Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to znaczy ze wygladam jak

Polecane posty

Gość gość

d****** coraz czesciej spotykam się z tym,że faceci bez zadnego zahammowania proponuja mi seks,na pierwszym spotkaniu albo juz nawet przed, piszą do mnie tylko w jakimś kontekscie seksualnym...na ulicy nawet mnie spotykaja takie sytuacje, przez nich mysle,ze cos ze mną musi byc nie tak...

Gość gość
ale dlaczego oni tak mnie postrzegają? ubieram się skromnie,maluje tez lekko, nie wyrózniam sie niczym z tłumu,więc dlaczego mnie za taką mają ;(

Gość gość
W jakim sensie skromnie? Skromnie = biednie? Skromnie = mało? Skromnie = szaro?

Twierdza im bardziej obwarowana tym trudniejsza do zdobycia:D Czlowiek zawsze stawial sobie wyzwania:P

Gość gość
sexy laseczka z ciebie, tyle, ciesz się :D a dziś no cóż , komplement wg facetów to zaproszenie do łóżka, takie odnoszę wrażenie.:P Trochę dzicz, ale sama się z tym spotkałam, po długim związku wyszłam na "miasto" i też się zastanawiałam co ze mną jest nie tak, czy przesadziłam z ubiorem, ale nie oni teraz tak mają....

Gość gość
nie wyzywająco,bez dekoldów, nie nosze szpilek,ani kolorowych rzeczy,

Gość gość
ale wolałabym,zeby traktowali mnie poważnie,a nie jak towar... no tak,ze wygladam sexy to juz nieraz słyszałam,ale wole inne komplementy,a nie takie coś. z tą dziczą to jest racja. kiedys stalam na pksie,bialy dzień,a jakis gosc podszedl i sie pyta czy popatrze jak on sobie wali,bo sie najarał,a ja wygladam na taką miłą...:O to było obleśne...

Gość gość
gość dziś xxx yyyy to współczuje.:( Gdzie ty mieszkasz? masakra. Mnie tak jak wcześniej napisałam różne "komplementy" spotkały, ale nic tak obleśnego. Następnym razem trzeba postawić granicę i dać po prostu w mordę.

Gość gość
Ale chyba nie obcy faceci to mówią? Może swoim zachowaniem ich prowokujesz, albo masz niefart i na takich trafiasz. Zresztą jak facetowi zależy wyłącznie na seksie, to nic nie traci pytając wprost, a nóż się uda i będzie miał darmowe bzykanko :) Poza tym dzisiejsi faceci są do tego przyzwyczajeni, bo ich rówieśniczki ich do tego przyzwyczaiły.

Gość gość
gość dziś xxx najlepiej jest wszystko zwalić na kobiety, pewnie :/ niewychowany tchórze i łajdaki, tfuuu z wami wieśniakami (nie obrażając ludzi ze wsi, wszyscy wiemy co mam na myśli :) )

Gość gość
Ale taka jest prawda, wczoraj wracałem z pracy autobusem i 3 młode dziewczyny (17-19 lat) przechwalały się między sobą, która więcej lodów zrobiła i komu :) i okazało się że wszystkie 3 robiły praktycznie tym samym facetom i były z tego wielce dumne. Więc siłą rzeczy ich rówieśnicy są przyzwyczajeni do takiego traktowania kobiet i wcale mnie nie dziwi że jak mają ochotę na seks, to po prostu proponują w sposób bezpośredni, bo tego zostali nauczeni przez swoje "zdobycze".