Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna_Sam

Dlaczego zwlekacie z nawroceniem się?

Polecane posty

Gość gość
oby tym debilom cała rodzina zachorowała śmiertelnie na raka i żeby cierpieli na ich oczach. Chciałbym widziec jak wtedy dziękują swojemu bogu za ten dar :-)

Gość gość
albo jestes inteligentny albo wierzący. Jedno drugie wyklucza!!!!

Gość gość
bóg katolików to. Nic nie mogący, nic nie wiedzący, stworzyciel wszelkiego zła i głupoty na ziemi :-)

Gość gość
wiecie dlaczego bóg do tej pory zniszczył 90% gatunków roślin i zwierząt??? Bo wszystkie okazały się mądrzejsze od katolików

Gość gość
rozmowa ja myślałem że ty jestes po prostu idiotką ale skoro twierdzisz że cię bóg odnalazł i masz z nim kontakt to trzeba cię zamknąc w kaftanie. Tam będziesz miała wielu kolegów wierzących w Harego Pottera albo Gumisie :-)

Gość Mężczyzna_Sam
@ rozmowa niekontrolowana Zgadzam się z tym co piszesz i podpisuję się pod tym. Dziękuję za to, że nie wstydzisz się swojej wiary i otwarcie o niej świadczysz. Wierzę, że będą z tego dobre owoce dla innych.

Gość gość
oni ci nie odpowiedzą oni nie znają odpowiedzi na żadne pytanie.

Gość gość
meżczyzna sam jak sama nazwa wsakzuje to jakis samotny cwel ktory wkłada sobie krzyż w d**e i się masturbuje

Gość gość
to pedofil siedzi w zachrystii i bawi się z ministrantami. Od czasu do czasu idzie odwiedzić w konfesjonale rozmowe niekontrolowaną ktora przez kratke robi lody wiernym. Dostala jako pokutę 1500 lodów.

Gość gość
Bogu zależy na naszym szczęściu, do tego Bóg powołał ludzi. Wiem, dlaczego ja taka nie jestem. Za sprawą rzeszy ludzi, których zwiódł szatan i za jego sprawą uważali i nadal uważają za zabawne niszczyć mi dzień po dniu życie. Ale mam pretensje do sił zła, nie do Boga. Chciałabym by On roztrzaskał im te zakute łby kiwnięciem palca. Ale wtedy niczym by się nie różnił od szatana. I za to szanuję Boga, że nigdy nie zrobi nic tak jak zrobiłby ten chuj szatan.

Gość gość
on nic nie robi bo jest sługą szatana. Szatan rządzi. Twoj bog musi się go słuchać. Tak samo jak ty :-) szatan zesle na ciebie choroby :-)

Gość gość
18:07 ja też dlatego wierzę w Wielkiego Gumisia. On też nic nie robi:-)

Gość gość
^Posłuchaj kiedyś świadectwa osób, które doświadczyły lub były świadkiem egzorcyzmów. Wtedy zweryfikujesz nieco swoje zdanie nt tego kogo boi się szatan i na czyje wezwania musi podkulić ogon i usunąć się.

Gość gość
swiadectwo to miałes w podstawowce. Poczytaj opinie lekarzy na temat tych twoich egzorcyzmów. Idiota zawsze wszystko układa pod siebie. Przykro mi ale jestes debilem skoro wierzysz. Prawda boli wiem :-)

Gość gość
Mezczyzna sam i rozmowa... Czy znacie Oredzia Ostrzezenia?

Gość gość
oni znają tylko swoje d**y jak je sobie liżą

Gość gość
Przykro mi ale jestes debilem skoro wierzysz. >>> z grona filozofów, myślicieli wyprzedzających swoje epoki, naukowców, też noblistów rekrutuje się bardzo wiele katolików. Przykro mi, że się do tego towarzystwa nie zaliczasz :)

Gość gość
18:32 własnie to potwierdziłes. Już tutaj wiele razy pisałem że albo jestes wierzący albo intelugentny. Poczytaj dzieciaku czym rożni się wiedza od inteligencji bo się kompromitujesz. Druga połowa uczonych nie wierzy. Tak sa.o jak drwali albo spawaczy. O czyms to swiadczy??? Tylko o tym że twoja połowa nie jest inteligentna. :-D

Gość gość
Wierzę, bo jestem inteligentna ;)

Gość gość
hahaha. Ty jestes wyjątkowym debilem. Inteligencja i wiara się wykluczają. Ale wiadomo że dla idioty wszyscy są idiotami tylko nie on.

Gość gość
albo jestes inteligentny albo wierzący. Jedno drugie wyklucza!!!! Dziękuję :-)

Gość gość
Dla mnie debilizmem jest wyzywanie ludzi od debili :)

Gość gość
jakbyscie nie narzucali się nikomu to by nikt was nie wyzywał :-) mam propozycje. Idź do Tesco, połóż głowe na wadze i wciśnij burak. Zobaczysz ile jestes warta

Gość gość
Nikomu się nie narzucam. Odpowiadam na pytania. Lubię buraki ale jeść. Najlepiej pieczone w świeżo rozpalonym ogniu:)

Gość gość
ok. Dziękujemy. Możesz już isc

Gość gość
Jeden wierzy drugi nie. Ateistom chuj do tego. Nie wiesz co jest prawdą kretynie to są tylko Twoje domysły. A jeśli wiele osób doświadczylo Boga i nadprzyrodzonego świata to czego Ty chcesz dowieść chyba oczywiste że oni mają racje a nie Ty.

Gość gość
uuuu a od kiedy wasz bog pozwala wam klnąć. Nie unos się tak katolu bo ci zwieracze puszczą :-) ciekawe jak doswiadczyłrs tego boga. Daj jeden przykład. I mysl jak cos piszesz. Gdyby chociaż jedna osoba na swiecie doswiadczyła naprawde boga, to bys nie mówił że wierzysz. Sam sobie idioto zaprzeczasz. W Jagiełłe też wierzysz czy wiesz że istniał :-) patologia umysłowa :-)

Gość gość

Gość gość
18:59 Dziękuję również za rozmowę ;)

Gość gość