Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neosine

ciąża bez wytrysku w dni plodne

Polecane posty

Gość neosine

Witam w piątek na sobotę mialam dni płodne szczyt owulacje. Kochałam się z partnerem stosunkiem przerywanym lecz ogólnie był we mnie ogólnie licząc z 2 lub 3 minuty bardziej zabawialismy się gra wstępna . Do wytrysku na 100 %nie doszło we mnie i to nie był wytrysku po stosunku tylko jakieś 5 minut po stosunku przy masturbacji. Byliśmy po paru piwkach wiec emocje wzięły górę tak to bym nie pozwoliła mu na sex wogole.many 20 miesięczna córkę. Dodam że nigdy nie stpsowalismy antykoncepcję i nigdy nie było wpadki córka jest planowana i odrazu nam się udało. Pytanie jest moje czt są szanse abym przy takim stosunku zaszła w ciążę słyszałam o tym całym preejakulat ale czy to prawda gdyż było by tak możliwe to co chwile każda zachodziły w ciążę. Okres mam dostać 29 sierpnia.

Gość neosine
A byłaś pewna i twój partner ze napewno nie doszedł mógł np zapozno wyciągnąć. .. kurde no boje się bo nie jestem gotowa teraz na drugie dziecko teraz się bije po głowie jak mogłam być taka nie odpowiedzialna i przez taką głupotę zajść w ciążę. Mam nadzieje ze dostane okres za tydzień zrobię test z krwi masakra jakas!

Gość gość
jest taka możliwość bo znikome plemniki są w tak zwanym śluzie partnera

Gość gość
mała szansa na ciąże tak z 5 %

Gość gość
tu masz odp od pani ginekolog ''U każdego mężczyzny, przed osiągnięciem orgazmu i wytryskiem, pojawia się niewielka ilość płynu, który zawiera już plemniki. W terminologii medycznej określamy to zjawisko "kropelkowaniem". Niestety w tej "kropelce" wydzieliny zawarta jest już ilość plemników pozwalająca na zapłodnienie. Dlatego też zawsze istnieje ryzyko zapłodnienia i choć ryzyko niechcianej ciąży nie jest w takim wypadku zbyt duże, to jednak warto o tym pamiętać.'' Dlatego nigdy przenigdy bez gumki- stosunek przerywany to głupota ;/

Gość gość
Bardzo mała szansa na ciąże.

Gość gość1223
To że ja zaszłam , nie znaczy że Ty musisz, ale przy owulacji takie ryzyko istnieje, kochaliśmy się tak od czasu do czasu przez 8 lat, aż do tego razu, miałam już jedno dziecko planowane, aż do tego razu, mąz mówi że nic mu się nie wymknęło:) Nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży, dopóki nie zobaczyłam bijącego serduszka, wiem że na 100 miałam wtedy owulację, już nie stosuję tej metody:)

Gość neosine
Wyczytałam ze większe szanse na zajscie w ciaze przez preejakulat jest w tedy gdy mężczyzna miał wytrysk i ponownie był sex . Bo mocz zabija te plemniki preejakulat źle środowisko za kwaśne. Nic pozostaje tylko czekać juz nic nie zrobię. Tylko jak by było tak prosto zajść w ciążę to szok normalnie gdyby to nie była owulacja była bym spokojna a tu kurcze była. Wiem ze to głupota sex przerywany jeżeli się okaże to odrazu lecę po antykoncepcję hormonalna plus dureksiaki dla partnera

Gość gość
Halo czy znacie także przypadki

Gość gość
Autorko dostałaś Okres czy jednak dzidzia?

Gość gość
Zależy mi, żeby poznać dokładną datę zapłodnienia. Stosunek odbył sie 14 lipca przerywany skończony nie w,pochwie. Partner sie,tylko wytarł i po pół godz byl kolejny stosunek trwajacy moze 3 min i tez nieskonczony. 15 lipca byl stosunek do konca. Ostatnia miesiaczka rozpoczela sie 26 czerwca a 29 przestalam.brac tabletki antykoncepcyjne. Ktora z,dat jest bardziej prawdopodobna z,zaplodnieniem? Lekarz uważa ze jajeczko.zostalo zaplodnione od 17 do 20 lipca? Cxy ten przerywany stosunek mogl spowodowac ciaze?

Gość gość
A co różni faceci to byli? Pewności nie ma bo to tylko różnica jednego dnia ale tak mógł -w cewce moczowej zostały plemniki które wypłynęły podczas drugiego stosunku.

Gość gość
Nie . tylko jestem ciekawa czy brak wytrysku w,pochwie tez mógł być powodem ciąży:-)

Gość gość
mozesz byc w ciazy

Gość gość
No ja tak wlasnie zaszlam w 3 ciaze ale mi sie wydaje, ze moj maz popuscil.

Gość gość
No właśnie

Gość gość
jest taka możliwość, ale niewielka. możesz sobie o tym poczytać np na naturalnejplodnosci.

Gość gość
Podczas zwykłego pełnego stosunku w dni płodne kobieta ma male szanse na zajście w ciążę, około 20% a w takim przerywanym stosunku myślę, że jest to może 1%

Gość gość
Dzień dobry, Spóźnia mi sie okres 4-5 dni, pojawił sie ból piersi intensywniejszy niż przy okresie, okresowe bóle pleców, dwa testy negatywne. Jestem strasznie senna i w jednej chwili mogę zasnąć czego wcześniej nie miałam. Kilka innych objawów które mogłabym podciągnąć pod okres ale i pod ciążę. Czy pomimo negatywnego wyniku mogę być w ciąży?

Gość gość
Uprawialismy z moja dziewczyną seks z zabezpieczeniem. Godzine po orgazmie i obmyciu czlonka bylem w kobiecie bez zabezpieczen przez jakies 10 sec podczas gry wstepnej do 2 rundy, nawet nie tarlismy sie o siebie. Kobieta miała dni płodne, ja nie doszedłem napewno (doszedlem jakies 10 sekund po tym jak go z niej wyjalem). Jakie są szanse, że zaszła w ciąze?

Gość gość
gość 2017.10.24 Podczas zwykłego pełnego stosunku w dni płodne kobieta ma male szanse na zajście w ciążę, około 20% a w takim przerywanym stosunku myślę, że jest to może 1% x Ale pier/do/lisz.