Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustawiony i wybredny

Polecane posty

Gość gość
Odchodzę bo i tak mnie jedna wygania druga nie słucha a trzecia która jeszcze sie do mnie odzywa jest czarnowidzką i obawiam się żeby mnie swoim pesymizmem nie zaraziła oczko.gif Czarnowidzctwa? Rozbawiasz mnie :) Moje "czarnowidztwo" jest tak nasilone, że jakoś kierując się nim nie cierpię z powodów miłości i relacji damsko męski, ani jakichkolwiek relacji. Otacza mnie natomiast mnostwo wiecznie placzacych kobiet, bo ten zdradzil, tamten zostawil, inny wykorzystal, jeszcze inny pokazal swe prawdziwe oblicze po latach itp itd. Jakoś moje "czarnowidztwo" w postaci rozsądku, nie doprowadziło mnie jeszcze do takich sytuacji. Tak więc zostaję mu wierna. Opuszczam ten temat. Autorko wybierz drogę, którą chcesz. Pozdrawiam.

Gość gość
Więc do zobaczenia gdzieś na kafe ;)

Gość gość
No jak idą wszyscy to idę i ja. Dzięki za rozmowę.

Gość gość
gość dziś Czarnowidzctwa? Rozbawiasz mnie usmiech.gif x Ten znaczek => ; użyty) w tekście o którym wspominasz to wskazówka że chciałem cię rozbawić ;) Trzymaj się :)

Gość gość
daj sobie spokój z twoim podejściem facet sobie najwyżej p****** i poszuka następnej jak zwykle- znasz powiedzenie jeśli coś puścisz wolno i wróci to twoje jeśli nie wróci to znaczy że nigdy twoje nie było nie jesteś dla niego zagadką, wyzwaniem a tylko taka kobieta i na takim samym poziome finansowym lub wyższym jest w stanie zaimponować takiemu facetowi i sprawić by oszalał, przymilaniem i podkładaniem mu się tego nie osiągniesz bo ona ma takie na pęczki bez starania się jedyne co możesz to być po prostu sobą bez narzucania się i po prostu olewać go a nie nim się zachwycać, zainteresujesz go to dobry znak jeśli nie to trudno nie jesteście sobie po prostu przeznaczeni

Gość gość
Problem w tym, że tu nie chodzi o nawiązanie znajomości tylko o jej utrzymanie. Nie jestem z tych, które p*******ie skwitują wzruszeniem ramion. Jak się angażuję to angażuję. Jestem prostą dziewczyną, a nie jakąś zagadką. Jeśli takie są jego wymogi to ja się do tego nie nadaję. Warunku zarobków i statusu też nie spełniam. Bez sensu się pakować. ie sądzę, żeby wymagania z czasem mu się zmniejszały. A miał ktoś do czynienia z takim przypadkiem, że taki człowiek się "nawrócił"?

Gość gość
gość dziś gość dziś Ludzie są powtarzalni. Liczyłam, że może ktoś miał podobną sytuację i podrzuci mi parę rad. xxx ok, ja ci podrzuce dla takich chlopaczkow laska to towar przejsciowy. musialoby nim cos mocno wstrzasnac zeby dojrzal do budowania czegokolwiek. wiec oceniajac po tym co napisalas - wyluzuj, wpasc w ramiona seryjnego monogamisty zawsze zdazysz :D

Gość gość
Wróciłam zerknąć, czy temat się rozwija. Jak widać, większość podziela moją opinię, aby nie angażować się w relację z tego rodzaju mężczyzną :)

Gość gość
Dzięki, tego się obawiam właśnie. Ale czy tacy ludzie nigdy się nie zmieniają? Oprócz opcji wstrząśnięcia. 33 lat to już wiek, gdzie człowiek wi, czego chce od życia, prawda?

Gość gość
Tylko po co by rozpowiadał, że szuka żony? Głupi nie jest, wie o potrzebie wierności itp. Może już się zmienił...?

Gość gość
nie, nie zmienil sie i raczej mala szansa ze sie zmieni. najwyzej zakontraktuje sobie zone jak inni kontraktuja jalowke na targu.... stopka: mezczyzni leca na to zo widza a kobiety na to co slysza. dlatego one sie maluja a oni klamia.

Gość gość
gość dziś Wróciłam zerknąć, czy temat się rozwija. Jak widać, większość podziela moją opinię... x Co ważniejsze ci się wydaje? To czy większość się z tobą zgadza czy może jednak maja odmienne niż twoje zdanie czy to że chodzi o czyjeś realne życie o czyjeś prawdziwe sprawy codzienne nie dające spokoju rozterki tęsknotę nie pozwalającą spokojnie żyć i pragnienia blokowane przez strach przed porażką? Nie podoba mi to co napisałaś.

Gość gość
Co ważniejsze ci się wydaje? To czy większość się z tobą zgadza czy może jednak maja odmienne niż twoje zdanie czy to że chodzi o czyjeś realne życie o czyjeś prawdziwe sprawy codzienne nie dające spokoju rozterki tęsknotę nie pozwalającą spokojnie żyć i pragnienia blokowane przez strach przed porażką? Nie podoba mi to co napisałaś. A to znowu Ty, tajemniczy, niezgadzający się z moim "czarnowidzctwem" mężczyzno? :) To, że Ci się nie podobają moje wypowiedzi, zauważyłam już dawno. Nie rusza mnie to jednak :)

Gość gość
Nie widzisz sedna sprawy i domyślam się że ci przez to życie pomiędzy palcami przecieka ;) Tak jak w tej chwili. Nie jest wcale najważniejsze to na co zwracasz uwagę a jednak własnie to podkreślasz ;) Czy w związku tez popełniasz tak kardynalne błędy? ;););)

Gość gość
gość dziś Nie widzisz sedna sprawy i domyślam się że ci przez to życie pomiędzy palcami przecieka oczko.gif Tak jak w tej chwili. Nie jest wcale najważniejsze to na co zwracasz uwagę a jednak własnie to podkreślasz oczko.gif Czy w związku tez popełniasz tak kardynalne błędy? oczko.gif Do kogo kierowane są te tezy? Proponuję załączać cytaty, do których się odnosisz, jak i ja to czynię.

Gość gość
gość dziś Do kogo kierowane są te tezy? Proponuję załączać cytaty, do których się odnosisz, jak i ja to czynię. x Wybacz mi mój afront. Nie powinienem być tak nieuprzejmy żeby kazać ci się domyślać ;) Pisałem do ciebie oczywiście i zanim mnie zagryziesz zauważ że tam wszędzie są takie=> ;) znaczki ;)

Gość gość
Widzę, że znów "dyskutujecie" w moim pociągu... Każdy ma swoją granicę ryzyka. Dla jednego warto spróbować narkotyków w imię łapania chwili, dla drugiego kąpiel przed Janem jest granicą, której nie przekroczy. Trzeba chyba zaakceptować, że jesteśmy różni i różne strategie u nas znają egzamin.

Gość gość
Wybacz mi mój afront. Nie powinienem być tak nieuprzejmy żeby kazać ci się domyślać oczko.gif Pisałem do ciebie oczywiście i zanim mnie zagryziesz zauważ że tam wszędzie są takie=> oczko.gif znaczki oczko.gif Właśnie te emotikony z oczkami nie za bardzo mi się podobają. Jestem konkretna i proponuję albo poważną dyskusję(a takowa się tu z pewnością toczy) albo milczenie. Swoją drogą Mężczyzno, dlaczego właśnie mnie zaczepiasz i "prowokujesz"?

Gość gość
Ta nasz dyskusja to wcale nie jest aż takie jak teraz sugerujesz ryzyko ;) ! Ot tak sobie gadamy tylko ;)

Gość gość
gość dziś Widzę, że znów "dyskutujecie" w moim pociągu... Każdy ma swoją granicę ryzyka. Dla jednego warto spróbować narkotyków w imię łapania chwili, dla drugiego kąpiel przed Janem jest granicą, której nie przekroczy. Trzeba chyba zaakceptować, że jesteśmy różni i różne strategie u nas znają egzamin. Otóż to! Sedno sprawy, którego tajemniczemu Mężczyźnie nie da się wytłumaczyć. Poza tym, to On mnie zaczepia. Choć ja nie mam nic przeciwko prowadzeniu kulturalnej polemiki :)

Gość gość
Chyba Cię podrywa ;) wolny w końcu...

Gość gość
gość dziś Jestem konkretna i proponuję (...) milczenie. x Wiem ;)

Gość gość
panna szuka łosia który ją utrzyma, sama nie ma nic w zamian do zaoferowania, jak dobrze wygląda i dobrze nogi rozłozy pewnie swój cel osiągnie, żal bo może być z tego małżeństwo (jak będzie dobrze nogi rozkładac przez rok) a potem dzieci...a potem inteligentny ustawiony pan pokapuje się z kim ma doczynienia i będzie dramat....bo zacznie szukać kogos bardziej ambitnego i inteligentnego..no ale już będą dzieci i pewnie kredyt i tak będą sobie trwać..ona nieszczęśliwa bo zdradzana i poniżana on usidlony w obowiązki.....odpuść kobieto szukaj kogos na swoim poziomie pod biedronką, nie niszcz życia kilku osobom...

Gość gość
gość dziś Chyba Cię podrywa oczko.gif wolny w końcu... Ja mam za silną, niezależną osobowośc i mężczyźni się mnie boją. :) Tylko taki, który się mnie nie boi ma potencjalne szanse hahah!

Gość gość
Powiało wyzwaniem... Co Ty na to Tajemniczy mężczyzno? (to byłam ja - autorka)

Gość gość
Znaczy autorka zauważyła iskry w powietrzu, bo jakoś dwuznacznie wyszło

Gość gość
Zwaliłem sobie, już nie trzeba ;)

Gość gość A
gość dziś Powiało wyzwaniem... Co Ty na to Tajemniczy mężczyzno? (to byłam ja - autorka) x To ja :) Za dużo tych "gości" i pogubić się idzie ;) Autorko, zostawmy pana Reckless i skupmy się na Tobie :) Jakie masz do tej pory przemyślenia oraz wnioski?

Gość gość A
gość dziś Zwaliłem sobie, już nie trzeba oczko.gif x Gratuluję poziomu...

Gość gość
gość dziś Zwaliłem sobie, już nie trzeba oczko.gif x Świetne! ;) Naprawdę obłędne!!! ;) Lubie podszywów bo dzięki nim na każdym forum coś się dzieje a ja wcale nie boję się wyjść na idiotę ;)