Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada przypominać facetowi o imieninach?

Polecane posty

gość dziś Dziwne. Siedzicie w domu, ty go zapraszasz, a on teraz nie ma czasu? Nie wiedzialas, że on nie ma czasu? Trzeba było wyjść samej i powiedzieć, że skoro tak, to idziesz sama na kawę. x W jakim celu, osiągnęłaby coś w związku z tym? Wątpliwą satysfakcję, i zafundowałaby sobie konflikt.

Gość gość
wŁAŚNIE! dLATEGO POWIEDZIAŁAM MU, ZE JEŻELI CHCE, TO MOZEMY TO PRZEŁOŻYĆ AŻ BĘDZIE MIAŁ CZAS. pOWIEDZIAŁ, ZE WYBIERZE JAKIŚ TERMIN, ALE NIE POTRWA TO DŁUGO, BYM SWOICH URODZIN NIE ŚWIĘTOWAŁA PO KILKU MIESIĄCACH. nO I NIC OD TAMTEJ PORY. kIEDYŚ COŚ WSPOMNIAŁAM O TYCH MOICH URODZINACH, ALE NIC NIE POWIEDZIAŁ, NO I JUZ PRZECIEZ MINĘŁY 4 MIESIĄCE, WIĘC TO DAWNO ZAPOMNIANE JEST. tERAZ ZBLIŻAJĄ SIĘ IMIENINY.

Odpuść sobie imieniny, to celebruje się na wsiach gdzie nie obchodzą urodzin.

Gość gość
Ale ja chciałabym właśnie obchodzić je zamiast tych 30 urodzin. Po prostu z urodzinami nie wyszło. To miało być takie moje święto, na którym on miał być wyjątkowym gościem. Wyjątkowym, bo ja nie mam żadnej rodziny, jestem z domu dziecka, więc on jest tą moją najbliższą osobą i z nim chciałam wyjątkowo to spędzić. Ale nie wyszło i ucichło wszystko po tym, więc po prostu chciałabym wyjątkowo w tym roku obejść i 30 imieniny, żeby po prostu zrobić sobie taki miły dzień, po którym miłe wspomnienia pozostaną.

Dostrzegam jakąś kumulację ludzi z domu dziecka.

Gość gość
Jejku.....!! Kobieto!!!Czy ty masz dobrze w głowie? Naprawdę nie masz większych zmartwień? Nikt normalny nie robi problemu z takimi rzeczami.Proponuję zerwać z nim i podać go do sądu.Koniecznie.