Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azmol

O czym to może świadczyć ?

Polecane posty

Kochani, Nigdy nie pisałem na takich forach w poszukiwaniu informacji, dobrej rady etc. Niestety, sytuacja mnie do tego zmusza, a może to po prostu brak świeżego spojrzenia na świat. Problem polega na tym że moja dziewczyna chce wyjechać na kilka dni na wakacje ze swoją koleżanką w góry (ta koleżanka napisała jej wieczorem o swoim planie i następnego dnia mimo natłoku obowiązków moja dziewczyna była już ustalać szczegóły). Nie było by w tym nic złego gdybym tydzień wcześniej nie zaproponowałbym jej dokładnie takiego samego wyjazdu. Dodam jeszcze że koleżanka z którą wyjeżdża jest typem bardzo "rozrywkowej" dziewczyny. Owszem jestem bardzo zajęty przygotowaniem do egzaminu który będzie miał wpływ na moje dalsze życie ale 2 - 3 dni przerwy byłbym w stanie sobie dla niej zrobić. W odpowiedzi usłyszałem że teraz to nie jest dobra pora, może bliżej zimy itd. Zaczyna mnie to zmuszać do myślenia. Sytuacji dodaje pikanterii fakt że od około roku nie doszło między nami do jakiegoś zbliżenia (ona mówi że to strach przed dziećmi). Widujemy się niezbyt często raz na tydzień. Kiedy miesiąc wcześniej ja jej zaproponowałem wyjście na wesele do mojego znajomego powiedziała że jest bardzo zajęta i jak chcę to: "a idź sobie tam sam jak masz tylko tyle w głowie, ale pamiętaj że masz dziewczynę i nie powinieneś iść beze mnie" Proszę Was o radę, może Wy pomożecie mi na to spojrzeć z innej strony :)

Gość gość
Rada ode mnie: uciekaj z tego zwiazku bo tego nawet zwiazkiem nazwac nie mozna. Nie wiem ile lat ma dziewczyna ale jak 16 to zrozumiale jest jej zachowanie i lepiej poszukaj sobie dojrzalszej kobiety no chyba ze nastolatka juz nie jest wtedy to totalna masakra i rada ta sama poszukaj nowej dziewczyny. Widywanie sie raz na tydzien to smiech na sali w dodatku widac ze ona woli spedzac czas ze znajomymi a co za tym idzie nie dorosla do zwiazku i chce sie wyszalec. Pusc ja wolno niech bryka. Co do wesela to nawet tego nie skomentuje bo az zaczelam sie smiac z jej glupoty (wybacz za szczerosc) A Ty otworz oczy bo glupi chyba nie jestes co?

Właśnie, głupi nie jestem ale miłość zaślepia :) Ona ma 22 lata ale zachowuje się niestety tak jak się zachowuje (czyli jak 16sto latka). Heh, czasami mi się właśnie wydaje że chciałaby uciec z domu a mnie traktuje jako przepustkę. Po to tu napisałem żeby usłyszeć szczerą opinię.

Gość gość
Wiec bede szczera jak wyzej, zastanow sie nad sensem tego zwiazku bo dla mnie on sensu nie ma zadnego, slyszalam kilka takich historii i zawsze konczyly sie rozstaniem i placzem jednej ze stron w tym wypadku cierpial bedziesz Ty nie ona. Poki masz czas i zycie przed soba skup sie na kobiecie ktora bedzie oczekiwala od zycia tego samego co Ty czyli zdrowego zwiazku opartego na zdrowych relacjach. A Twoja obecna wybranka niech sie wybawi, wyszaleje, nabierze rozumu do glowy i wtedy wchodzi z kims w blizsze relacje, poki co nic dobrego z tego nie wynika i wierz mi nie wyniknie.