Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jakie fajne miejsca polecacie nad polskim morzem?

Polecane posty

Gość Albert Faja
widocznie za płytki rozum ,by rozmawiac na takie tematy:( czasem prawda zaboli. Nie ma się nic ciekawego do powiedzenia to lepiej przemilczec . lepiej wyzwac

Gość gość
Pytam się: znasz ją czy rzucasz oszczerstwa tak po prostu? Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie, jakiś problem ze zrozumieniem tekstu?

Gość gość
hooy to kogo obchodzi procz ciebie albert fleja jest marnym pajacem ani to smieszny, ani intrygujacy czy tez interesujacy🖐️

Gość Albert Faja
To ja sie pytam czy ty znasz mnie że tez rzucasz oszczerstwa?

Gość Albert Faja
gość dziś hooy to kogo obchodzi procz ciebie albert fleja jest marnym pajacem ani to smieszny, ani intrygujacy czy tez interesujacylapka.gif // napisz cos madrego bo narazie to ty pajacujesz:D

Gość gość
ŻabAlka wczoraj sorry, ale ci bruneci których oferujecie fiku muszą być ostro wybrakowani, skoro są rzekomo ustawieni i samotni. może mają małe penisy? cool.gif gosc k wczoraj Jakby potrafila, to by tu nie przesiadywala w poszukiwaniu Bruneta jezyk.gif gosc k wczoraj może mają małe penisy? cool.gif X Hehe, tego chyba Albert nie sprawdzal, no chyba ze to rodzinne jezyk.gif X X Gosc k wczoraj zasugerowała,. że on ma małego penisa, stąd Albert dziś taki nerwowy.

Gość Albert Faja
Alka juz przekopiowałas ,naprawde te penisy nie dają ci spokoju ,to świadczy tylko o tobie i twoich umiejętnosciach:D

Gość gość
Wszedzie widzisz Alke, chyba masz jakąś obsesję na jej punkcie, mały siurku obszczymurku :D

Gość Albert Faja
zacznijmy od tego gosc k nie badała mojego penisa ,dziewczyna zawsze ma zmienne zdanie teraz może bada mackowi.b. przez wideokonferencje:P

Gość Albert Faja
dziwne ze nagle ktos z goscia wali ha:D

Gość gość
" Albert Faja dziś dziwne ze nagle ktos z goscia wali hasmiech.gif " X A ty z czego walisz niezalogowany wielbicielu penisów?

Gość Albert Faja
Fikula tylko ty jestes czysta ,załatwie ci co tylko zechcesz

Gość Albert Faja
ja wale z głowy:D

Gość Albert Faja
nudzisz mnie juz spadam

Gość gość
żabko ja byłam w SARBINOWIE, w DĄBKACH w DZIWRZYNIE , W REWALU, wszedzie bylo fajnie i w miarę spokojnie wtedy co ja byłam parę lat temu to nie było takich tłumow jak podobno były w tym roku, jak bedziesz jechala samochodem to mozesz pozwiedzać okoliczne ciekawe miejsca,

Gość gość
Albert to ciapaty

wielkie dzięki za zaspamowanie tematu :o następnym razem jak przyjdzie troll to radzę go ignorować, tak jak ja to czynię, zamiast wdawać się w zbędne dyskusje. X dziękuję wszystkim normalnym osobom za porady, na pewno skorzystam i zajrzę w niektóre miejsca, w tym do fokarium :)

Gość gość
darłowo

Gość gość
Ja polecam Pogorzelice. Mają tam piękną plaże. Niedawno kupiliśmy sobie apartament właśnie w tej miejscowości http://master-house.com.pl/. super lokalizacja, blisko morza, niedaleko sklepy, knajpki itp.