Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka Agatki198801

Co mam zrobić z córko Agato?

Polecane posty

Zaniedbuje opóźnione w rozwoju dziecko, nie jeździ na rehabilitacje z nio, zaniedbuje robote którą jej bratowa załatwiła w chlewach na farmie, bo ją konkubent rzucił i nie chlyb ni miała,a ta dziewucha zero wdzięczności i tylko rodzinę łobgaduji po ludziach! Skaranie boskie! Synowa pracuje, dba o rodzinę no wstyd mi przed ludźmi za tako zakałę i wnuczki żal! Tak się starałam, a łona nigdy się nie uczyła, piniondze na korepetycje wydawałam coby nie była taka durna jak jej łojciec :( łolaboga! ni mom siły! Opieka społeczna nachodzi to jej zaniedbane mieszkanie i straszy, że dziecko zabierze. Może i lepiej bo ja przynajmniej o wnuczke zadbam..... aaa! te łokna to nie synowa miała czorne tylko to Agata i my się wstydzili, bo jeszcze z goło dupo po wsi latała jak procesja szła :o nie wyczymom, nie wyczymom! Dziewczyny pomóżcie!

widzę że wyśmiewacie się ze mnie . Po prostu jesteście zazdrosne że mam udane życie. Mam dobrego męża, super rozwinięte jak na swój wiek dziecko, pracuje sobie na 1/2 etatu i mam czas na wszystko i dla dziecka i na sprzątanie i gotowanie itp. chciałam pożalić się na bratową na tym forum ale widzę że nie ma zrozumienia

Gość gość
Może gdybyś przestała się przechwalać i zaczęła pisać normalnie to bys znalazła zrozumienie