Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zmobilizować i zmotywowac do nauki?

Polecane posty

Gość gość

Jestem trochę przemęczona opieka nad dzieckiem i domem i mam problem z mobilizacją do nauki :o nie potrafię się zmusić i siedzę np na kafe :o Macie jakieś sposoby?

Gość gość
Ja zawsze traktuje naukę jako przygodę! Lubię poznawać coś nowego! Trzeba tylko dobrego podejścia :) Do dzieła!

Gość gość
ma dokładnie to samo...

Gość gość
Agatka - no własnie pracuje w domu i musze przerobic dodatkowy kurs który na 100% podwyższy zarobki, tylko nie mogę się zmusic i odkładam z dnia na dzień. Mąż sam mnie gorąco namawia do nauki i non stop zabiera dziecko np na plac zabaw czy nad jezioro żebym mogła się uczyc a ja np siedze na kafe :(

Gość gość
Agatka dlaczego tak uważasz?

Gość gość
mam tak samo...nic nie riobię cały dzien..siedzę na kafe, kiedys bylam zupenie inna. dzis mam np, wizyte u lekarza i tak mnie to rozmontowuje że od rana nic nie robie tylko czekam na wyjscie z domu

Gość gość
ja mam tak samo jak autorka jak jestem przemęczona lub niewyspana. lepiej położyć się na pół godzinki i wtedy zabrać do pracy niż zmuszać "na zmęczonego" - wtedy faktycznie ciężko o mobilizację.

Gość gość
ale ja od rana tak mam jak autorka. nawet jak wyspana jestem. po pierwsze mój mózg jerst chyba nie ten tego,. bo latem nie umiem się uczyć jak świeci słońce. Druga sprawa że skonczyla m juz studia i choc podskórnie czuje ze to co umiem to za mało i chce wiecej, to nie majac bata nad sobą nie potrafię absolutnie do niczego sie zmobilizowac.