Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowakredka10099

taki to właśnie związek

Polecane posty

Gość kolorowakredka10099

Witam zastanawiam się czy ktoś też miał tak jak ja i powie mi co zrobić w takiej sytuacji :/ mam chłopaka i dziecko roczne biologiczny tata nas opuścił od samego początku ciąży .Chciał być z nami a nie z samym dzieckiem ja nie chciałam bo się nie dogadywalismy ale to mało istotne. Mój obecny partner jest bardzo kochany dobry i dba o nas córkę traktuje jak swoje bo od początku był przy niej niczego nam nie brakuj***ardzo nam pomógł a zwłaszcza przy dziecku. Ale ja od samego początku nie mogę zapomnieć o byłym meczy mnie w myślach choć kontaktu nie mamy wiem że gdybym chciała wrócić do niego to mogłabym od razu on z dzieckiem kontaktu nie ma mala ma już rok. Kocham swojego chłopaka nawet mi się oświadczył ale ja ciągle myślę o byłym ciągle zastanawiam się co by było gdyby :( gdy on chciał do mnie wrócić mój obecny chłopak mnie prosił bym go nie zostawiała płakał i bardzo się starał bym przy nim została szkoda mi go było i tak trwam do dziś z nim też go kocham i to bardzo jest nam dobrze razem to dlaczego myślę o biologicznym ojcu dziecka? Po co skoro go nie ma w naszym życiu to brakuje mi go każdego dnia i tłumie w sobie to już od 2 lat :/ ojcostwo przyjął mój chłopak wiele dla nas zrobił nie powinnam tęsknić do tamtego a nie umiem przestać myśleć o tym co było kiedyś i jak by mogło być :/ duszę w sobie uczucie tęsknoty za nim wiem że gdybym zostawiła swojego obecnego chłopaka on by się załamał Ale czy zasługuje na mnie skoro ja rozmyślam o innym? Chciałabym by mi przeszło ale to jest silniejsze ode mnie nie radzę sobie już Nie mówiłam o tum nikomu wolę tu się wygadać i proszę osoby które chcą mnie wzywać by nic nie odpowiadaly Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam cieplutko

Gość gość
Tak sobie myślę i ...Wyzywać Cię nie będę,ale wyraźnie widzę jak niszczysż życie wartościowego człowieka.Nie zasługujesz na niego.Nie ma w Tobie uczciwości i jeszcze piszesz,że go kochasz?Jak dla mnie to chyba kochasz wygodne życie przy nim,on sam i jego życie niewiele Cię obchodzi.Bardziej pasujesz do poprzedniego partnera,tak samo jak on nie potrafisz kochać.

Gość gość
współczuję twojemu chłopakowi jesteś zwyczajną egoistką i jesteś z nim dla korzyści ty nawet nie wiesz co to miłość po prostu czujesz chuć do ex