Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajnie byłoby mieć tę jedyną do końca życia..

Polecane posty

Gość gość

Taką z którą każdy wieczór będzie wyjątkowy. Taką za którą ciągle się tęskni. Taką która będzie czekać w domu z dziećmi. Taką która będzie sprzątać w domu. Taką która będzie ssać pałkę. Szukam takiej kobiety prawdziwej, wiernej. Nie ma już takich. Zostały same złowieszcze suki zdradliwe lafiryndy.

Gość gość
Pięknie się wyrażasz o kobietach, współczuję tej która trafi na takiego prostaka:O

Gość gość
a jak mam się wyrażać jak takie są? Przecież nie będę kłamał

Gość gość
Widać do czego kobietę sporwadzasz- sprzatanie, dzieci i ssanie pałki. Gratulację. Masz straszną "głebię" duchową. Nie ma co... Pamiętaj, ze czasy się zmieniły i kobiety mają inne potrzeby role w zyciu.

Gość gość
A jakie to są role bo jeszcze nie zauwazyłem aby kobieta zrobiła coś lepiej od mężczyzny poza sferami które wymieniłem?

Gość ja kobietka 07
14:17 dobreeee :D coś w tym jest.... poza ssaniem pałki, bo skąd wiesz, że drugi facet nie zrobiłby ci tego lepiej :D

Gość gość
No a jak, nawet urządzenia z których korzystają na codzień kobiety wymyślili im mężczyźni. Kobiety się nie nadają do pracy, tylko dzisiejszy świat je do tego namawia. Mam na myśli pralkę, żelazko, zmywarkę, mixer. Mężczyźni muszą ciężko pracować aby kobiety mogły korzystać z tych dobrodziejstw.