Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jak powiem komuś że nie lubię PISu to ludzie myślą że popieram PO ?

Polecane posty

Gość gość

jakby nie bylo innych partii w polsce, dżuma albo cholera :O

Gość gość
a są partie z podobnym poparciem jak te dwie?

Gość milena lena
ja też tego nie rozumiem, PiSu nie znoszę, a do PO mam nastawienie na pograniczu obojętnego i negatywnego. Więc jak? Da się? Tak!

Gość gość
Milena skończ mnie prześladować!

Gość gość
partie reprezentują dwie różne ale realne wizje Polski. cała reszta małych partii nie ma znaczenia ale też ustawiają się po jednej lub drugiej stronie. czyli nie popierając PiS popierasz PO i odwrotnie. na razie innego wyjścia i innych możliwości nie ma.

Gość gość
gość 15:37 wybacz, ale nudzi mi się :P

Gość gość
Wszędzie ty... W t9 sama wyskakujesz, w realu to samo :o

Gość gość
Nieznosic to można PO a nie PiS

>>>Dlaczego jak powiem komuś że nie lubię PISu to ludzie myślą że popieram PO ?<<< x Bo większość WYZNAWCÓW PiS, jest ZBYT OGRANICZONA, by rozpatrzyć inne możliwości :(.

Gość gość
Nie ma "wyznawcow "PiS.Sa członkowie i sympatycy PiS. Wyznawcow ma PO.Bo po ośmiu latach kompromitacji głosować na PO moze tylko wyznawca sekty :-)

Czy to przypadkiem nie PiS każe swoim WYZNAWCOM, wierzyć w pancerne brzozy i zapewnia, że nigdy nie da się przekonać, że czarne jest czarne, a białe jest białe :D ? x Takie coś popierać mogą tylko WYZNAWCY (prosto z kościoła na głosowanie wysłani :P ). x Wszyscy jesteście jak Smerfetka, która chwali się robieniem kariery w Waszej partii :(.

Gość gość
Nikt w PiS nie mówi o jakiś pancernych brzozach.Owszem badane sa różne hipotezy na temat katastrofy.Po prostu nie robią tego organy państwa które powinny prowadzić sledztwo a nie zdawać się na to co powiedzieli ruscy.Wyznawcy PO są szkoleni biuletynem Wyborczym PO i telewizją cala prawda :-) całą dobę. Wyznawcy bezkrytycznie przyjmują za prawdę co im ich guru czyli PO powie.

>>>Nikt w PiS nie mówi o jakiś pancernych brzozach.<<< x Oprócz szefostwa z Ciecierewiczem na czele :P. x >>>Owszem badane sa różne hipotezy na temat katastrofy.<<< x Jakiej katastrofy ? Przecież Wy ciągle o zamachu piszecie :(. x >>>Po prostu nie robią tego organy państwa które powinny prowadzić sledztwo a nie zdawać się na to co powiedzieli ruscy.<<< x Jakoś SAMODZIELNIE MYŚLĄCYM ludziom, w tym doświadczonym pilotom, tamte wyjaśnienia wystarczają, a Wy uważacie się za mądrzejszych od wszystkich specjalistów. x >>>Wyznawcy bezkrytycznie przyjmują za prawdę co im ich guru ... powie.<<< x Dlatego nazywam was WYZNAWCAMI. x Tylko wyznawcy powtarzają BREDNIE kupy się nie trzymające i nie dopuszczają do siebie myśli, ze są w błędzie :(.

Gość gość
same kłamstwa sie mnoza w sprawie smolenska a platforma to cholera i dzuma w jednym i dla tego głosuje na pis bo nic nie wiesz na temat andrzeja olechowskiego masona doradca jaruzelskiego w czasach prl sam sie przyznał tak samo i palikot, szczuka to takze masoneria a masoneria jest odpowiedzialna za rozbiory polski poniatowski takze był masonem

Gość gość
a jakie kłamstwa dotyczące smolenska?

I przez taki post, jak z 20:07, uważam Was za WYZNAWCÓW :D. x Bez obrazy :). x Mam przyjaciela, który na PiS głosuje i mam do niego szacunek :).

Gość gość
Poniatowski był morsem a nie masonem.

Gość gość
Misio1 jesteś wyznawca PO .Powtarzasz to co oni ci podają. Mówisz dokladnie tymi samymi zdaniami.To że samolot uszkodził skrzydlo o brzoze i przez to się rozbil jest tak smieszne ze tylko dzieci wierzace w babe jage uwierza.Hipotez jest kilka .Jedne bardziej prawdopodobne inne mniej.Jak to w śledztwie. Bada się wszystkie hipotezy.Nawet te które wydają się absurdalne.Wiec Misio nie pieprz o wyznawcach bo sam jesteś typowym zaslepinym wyznawca

Gość gość
tylko dla kogoś kto się nie zna kompletnie na lotnictwie takie rzeczy mogą być śmieszne.

Gość gość
Nie ma żadnych hipotez popartych przez osoby z kręgu fachowców znających się na wypadkach lotniczych. Wszyscy popierają tzw Raport Millera i ustalenia prokuratur.

>>>Misio1 jesteś wyznawca PO<<< x A DEBIL dalej swoje :P. x >>>Powtarzasz to co oni ci podają.<<< x Czy taki DEBIL, jak Ty, rozumie znaczenie słowa powtarzać? Trudno coś powtarzać, jeżeli nigdy nie usłyszało się wzorca, do powtarzania. A ja z zasady żadnych polityków nie słucham :). x >>>Mówisz dokladnie tymi samymi zdaniami.<<< x To widocznie ludzie z PO mówią pełnymi zdaniami, czysto po polsku :), czego taki pseudo "patriota" jak Ty nigdy nie dokona :(. x >>>To że samolot uszkodził skrzydlo o brzoze i przez to się rozbil jest tak smieszne ze tylko dzieci wierzace w babe jage uwierza.<<< x Nie. Tylko dzieci i WYZNAWCY PiS, są tak DURNI, że nie rozumieją podstawowych praw fizyki i wpływu prędkości, na interakcję z jakimś przedmiotem. Proponuję, by DEBILE z PiS, rozpędzili WŁASNY samochód, do maksymalnej prędkości (nieporównalnie mniejszej od prędkości samolotu) i zaczepili nim o przydrożne drzewo. Może wywołany kolizją wstrząs mózgu, coś im w czaszce rozświetli :D. x >>>Hipotez jest kilka<<< x każda przez DEBILA, w temacie aeronautyki NIEKOMPETENTNEGO :(. x >>>Jak to w śledztwie. Bada się wszystkie hipotezy.Nawet te które wydają się absurdalne.<<< x Dla ludzi MYŚLĄCYCH, dochodzenie (bo śledztwo może być tylko wymysłem DEBILA z PiS :( ), zakończono już dawno i wszyscy w temacie kompetentni, jego wyniki uznali. A WYZNAWCY nadal w pancerne brzozy wierzą :(. x >>>Wiec Misio nie pieprz o wyznawcach bo sam jesteś typowym zaslepinym wyznawca<<< x Tak :). Ja jestem wyznawcą WŁASNYCH, SAMODZIELNIE WYMYŚLONYCH poglądów, a Ty jesteś wyznawcą g_wna, wkładanego do Twej pustej łepetyny, przez Waszych bożków :( - pisząc prościej: WYZNAWCĄ PiS-u :(.

Gość kibolKSC
Cała ideologia PO jest oparta na nienawiści do PiSu i dlatego ten co nienawidzi PiSu jest automatycznie szufladkowany jako PO. PO nie ma programu i nie można być zwolennikiem PO ze względu na program, można być z nienawiści do PiSu

Gość gość
Ja nie popieram PiSu, nie przyjmuję teorii o zamachu, ale PO nienaiwdzę bardzo i prędzej łapa mi uschnie niż na niż zagłosuję, na samego diabła bym zagłosowała byleby tych chamów i złodziei od władzy odciągnąć bo już mam ich DOSYĆ, ze tyle czasu kradną.Niech chociaż coś się zmieni, będzie jakiś ****** nie ciągle te same świnie przy korycie. Dlatego głosowałam na PiS w prezydenckich (w II turze) a w październiku nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, ale mam nadzieję, że PO nie będzie dalej rządzić, ktokolwiek byle nie PO. Gorzej już być nie może, bo co, będziemy zarabiali 1000 zamiast 1300? Jeszcze nam obniżą śmieszne pensje? A sobie podwyższą?

>>>Gorzej już być nie może, bo co, będziemy zarabiali 1000 zamiast 1300? Jeszcze nam obniżą śmieszne pensje? A sobie podwyższą?<<< x Mogą nas zacząć zamykać do więzień za brak bezmyślnego posłuszeństwa lub mordować. Niektórzy mają już w tym sporą wprawę :(.

Gość kibolKSC
Typowy zwolennik PO to taki misio1. Albo smoleńsk albo chore proroctwa nt jak będą wyglądały rządy PiSu. Do tego jeszcze antyklerykalizm. Zero normalnych poglądów.

>>>Typowy zwolennik PO to taki misio1. Albo smoleńsk albo chore proroctwa nt jak będą wyglądały rządy PiSu. Do tego jeszcze antyklerykalizm. Zero normalnych poglądów<<< x Bo misio wie, że Wasze opowieści o smoleńskim zamachu to wyłącznie chore urojenia i widział: co PiS wyprawiał przez dwa lata :(. x Ty masz za to g_wno nie poglądy. Parę razy już tutaj wiary broniłem, więc uważaj: o co mnie oskarżasz. A jednego księdza osobiście POBIŁEM. Podziękował mi za to jego proboszcz :D. Dla mnie to tylko urzędnicy, a dla Ciebie o.Brzydzyk zapewne już świętym jest :(.

Gość gość
Misio 1 jesteś wyznawca sekty PO :-) Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak jesteś zaprogramowany.Shatyn to twój tata ?

Gość gość
Misio1 co "wyprawial PiS przez dwa lata " ?

Gość gość
wyznawcą jest ktoś kto racjonalnie i merytorycznie nie potrafi uzasadnić własnych przekonań czy ocen. misio, podobnie jak shatyn, potrafi.

Gość gość
pis przez dwa lata zajmował się rozdawaniem pieniędzy i spowodował dziurę budżetową. pis przez dwa lata co chwilę zmieniał skład rządu, kłócił się z aliantami czym kompromitował panstwo polskie. pis przez dwa lata robił "polowanie na czarownice" głównie za pomocą kamińskiego wbrew prawu co widac m.in. w wyroku dla kamińskiego.