Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studiuje któraś z Was po 30tce ?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 31 lat i uczę się w policealnej - państwowej. W maju chcę podejść do matury z biologii i od października przyszłego roku pójść na studia.

Gość gość
Namawia ją, bo wie że i tak się nie dostanie z tą mizerniutką maturą ;)

Gość olalala666
hahahaha babcie do szkoły !! stara matura to pewnie masz pod 50, a nie 33 lata ;0

Gość gość
sama masz 50 tłuku po gimnazjum :D jak ona zdawała maturę 13-14 lat temu to ty na nocniku pod szafę wjeżdżałaś :D

Gość gość
Autorko, na Uniwersytecie Zielonogórskim nie ma psychologii.

Gość gość
Posłuchaj, opłaca się! kiedyś ktoś powiedział: Wszystko mogą Ci zabrać : dom, samochód, pieniądze. Ale wiedzy i tego papierka ze studiów już nie.

Gość gość
jest, otworzyli rok temu 11 nowych kierunków i właśnie psychologię też

Gość gość
Gimbusy nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać. Nawet, jeżeli są już dorosłe. Ja mam 31 lat i dopiero ludzie 2 lata młodsi ode mnie poszli jako pierwsi do gimnazjum. Obliczę, abyś nie musiała wytężać i tak mocno przewietrzonego mózgu, są to ludzie dziś mający 29 lat.

Gość gość
gosciu z 16:27 brawo:D Podsumowalas gimbaze:D a tak swoja droga to j sie ciesze z reformy szkolnictwa, dzieki temu mlode wilczki po gimnazjach i Wyzszych Szkolkach Gotowania na Gazie nie sa dla nas konkurencja:D

Gość gość
Autorko dasz rade ! Miałam 30 lat gdy skonczylam studia, a obecnie skonczylam cos jak podyplomowke na polskie. Nie mieszkam w PL i zeby pracowac w swoim zawodzie poszłam odswierzyc swoje wiadomości i nauczyc sie czegos nowego np. odmiennych przepisow prawnych. I to w obcym jezyku. Mam 45 lat.. Mąz własnie skonczył farmacje.. A był w Pl inzynierem budowy okretow :) Nam sie to opłacilo; finansowo i emocjonalnie. Przed nami jeszcze conajmniej 20 lat pracy nie mozna stac w miejscu , bo sie cofamy..

Gość WildRose1983
ja mam prawie 32 lata i tez wracam na uniwerek, pracowalam jako techik farmacji przez ostatnie 9 lat i stawka zarobkow po pewnym czasie stoi w miejscu a chce zarabiac o wiele lepsze pieniadze zeby dom szybciej splacic, podrozowac i oszczedzac na emeryture. wiec wracam od wrzesnia do szkoly ( nie mieszkam w PL). jak widze osoby ktore od kilkunastu lat pracuja w jednym zawodzie i jecza po nie maja pieniedzy i zaluja ze jak byly mlodze nie wrocily do szkoly zeby miec lepsza prace. trzymam kciuki za Wszystkich ktorzy takze po 30stce wracaja na studia !!!

Gość gość
Dzięki Wszystkim za zachęcające słowa :) Muskil nie będzie tak źle z tą barierą wiekową, bo mam zamiar iść na zaoczne i też nie wyglądam tak staro :D w sumie to całkiem mlodo. Zdecydowana jestem na 100%, w przyszłym roku złożę dokumenty na Uniwersytet Zielonogórski i na SWPS w Poznaniu - gdzie mnie przyjmą to tam pójdę, może akurat będę miała szczęście i dostanę się na UZ.

Gość gość
nie nastawiaj się tak bo i tak nigdzie cie nie przyjmą z taką słabom maturą :P

Gość aautorkatematuu
Dziecko, czego ty ciągle o tej mojej maturze, sama nie masz ( słabOM....hmmm ) i tak zazdrościsz ? Odpi/erd/ol się wreszcie.

Gość gość
Autorko inz. robilam na panstwowej uczelni, mgr. prywatnie , uwierz ze wiecej wynioslam z tej prywatnej uczelni niz z panstwowej. Jak chcesz sie nauczyc to nauczysz sie wszedzie. Tyle ze na prywatnej to uczelnia jest dla ciebie a nie na odwrot. Jak sobie przypomne dziekanat na polibudzie to mnie krew zalewa.

Gość gość
Mam 32 l i od pazdziernika ide na pielegniarstwo. Jestem po rachunkowosci i pracy po tym w zyciu nie znajde jako 40 czy 50 latka...

Gość gość
gosciu ktory idzie na pielegniarstwo - bardzo madrze robisz, prace znajdziesz WSZEDZIE i obojetnie w ktorym kraju. spoleczenstwo sie starzeje i zarobki sa super. powodzenia !!

Gość gość
A ja zastanawiam się, by iść na wyśmiewane przez wszystkich studia pedagogiczne. Pracuję z dziećmi, niestety za małe pieniądze i co chwilę przechodzi mi koło nosa lepsza praca bo nie mam uprawnień pedagogicznych :O Mam 33 lata ;)

Gość aautorkatematuu
Coraz bardziej nastawiam się na SWPS. Tylko cena mnie zniechęca , właśnie sprawdziłam, że czesne za rok wynosi ponad 7tyś. :(