Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melodia nieznana

....

Polecane posty

Gość gość
po ile macie lat ?

Gość gośćzapentt
prowo 0/10 hehe

Gość gość
Wyjdziesz z tego tylko i wylacznie zostawiajac go. Co na to ta przyjaciolka, skoro byla swiadkiem to chyba wie ?

Gość pancerniaczka
w wieku dwudziestu paru lat chcesz siedzieć z facetem, który cię leje i niszczyć sobie młodość kolejnymi dolegliwościami? co za głupota :o miłość miłością ale są jakieś granice

Gość gość
baby to durne pipy, nawet jak to prowo, to takich prawdziwych przypadków jest tysiące. Baby są chore umysłowo.

Gość gość
fajna masz psiapsiole nie ma co :o jakby jakis typ uderzyl moja przyjaciolke to sila bym ja wyniosla z jego mieszkania tylko ta jedna wie o twojej sytuacji? na twoim miejscu jednak powiedzialabym rodzinie, moze oni przemowia tobie do rozsadku

Gość gość
skoro on olewa terapie to w jaki sposob chcesz go zmienic ? z tego co piszesz to juz dlugo trwa ... mysle, ze powinnas sie pogodzic z tym, ze on juz sie nie zmieni i mimo wszystko odejsc lub chociaz odejsc na jakis czas moze wtedy cos by do niego dotarlo ?

Gość gość
a siedz z nim niech cie bije durna babo glupsza niz ustawa przewiduje usprawiedliwia damskiego boksera jak p******a

Gość gość
To, ze dwie kolezanki tak sie zachowaly nie znaczy, ze inni tez tak ciebie potraktuja. Nie zostawaj z tym sama, bo zwariujesz, albo faktycznie cos sobie zrobisz. Idz sama na terapie, porozmawiaj szczerze z przyjaciolka, pros o pomoc bez wstydu. Tu na forum niewiele idzie pomoc, ale jedno ci powiem, ze szkoda zycia na takiego frajera i wspomnisz jeszcze te slowa.

Gość gość
"On jest naprawdę wyjątkowy i nie potrafię przestać go kochać. Mamy wiele wspólnego, on jest taki daleki od komercji, podobnie jak ja nie chce mnie dzieci i żyjemy tak po swojemu, dobrze mi z nim gdyby nie to, że czasem wpada w szał." naprawde jestes kretynka, wymagasz leczenia bo nikt normalny nie siedzi z damskim bokserem z wlasnej woli i nie broni go

Gość gość
co przeszedl w przeszlosci?

Gość Laura2777777
Hmmm, albo facet się zmieni ( nie wiem jak , ludzie czasem sie zmieniaja ,ale musza sami tego chciec i to jest trudne) ,albo radze Ci sie z nim roztsac dla wlasnego dobra,ten związek Ci nie sluzy sama widzisz. Wiem, latwo mówić, sama byłam w oksycznych zwiazkach, ale z perspektywy czasu sie ciesze, ze sie rozpadły bo teraz mam fajnego faceta i wcale sie nie klocimy, może warto na takiego poczekac?

Gość Laura2777777
Poza tym jak mozna kogoś kochac i jednocześnie niszczyć, nie widzisz tu sprzeczności? Nie, on Cię nie kocha, on poprostu nie radzi sobie sam ze soba, jest skupiony teraz na sobie nie na Tobie, a Ty mu nie pomożesz jesli sam nie bedzie chciał sobie pomoc, lepiej go zostaw, naprawde to najlepsze rozwiazanie

Gość gość
jak powyzej on cie nie kocha skoro cie bije

Gość gość
przybliż nieco jak wyglądają te jego ataki na ciebie

Gość gość
jesteś żałosna :o uhuhu taki ideał gdyby tylko nie lał cię po pysku :D

Gość gość
pewnie leje ją w mordę bo to debilka, siedzenie z taki bokserem to szczyt debilizmu, facet wie co robi, musi ją sobie wychować i wytresować

Gość gość
Ten temat to najprawdopodobniej bzdura ale przy jego okazji skrobnę jedno zdanie do pań bitych przez swoich kochających nad życie misiaczków. Nie miałybyście tego problemu być może gdyby misiaczki nie hamowały swojej natury jak to początkowo mają we zwyczaju. Gdyby taki misiaczek juz pierwszego dnia złamał wam nogę a później jeszcze leżącą kopnął po czym spokojnie obrócił się na pięcie i zadzwoniła do kumpla z pytaniem czy nie wyskoczyłby dzisiaj na piwo to pewnie rozumiałybyście że głupotą jest siedzieć w jednym pomieszczeniu z katem. Dzieje się jednak inaczej. Misiaczek dozuj***aty i patrzy za każdym razem czy następnym może się posunąć jeszcze dalej i cały czas kocha was nad życie i dosłownie usechłby z tęsknoty gdyby nie miał was bo by sobie musiał o twardą ścianę kostki obijać. No i na koniec do tych które uważają że ,,teraz to już i tak nie ma sensu niczego zmieniać'' a z pewnością jest takich wiele które przez lata zbierania batów uznały że na tą resztą życia szkoda zmieniać znane zło na nieznane dobro. Współczuję wam ale zasługujecie na takie traktowanie na jakie pozwalacie. A ratować życie warto nawet wówczas gdy do zyskania jest choćby tylko jedna godzina życia bez cierpienia i w spokoju.

Nie wierzę, że w dzisiejszych czasach jest jeszcze takie zacofane myślenie. Nie zmienisz go bo on jest po prostu chory. Jeżeli nie nakłonisz go do leczenia to odejdź. jeżeli nie odejdziesz to dojdzie do tragedii. Nie zamiataj problemu pod dywan i nie ukrywaj przed rodziną problemu. Jeżeli to prawda co piszesz oczywiście a nie prowokacja.

Gość gość
jesli to nie prowokacja to jestes bardzo glupiutka i nawina dziewczyna i nie wiem jak mozesz zyc z kims kto cie wiele razy pobil patologia!!!!!!!!!!!

Gość gość
W większości związków ludzie rozumieją się bez słów, cieszą z tego samego itd. myślisz, że jesteś razem z tym damskim bokserem jakimś ewenementem? Gdybyś zamiast niego poznała innego to byłabyś szczęśliwsza, bo nie pobita.

Gość gość
Tylko pamiętajcie ludzie że wszyscy niewiele się od takiej patologii różnimy ;) Takim bijącym misiaczkiem jest polityka a my zahukaną panną która nie potrafi wybrać sobie normalnego nieagresywnego wobec nas polityka i jak bumerangi wracamy do naszego oprawcy ;) Tutaj naprawdę jest analogia. Wróciłem z pacy i słyszałem że naród chce sobie jesienią wybrać pis. Pojechałem na urlop i znów wróciłem a naród wciąż chce sobie wybrać pis. Przecież ten pis to taki właśnie kochający nas misiaczek który pała do nas swoim toksycznym uczuciem juz od dwudziestu pięciu lat a co my na to..? ;) Krytykujemy naiwność innych ale sami nie widzimy że mamy możliwości inne niż te które bez przerwy wybieramy. To też jest patologia. Wiecie c jeszcze jest potworną patologią? To że uznaliśmy iż politycy będą zawsze oszukiwać i kraść bo to w naszej ocenie nie tylko oczywiste ale wręcz normalne. Przyjrzyjmy się sobie wnikliwie i z pewnością zobaczymy w sobie taką bitą kretynkę która bez słowa daje sie katować i jeszcze twierdzi że miso robi to wszystko z miłości ;)