Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge zapomnieć o tym romansie chociaż działa na mnie toksycznie

Polecane posty

Gość gość

W skrócie: on ma żonę, dzieci, spotykalismy się prawie rok. On mnie traktuje jak zabawkę, nie na poważnie Chciałam to przerwać kilka razy bo nieraz działa to na mnie destruktywnie , płaczę przez niego itd, a jednak ciagle wracam :( Przez to odrzuciłam kilku (być może i fajnych) wolnych facetów, tylko on zaczał sie liczyć ... Nie wiem sama dlaczego tak mi na nim zależy , jest duzo starszy, wcale nie wybitnie przystojny (miałam przystojniejszych o wiele), ale coś w sobie ma takiego Tyle, ze ma jeszcze zone od której nie odejdzie I źle mi z tym Sama nawet nie wiem czy on sie jeszcze odezwie bo ostatnio tak mu sie sprawy ukladaja ,ze nie ma wymyslec jakiejs wymowki (skomplikowana sprawa w każdym razie jest na zwolnieniu lekarskim wiec musi siedziec w domu) Wczesniej byly delegacje to były wymówki, skonczyły się delegacje i nie ma co za bardzo wymyslec... Nie wiem jak to dalej z nami teraz bedzie :( Pewnie mnie zaraz wyzwiecie od takich i owakich, nie dbam o to, musialam to napisać bo już nie dam rady tłumić tych emocji w sobie, dlaczego to musi byc takie trudne :(

Gość gość
i dooopa!