Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybadać czy podobam się koledze z pracy?

Polecane posty

Gość gość

nie łącza nas żadne relacje. Czasami chwile luzno pogadamy o głupotach czy pracy. Raczej u nas panuje profesjonalna atmosfera ze tak powiem. Nie ma okazywania sympatii czy niecheci nielubianej osobie. wszystko jest serdecznie ale zdystansowane. Nie naleze do flirciar itp;/ co robic?

Gość gość
Delikatny flirt to nic zlego

Gość gość
Jesli masz ochotę dowiedziec się wiecej o swoim przyszłym zyciu partnerskim, towarzyskim, zawodowym, napisz do wrozki Sofii. Jest świetna i jestem z jej usług bardzo zadowolona. Odpowiedziała konkretnie na nurtujace mnie pytanie. Godna polecenia więc polecam. Wróży emailowo. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
No niestety musisz wyczuc swoim szostym zmyslem ;) popytaj delikatnie o niego moze ma juz kobiete I nie bedzie zainteresowany ?

Gość gość
To się czuje, jeśli komuś się podobamy. Kobiety zawsze to czują, to jak nasz szósty zmysł, intuicja. Ja się nigdy nie zawiodłam na niej. Skoro zadajesz tutaj takie pytania, to znaczy że nie czujesz zebys mu się podobała. Czyli mu się nie podobasz, jesteś tylko koleżanką. Jeśli chcesz to zmienić, to poflirtuj delikatnie. Jeśli nie należysz do flirciar to przecież nie musisz robić nie wiadomo czego. Wystarczy lekki żarcik, uśmiech, możesz poprosić go o pomoc.

Gość gość
Ja mam podobny problem - też podoba mi się kolega z pracy i nie wiem co z tym zrobić. A co o nim wiesz? Jest wolny?

Gość Mamako
Och, jak ja rozumiem ten bol! ;P

Gość gość
Może na jakimś wyjeździe integracyjnym jeżeli macie takie?

Gość gość
Autorka zniknęła. My będziemy mieć imprezę firmową ale to dopiero za 2-3 miesiące ( nie znam dokładnie terminu ale zawsze na jesień jest )

Gość gość
Też bym chciała wiedzieć jak to wybadać. Też mi się podoba kolega z pracy, znamy się dość krótko. Wiem, że jest wolny, dlatego też chciałabym spróbować go poderwać , ale nie wiem jak...

Gość gość
Dziwna sprawa bo mnie akurat bodoba się koleżanka z pracy. Tylko za jestem tak lewy i nieśmiały że nie potrafie do niej zagadać :D

Gość gość
Moje koleżanki z pracy w ogóle na mnie nie działają :D

Gość gość
Nie działają na Ciebie bo Ci się nie podobają czy po prostu nie masz zamiaru się wplątywać w jakieś "romanse" w pracy ( romanse w cudzysłowiu, bo mnie się tam np. podoba wolny chłopak )