią takie sadła podobno.

Gość gość
Nie przejmuj się. Wszystko jest do ogarnięcia przy odrobinie samozaparcia i dyscypliny :-) Dieta (byle rozsądna, nie żadne 500 kcal, tylko raczej 1500-1700), ćwiczenia kilka razy w tygodniu i za 3-4 msc brzuszek jak marzenie. Wiem to z własnego doświadczenia ;-) Grunt to cierpliwość i sukces murowany. pozdrawiam :-)

Gość gość
a mnie rozwala ten brak samoakceptacji - wszystko złe, ręce za chude nogi za grube, doopa za wielka, cycki za małe, włosy za krótkie, zęby za rzadkie, głos za piszczący i generalnie żadnego pozytywu, nic tylko sobie żyły podciąć bo przeciez po cholere żyć jak się nie ma wyglądu klona jakiejś tam modelki czy aktorki czy kij wie kogo - no gratulacje, to tylko w babskich głowach powstaje obraz niczym niezmąconej doskonałości

Gość gość
za mało ruchu stąd takie sadło

Gość Hodowca loch

Niezła locha jesteś