Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustawiony i wybredny

Polecane posty

Gość gość A
Tylko pytałem bo se już oczy wyobraźni szeroko otwierałem i dumałem czy z jakąś szamanką wudu przypadkiem nie gadam oczko.gif x Skąd te skojarzenia?

Gość gość
gość A dziś Nie zamierzam usmiech.gif x Trochę mało piszesz a mnie sie tysiąc myśli w głowie kotłuje ;)

Gość gość
gość A dziś Skąd te skojarzenia? x Akurat TE skojarzenia to se tak tylko napisałem bo w końcu jestem zwykły facet i wszystko mi się przecież kojarzy z seksem ;)

Gość gość A
Akurat TE skojarzenia to se tak tylko napisałem bo w końcu jestem zwykły facet i wszystko mi się przecież kojarzy z seksem oczko.gif x Klasa mężczyzny polega na tym, aby o tym nie mówił i tego nie pokazywał. Mało piszę? Wypowiadam się szerzej, gdy wymaga tego temat :) Jakie tysiąc myśli kłębi Ci się w głowie?

Gość gość
gość A dziś Klasa mężczyzny polega na tym, aby o tym nie mówił i tego nie pokazywał. Mało piszę? Wypowiadam się szerzej, gdy wymaga tego temat usmiech.gif Jakie tysiąc myśli kłębi Ci się w głowie? x Okropnie wstydzę się do tego przyznać ale one wszystkie są tylko o seksie ;) Sam seks. Zero miłości ;)

Gość gość
BlondynkaAla dziś Wielkie pieniądze i stabilizacja zaczęły się u niego teraz, a ten tabun kobiet był wcześniej.

Gość gość
Okropnie wstydzę się do tego przyznać ale one wszystkie są tylko o seksie oczko.gif Sam seks. Zero miłości oczko.gif x Not my problem :) Kończę

Gość gość
A kończ se paniusiu. Se skończyła to niech idzie

Gość gość
Ustawiony i wybredny ---- wyświadcz mi przysługę i zdechnij

Gość gość
gość dziś Współczuję nienawiści, która w tobie jest. Piszę z prośbą o opinię do osób pozytywnych i wartościowych, także proszę odpuść sobie ten temat i tu nie zaglądaj.

Gość gość
Nikt niczego nie pisał i szesnastej czterdzieści cztery.

Gość gość
podnosze