Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustawiony i wybredny

Polecane posty

Gość gość
Przede wszystkim daruję sobie na razie cokolwiek, zobaczę jak i czy się zmienił. Jeśli znów zobaczę koło niego kobiety to odpuszczę. Nie zniosę konkurencji w przyszłości (potencjalnej), więc taka osoba się do związku dla mnie nie nadaje. A jeśli tak, to po co próbować, skoro wiem, że to nie dla mnie? Ciekawa jestem czy on musi gonić króliczka. To w sumie jest największe pytanie, bo jeśli tak to znów wysiadam. Mam ochotę pobyć normalna w związku, nie będę na siłę go dystansować, żeby mógł sobie pozdobywać. Takie gierki nie są dla mnie fajne (poza łóżkiem oczywiście, ale to chyba zrozumiałe). Niestety, tego nie sprawdzę. Znam takich mężczyzn, którzy są psami ogrodnika i lubią mieć kogoś na smyczy. Nie wiem, czy on taki jest, ale... Cóż, podsumowując, na razie jestem na nie. On na razie jest tylko opcją, a nie wielkim marzeniem, więc nie ma problemu z poczuciem straty po odmowie sobie tego "deseru".

Nie znam człowieka, więc ciężko snuć tezy.. autorko :), w tym jednym zdaniu widać wszystko. Chcesz go usidlić, bo ma super pracę, jest przystojny, a reszta? Może ma zj****y charakter, może nie można z nim wytrzymać dłużej niż parę godzin, może jest narcyzem, może nie szanuje innych. A Ty piszesz, że marzysz o nim... masz 15 lat, że kochasz się w "chłopcu z plakatu"?

ps. już wiem, ze nie marzysz. Nie widziałam Twojego ostatniego posta.

Gość gość A
gość dziś Przede wszystkim daruję sobie na razie cokolwiek, zobaczę jak i czy się zmienił. Jeśli znów zobaczę koło niego kobiety to odpuszczę. Nie zniosę konkurencji w przyszłości (potencjalnej), więc taka osoba się do związku dla mnie nie nadaje. A jeśli tak, to po co próbować, skoro wiem, że to nie dla mnie? Ciekawa jestem czy on musi gonić króliczka. To w sumie jest największe pytanie, bo jeśli tak to znów wysiadam. Mam ochotę pobyć normalna w związku, nie będę na siłę go dystansować, żeby mógł sobie pozdobywać. Takie gierki nie są dla mnie fajne (poza łóżkiem oczywiście, ale to chyba zrozumiałe). Niestety, tego nie sprawdzę. Znam takich mężczyzn, którzy są psami ogrodnika i lubią mieć kogoś na smyczy. Nie wiem, czy on taki jest, ale... Cóż, podsumowując, na razie jestem na nie. On na razie jest tylko opcją, a nie wielkim marzeniem, więc nie ma problemu z poczuciem straty po odmowie sobie tego "deseru". x Cieszę, się że dyskusja, którą tutaj się wywiązała, pozwoliła Ci spojrzeć na temat w jaśniejszym świetle. Co do "gonienia króliczka" W związku ono też musi mieć miejsce, ale już w nieco innym sensie. Kobieta powinna mieć zawsze swoją przestrzeń, pasje i zajęcia i nigdy nie uwieszać się jak bluszcz na mężczyźnie. Niestety z moich obserwacji wynika, że wiele kobiet, jak już wejdzie w związek, to poza swoim "misiem" świata nie widzi. Taka kobieta szybko zbrzydnie mężczyźnie.

Gość gość
Tak, nie znam. Nie widziałam go 2 lata. A to, co o nim wiem pochodzi od innych i z dalekiej obserwacji. Podoba mi się, pociąga mnie. O cechach charakteru, które udało mi się zauważyć pisałam wcześniej. Może jest narcyzem, ludzi raczej szanuje. Nie mam 15 lat :) i zastanawiałam się tylko, czy do niego startować. I chyba zdecydowałam na nie...

Gość gość
Kto tutaj słucha Nightwisha? :) Autorka?

Gość gość
Widzę że link nie działa więc wpiszcie sobie w wyszukiwarkę nightwish sleeping sun

Gość gość
Ja nie - to spam

Gość gość A
To kto? :)

Gość gość
Nie. Ten facet to pisze tak rzewnie że laski ryczą ;)

ps. nigdy nie wierz w 100% w to co o kimś mówią inni. To się raczej nigdy nie sprawdza. Musisz sama go poznać i zdecydować.

Gość gość
Jak chcecie poczuć co w życiu jest ważne to ja wam i muzyką potrafię to pokazać ;) i jeśli się wam wydaje że jest niemożliwe aby piękno opowiedzieć muzyką to uwierzcie mi że jesteście w wielkim błędzie. Ponieważ z linkiem może być problem ja napiszę wykonawcę i tytuł a wy się sami przekonacie. Ktoś się pisze? ;) Jak nie będzie chętnych to nie ma sprawy.

Gość gość A
gość dziś Jak chcecie poczuć co w życiu jest ważne to ja wam i muzyką potrafię to pokazać oczko.gif i jeśli się wam wydaje że jest niemożliwe aby piękno opowiedzieć muzyką to uwierzcie mi że jesteście w wielkim błędzie. Ponieważ z linkiem może być problem ja napiszę wykonawcę i tytuł a wy się sami przekonacie. Ktoś się pisze? oczko.gif Jak nie będzie chętnych to nie ma sprawy. x Mnie nie musisz uświadamiać. Nightwisha sluchalam z 10 lat temu :) Zacna muzyka, do której zawsze bee mieć szacunek :)

Gość gość
gość A dziś Mnie nie musisz uświadamiać. Nightwisha sluchalam z 10 lat temu usmiech.gif Zacna muzyka, do której zawsze bee mieć szacunek usmiech.gif x Jak sama już pewnie zauważyłaś nie o najtłiszu teraz mówiłem ;)

Gość gość A
Jak sama już pewnie zauważyłaś nie o najtłiszu teraz mówiłem oczko.gif x Ale ja do Nightwisha chciałam nawiązać, stąd moja wypowiedź.

Gość gość
Najpierw słuchałem najtłisza a później emmę i to ją miałem na myśli gdy mówiłem o pięknie które można pokazać muzyką. Lubie głosy operowe choć samej opery już nie ;)

Gość gość
gość dziś Najpierw słuchałem najtłisza a później emmę i to ją miałem na myśli gdy mówiłem o pięknie które można pokazać muzyką. Lubie głosy operowe choć samej opery już nie oczko.gif x Opery też nie lubię, nie moja estetyka. Poza tym Ciebie też nie lubię :)

Gość BlondynkaAla
Kochana, ja akurat takiego typa znam. Można powiedzieć, że dość dobrze, bo już 5 lat. Wiesz, każdy człowiek jest inny, więc nie można porównywać. Faktycznie z nim życie bajką się wydaje, szarmancki etc.. Ale, jest właśnie jedno ale.... Jest zblazowany, ma swoje przyzwyczajenia. Ogólnie ma powodzenie, wiadomo. ale ucieka od panienek, które się w nim zakochują. Może na tego twojego przyszedł czas i chce się ustatkować. Ale tacy to z niejednego pieca chleb jedli. Moja rada- jeśli umiesz podejść do tego z dystansem i przez jakiś czas nie obiecywać sobie zbyt wiele- to wejdź w to. UWAŻAJ!!!! Oni wszyscy z reguły kiedyś byli normalni, ale praca, pieniądze, styl bycia ich zmieniły. Co nie znaczy, że nie nadają się do stworzenia szczęśliwego związku. Kiedy przeczytałam twój post-tak jakbym o tym moim znajomym czytała. Ja natomiast jestem mężatką- nie zdradziłam z nim męża, ale od czasu do czasu on właśnie mnie kokietuje. Twierdzi, że mężatki go kręcą, bo takiej mężatki to on nigdy tak do końca mieć nie może. Więc sama widzisz. Ale może ten twój jest inny. Tego Ci życzę :)

Gość gość
Tylko nie wiem czy zauważyłaś ale ani jednym słowem nie zająknęłaś się na temat swoich odczuć estetycznych po przesłuchaniu emmy i jej spente le stelle ;) Czyżby to miało oznaczać delikatność przez którą nie chcesz mi powiedzieć że to szajs? ;););)

Gość gość
gość dziś Opery też nie lubię, nie moja estetyka. Poza tym Ciebie też nie lubię usmiech.gif x Mnie nikt nie lubi więc to dla mnie codzienność ;)

Gość gość A
Mnie nikt nie lubi więc to dla mnie codzienność oczko.gif x Mnie w sumie też. Lata mi to i powiewa :) W kwestii ludzi, liczy się dla mnie zawsze jakość, nie ilość...

Gość gość
gość A dziś Mnie w sumie też. Lata mi to i powiewa usmiech.gif W kwestii ludzi, liczy się dla mnie zawsze jakość, nie ilość... x No to ja się jeszcze do jedzenia nadaję i zrobiony jestem z prawdziwej ludzkiej skóry ;)

Gość gość
Był niedawno jakiś temat na kafe o wyższości metalu nad inną muzyką i kojarzę że założyła go jakaś laska. Znudzona makabra czy jakoś tak mi się ona kojarzy. To byłaś ty? ;)

Gość gość
No to ja się jeszcze do jedzenia nadaję i zrobiony jestem z prawdziwej ludzkiej skóry oczko.gif No, no :) Doprawdy, really :)

Gość gość
No jasne! Nie myśl sobie że bez noża widelca i serwetki na kolanach mogłabyś mnie wszamać ;)

Gość gość A
gość dziś Był niedawno jakiś temat na kafe o wyższości metalu nad inną muzyką i kojarzę że założyła go jakaś laska. Znudzona makabra czy jakoś tak mi się ona kojarzy. To byłaś ty? oczko.gif x No comment :)

Gość gość A
gość dziś No jasne! Nie myśl sobie że bez noża widelca i serwetki na kolanach mogłabyś mnie wszamać oczko.gif x Nie zamierzam :)

Gość gość
gość A dziś No comment usmiech.gif x Tylko pytałem bo se już oczy wyobraźni szeroko otwierałem i dumałem czy z jakąś szamanką wudu przypadkiem nie gadam ;)