Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introligator

smutny mąż

Polecane posty

Gość Looi
pan krac dziś heheh popsułeś moją koncepcję i popsułeś mi 'zabawę'.

Gość gość
Introlig.. odnalazłeś złoty środek i piszesz teraz, ze Looi zawróciła Ci odrobinę w głwie? T o ja k to jest w koncu?

Gość gośća
A ja myślę że jednak mam rację . I nawet mam pewność że autor z bijącym sercem co chwlke zerka na pocztę z nadzieją ujrzenia tam maila od Ciebie.

Gość introligator
a kto powiedział, że odnalezienie złotego środka ma zakończyć rozmowę, wątek się wyczerpał, ale rozmowa w tak doborowym gronie to czysta przyjemność!

Gość pan krac
Looi dziś Czyżbyś chciała udowodnić introligatorowi to, o czym pisze gość powyżej? I tak dobrze się z tym kamuflowałaś? Jeśli tak, to winszuję. Ale...eeee...nieee ;)

Gość Looi
gośća dziś Chciałabym, żeby poczuł, że poza żoną są również inne kobiety. Tak, żeby poczuł ten dreszczyk, coś w życiu musi dodawać smaku, a u I. jest taka zupa jaka zwykle wychodzi mojej siostrze - bez smaku, choć pomidorowa. Ja bym do niej dodała czegoś pikantniejszego...

Gość pan krac
No to głupio robisz. Rozczarowałem się.

Gość gośćszarik
Zrób mi kupę do buzi to mąż się rozweseli! Sik!

Gość introligator
Looi - szybka kuracja flirtująca? :D

Gość Looi
Jestem kobietą, a to mówi samo za siebie. Ktoś w tym gronie jest tak bystry, że podnieca mnie to do rangi (zaintrygowania tą osobą, to mało powiedziane)

Gość pan krac
Tak niewiele potrzeba...

Gość Looi
pan krac dziś Jestem pewna, ze nie wiesz o co dokładnie mi chodzi. Wiem to tylko ja. To, co piszę nie musi wcale oznaczać tego, o czym myślisz tylko to, co ja chcę,żebyś pomyślał. Pikantność wcale nie musi być powiązana z seksem.

Gość introligator
źle czy dobrze...? ważne, że przyjemne:)

Gość Looi
Niewiele, a tak o to trudno.

Gość gośćOn
Looi dziś zaczynasz mnie fascynować

Gość gośćOn
dobrze z tego wybrnęłaś LOoi;) Uwielbiam takie zawiłe i kokieteryjne kobiety

Gość introligator
Looi - a teraz zupełnie szczerze - aż taką przyjemność czujesz pisząc tu, między innymi ze mną?

Gość pan krac
Looi dziś Wiesz, wiedza że myślimy o tym, o czym chciałabyś, żebyśmy myśleli, może Ci wszystko popsuć ;) Poza tym pojęcia nie masz o mojej definicji pikanterii, ba...namiętności nawet :)

Gość gośća
Looi a czy zdsjesz sobie sprawę z tego , że takie z pozoru niewinne literki potrafią nieźle w życiu zamieszkać ??? Intro jest w obecnym stanie bardzo poddany na otwarcie swojego serca dla kogos , kto potrafi utulic jego potrzebę bliskości uczuciowej. Nie baw się nim , jeśli chcesz pokazać "kulinarne zdolności" to przejdz z Nim na priv bo pisanie tutaj to w pewnym sensie exibicjonizm .

Gość pan krac
Masz bardzo dużo racji, gościu z literką A. Zwłaszcza że rozchwianie emocjonalne naszego Introligatora jest widoczne jak na dłoni.

Gość Looi
pan krac dziś nie mam, pewnie, że nie mam. Ale napisałeś, że się rozczarowałeś i głupio robię, kiedy chodziło mi o coś zupełnie innego. Także Ty nie masz pojęcia równie mocno, co ja.

Gość Looi
gośća dziś Nigdy nie sprawię, żeby przeze mnie cierpiał. Mogę mu jedynie otworzyć oczy na pewne kwestie w życiu. Poza tym to facet, jest silniejszy i jakies pisanie na Kafe nie złamie go, ani tym bardziej nie zauroczy. Tak mi się wydaje.

Gość introligator
silniejszy... dziś, teraz chyba nie. twardy - ogólnie życiowo bardzo - uczuciowo... do dziś byłem, a co będzie jutro? pewnie dalej będę choć serce szczerze poszalałoby trochę. jednego jestem pewien, lubię rozmawiać, intrygować, przejmować inicjatywę. ale uwielbiam też być zaintrygowanym, zapatrzonym - co po całej tej rozmowie raczej nie jest tajemnicą. potrzebuję czułości...

Gość Looi
introligator dziś na tyle, że nie mogę zająć się pracą i prawdopodobnie zostanę po godzinach by to wszystko nadrobić.

Gość gośća
Looi - znam faceta który całkiem przypadkowo wszedł na pewien temat i ...i zakochał się po same uszy w literach pewnej kobiety więc to że Intro jest facetem o niczym nie przesądza. O zauroczeniu literkami pisze również z własnego doświadczenia bo sama kiedyś temu uleglam więc jeśli nie chcesz skrzywdzić Intro to... * przepraszam za okropne literowki marnie mi idzie pisanir bo piszę na dotykowej klawiaturze.

Gość pan krac
Looi, Rozczarowałem, bo: "gośća dziś Nigdy nie sprawię, żeby przeze mnie cierpiał. Mogę mu jedynie otworzyć oczy na pewne kwestie w życiu. Poza tym to facet, jest silniejszy i jakies pisanie na Kafe nie złamie go, ani tym bardziej nie zauroczy. Tak mi się wydaje. " x Źle Ci się wydaje. Jestem tego pewien, bo widzę w Introligatorze siebie sprzed 10 lat. W pierwszym poważnym związku. Nawet genezę problemu mamy podobną. Tyle że ja się zmieniłem i znalazłem równowagę w sobie.

Gość Waść Pan
A czy to nie jest tak,ze potrzebujesz normalnie jak kazdy facet kobiety? żeby uprawiac z nia seks albo żeby zrobiła Ci dobrze? i nie mowie tu o żonie. HMmmm?

Gość Looi
gośća dziś ...to?

Gość introligator
Waść Panie - jak zdecydowana większość facetów uwielbiam sex, ale taki w wydaniu pełnym erotyzmu, podniecenia. i tego bardzo mi brakuje, to prawda...